صفحه 471 از 5471 نخستنخست ... 3714214614624634644654664674684694704714724734744754764774784794804815215719711471 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,701 تا 4,710 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    Rady جان سلام
    من منظورت رو از اينكه Employment Requirement ناديده گرفته ميشه متوجه نشدم. بالاخره منظورت اينه كه ميشه با اين كد اقدام كرد يا نه؟
    تشكر
    نگرانی شما از کد 4121 این است که شما مدرک دکترا ندارید درحالی که در صفحه مشاغل و در بخش Employment requirements آمده:

A doctoral degree in the field of specialization is required

برای رفع نگرانی شما در بوکلت op6 ذکر شده:

Note: For the purposes of skilled worker applications, the ”Employment Requirements” listed in the description of each occupation are not applicable

و این هم:

:Officers must
    not take into account whether the applicant meets the “Employment requirements” description set forth in the NOC for the occupation(s) listed

در ضمن، یکی از دوستان هم در همین فروم با استناد به دو مورد بالا اقدام نموده و موفق شدند. البته با کد دیگری.

نگران نباشید، ولی بازهم دوست داشتید تحقیق کنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    بهادر جان ممنون از پاسخ
    اين لينك رو قبلا ديدم واسه همين شك دارم آخه نوشته
    bachelor's degree in petroleum engineering or in a related engineering discipline is required

خط بعدش هم نوشته Master degree in related engineering discipline....

كه related engineering discipline به نظر من ميتونه اشاره داشته باشه به مهندسان كنترل ابزاردقيق،مهندسان پروسس، Piping و غيره كه در پروژه هاي نفت و گاز كار مي‌كنند.
    به نظر خودم اين منطقيه ولي نميدونم اون افيسري كه اونجا نشسته سر در بياره و بفهمه كه رشته ابزار دقيق تو خيلي از فيلدها كاربرد داره و جنراله يا نمي فهمه؟!
    باز هم ممنون ميشم اگه كسي نظري داره
    دوست عزیز
    اصلآ مهم نیست که چه کسانی در زمینه نفت و گاز کار میکنند.
    آیا Main Duty شما توضیحات اون لینک رو پوشش میده یا خیر؟
    درسته که ابزار دقیق کاربردش زیاده ولی اگر اون توضیحات رو دقیق بخونی کاملآ مشخصه که به تجربه شما نیاز دارند یا خیر.
    هیچ کس غیر شما نمیتونه این رو تشخیص بده.
    من هم مثل شما الکترونیک هستم و با کد 7242 اقدام کردم. ممنون میشم بگید در توضیحات اون لینک تجربه شما در کدوم قسمت هستش.
    ویرایش توسط بهادر : November 22nd, 2009 در ساعت 01:41 PM

Junior Member

با سلام مجدد
    من سوالمو یه جوره دیگه می پرسم. ببینید فایل نامبر اول و دومم رو هردو وقتی از وکیلم گرفتم نمیتونم روی سایت cic چک کنم. همش میگه یکی از اطلاعات اشتباهه. آیا این برای کسی اتفاق افتاده؟ این هم تصویر نامه دمشق لطفا یکی کمک کنه خیلی نگرانم.
    لطفا تصویرو از زیر دانلود کنید.
    http://www.mediafire.com/imageview.p...tomzym&thumb=4

نقل قول نوشته اصلی توسط m_silavi نمایش پست ها
    با سلام مجدد
    من سوالمو یه جوره دیگه می پرسم. ببینید فایل نامبر اول و دومم رو هردو وقتی از وکیلم گرفتم نمیتونم روی سایت cic چک کنم. همش میگه یکی از اطلاعات اشتباهه. آیا این برای کسی اتفاق افتاده؟ این هم تصویر نامه دمشق لطفا یکی کمک کنه خیلی نگرانم.
    من هم فکر کنم وکیلتان کم لطفی کرده!
    موضوع را جدی تر دنبال کنید تا از سلامت پروسه مهاجرتتان اطمینان حاصل کنید.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    نام دانشگاه علمی کاربردی به انگلیسی:

University of Applied Science and Technology
    نمیدونم! اینجایی هم که من کار میکنم بهش میگن دانشگاه، حتی تابلوشم نوشته دانشگاه ولی آخر سر که برای نامه و اینطور چیزها پیگیرشدم متوجه شدم که اینها همشون موسسه آموزش عالی هستن! شایدم اینجایی که من هستم خیلی الکیه!!!
    (فقط میدونم که دانشگاه جامع علمی کاربردی، برنامه ریزی میکنه و ناظر مراکز و موسسات آموزش عالی علمی-کاربردی هست که زير نظر دانشگاه دانشجو میگیرن، به استاداش هم خودش میگه مدرس ، نه استاد.. حالا شاید اطلاعاتم ناقصه)
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

