صفحه 97 از 137 نخستنخست ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

Senior Member

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

نقل قول نوشته اصلی توسط ajaj نمایش پست ها
    درود فراوان
    من چند روز پیش بارم رو که توسط قطری به مونترال فرستاده بودم تحویل گرفتم.
    باید بگم که با کلی تلفن زدن به قسمت فرودگاه متوجه شدم که همکار قطری در اینجا شرکت Swiss port هستش که آدرس و تلفنش هم از لینک های سایت فرودگاه مونترال میتوانید پیدا کنید.
    به هر حال از مترو لیونل گوقو با خط اتوبوس ۷۴۷ خودتون رو میرسونید به فرودگاه و اونجا با خط ۲۰۲ خودتون رو میرسونید به آدرس شرکت Swiss port ، بعد از پرداخت ۸۰ دلار بابت رسید بار، یه تایید رسید بار میده بهتون که باید به قسمت custom اداره گمرک اونجا برسه، توضیح اینکه نزدیک ۴ کیلومتر دورتره.
    من به علت فاصله زیاد برگشتم فرودگاه و یه ون گرفتم به مقصد مذکور، اونجا هم روی اون نامه یه مهر تایید میزنه، این رو هم بگم که در تمام مدت پاسپورت های هر دو نفر به علاوه لیستی که در فرودگاه و در اولین ورود پر کرده بودیم ( به عنوان وسایلی که بعدا میفرستیم) همیشه همراهم بود.
    در نهایت دوباره به شرکت Swiss port برگشتم و وسایلم رو تو ون بار زدم و برگشتم خونه. کلی هم کرایه دادم.
    امیدوارم این اطلاعات بدردتون بخوره، چون ندیده بودم کسی عز این طرف قضیه اطلاعات بده و بیشتر از سمت ایران هستش.
    پایدار باشید.

سلام
    فریت برای شما کیلویی چند تموم شده حدودا ؟
    به من گفتن کیلویی ۳.۸ زیر ۳۰۰ کیلو و بالای ۳۰۰ کیلویی ۳.۵ دلار. به اضافه ۱۵۰ هزار تومن هزینه گمرک + ۸ درصد مالیات بر ارزش افزوده که من حساب کردم
    برای ما که ۳۰۰ کیلو داریم ۴.۵ میلیون درمیاد.
    با هزینه حمل و جابجایی در شهر که اون هم داستانش رو شما گفتید.
    ممنون.

ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه

سلام به همگي
    چند نكته براي كسايي كه بارشون رو فرستادن تورونتو و حالا مي خوان برن تحويل بگيرن و مشكل وسيله دارند:
    اولا اگر ون جواب كارتون رو ميده از توي شهر كرايه نكنين چون يه ٢٠٠ دلاري آب مي خوره. بهتره با اتوبوسهاي GO بريد تا فرودگاه حدودا شيش دلار ميشه. بعدش كه بار رو تحويل گرفتيد همون بغل انبار يه تلفن عمومي هست كه بالاش شماره تاكسي هست. با اون شماره تماس بگيرين و بگين كه يه ون ميخواي. تا باراتون رو ببريد. ده دقيقه بعد يه تاكسي ون بزرگ مياد و هر جا خواستيد ميبره و ٧٠ دلار ميگيره.
    دوما روز تعطيل براي گرفتن بارها نريد چون بخش اداري بغل انبار تعطيله و بايد سوار ماشين بشيد و بريد اونور دنيا تا برگ خروجتون رو مهر كنن. در صورتيكه روز عادي بريد همون بغل انبار كاراتون انجام ميشه و حتما هم برگه گمركي كه توي فرودگاه آفيسر مهر ميكنه بعلاوه برگه لندينگ و پاسپورت همراتون باشه.
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014

Junior Member

سلام دوست عزیز من ساکن تورنتو هستم بهتره ریپورت بدهید اصلا" در مواقع عادی کاری با ساکهای شما ندارند اگه الان پولتون دلار نیست و ریاله اگه کارت عابر بانک ایران رو بیارید اینجا میتونید به قیمت ایران دلار در کمتر از 2 دقیقه بگیرید هرچه قدر که بخواهید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    سلام به همگي
    چند نكته براي كسايي كه بارشون رو فرستادن تورونتو و حالا مي خوان برن تحويل بگيرن و مشكل وسيله دارند:
    اولا اگر ون جواب كارتون رو ميده از توي شهر كرايه نكنين چون يه ٢٠٠ دلاري آب مي خوره. بهتره با اتوبوسهاي GO بريد تا فرودگاه حدودا شيش دلار ميشه. بعدش كه بار رو تحويل گرفتيد همون بغل انبار يه تلفن عمومي هست كه بالاش شماره تاكسي هست. با اون