با سلام مجدد
    سلام
    چند تا از دوستان قبلا اين مشكلو داشتن ولي در آخر همشون فاميلشونو يا يك فيلد ديگه رو اشتباه پر كرده بودن. من نامه شما رو ديدم و نامه كه هيچ ايرادي نداره و درسته.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، دوست عزيز حرف شما كاملا درسته. اما دوستي كه سوال داشتند اظهار ميكنند كه در دانشگاه آزاد تدريس دارند و مدركشون هم فوق ليسانسه.دانشگاه آزاد كه علمي- كاربردي نيست و همانطور كه ميدونيد به آن University اطلاق ميشه.من در پست قبلي خودم هم گفتم كه نميتوان بطور قطع در اين خصوص اظهار نظر كرد و بر داشت ها متفاوت هست و هر كسي نظرات شخصي خودش رو بيان ميكنه و تصميم گيري با فرد اقدام كننده است.
    منم نگفتم که نمیتونه با کد 4121 اقدام کنه، گفتم میتونه با 4131 اقدام کنه!! :d در هر حال با حرفتون کاملا موافقم که تصمیم گیرنده نهایی ، خود شخص اقدام کننده ست
    ویرایش توسط Rana : November 22nd, 2009 در ساعت 01:55 PM دلیل: توجیه الکی:D
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام مجدد
    دوست عزيز يك سوال

شما خدايي نا كرده فايل نامبر را كه از 013 كه نمي‌زنيد؟؟؟؟!؟!؟ مطمئنا از B شروع مي‌كنيد ديگه؟؟ خوب اگر اينطور باشد شايد فاميلي شما دو بخشي است و بايد حالتها مختلف را امتحان كنيد

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    منم نگفتم که نمیتونه با کد 4121 اقدام کنه، گفتم میتونه با 4131 اقدام کنه!! :d در هر حال با حرفتون کاملا موافقم که تصمیم گیرنده نهایی ، خود شخص اقدام کننده ست
    سلام، در مورد سوال اين دوستمون بطور خاص، كه پرسيده بودند از كد4121 اقدام كنند؟ يا از كد 4131 ؟ (با توجه به شرايط شون يعني تدريس در دانشگاه آزاد با مدرك فوق ليسانس) با توجه به مطلبي كه در بالا ذكر كرديد ،يعني بنظر شما امكان اقدام از طريق هر دوي اين كدها ميسر است؟ يعني تفاوتي نميكنه؟!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    دوست عزیز
    اصلآ مهم نیست که چه کسانی در زمینه نفت و گاز کار میکنند.
    آیا Main Duty شما توضیحات اون لینک رو پوشش میده یا خیر؟
    درسته که ابزار دقیق کاربردش زیاده ولی اگر اون توضیحات رو دقیق بخونی کاملآ مشخصه که به تجربه شما نیاز دارند یا خیر.
    هیچ کس غیر شما نمیتونه این رو تشخیص بده.
    من هم مثل شما الکترونیک هستم و با کد 7242 اقدام کردم. ممنون میشم بگید در توضیحات اون لینک تجربه شما در کدوم قسمت هستش.
    بهادر جان
    تجربه من در زمينه طراحي سيستمهاي كنترل و ابزاردقيق در پروژه هاي توسعه پالايشگاه نفت و پالايشگاه گاز و همچنين استخراج و تزريق گاز طبيعي هست كه فكر ميكنم ميتونه مرتبط با Main Duty زير باشه. ولي خيلي مطمئن نيستم و اگه بخواهيم ملا لغتي برخورد كنيم ممكنه افيسر نظر ديگه اي داشته باشه. به هر حال توضيح زير رو ببين.

Main duties

Petroleum engineers perform some or all of the following duties:
    Conduct feasibility assessment studies for developing new oil and gas fields
    Design, develop and co-ordinate the installation, maintenance and operation of subsea well-head and production equipment
    Petroleum engineers may specialize in drilling, production, reservoir analysis or subsea operations.
    ...

خودم هم كاملا گيج شدم. ضمنا ممكنه شما بگيد سابقه كارتون در چه زمينه اي كه با 7242 اقدام كرديد؟

تشكر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)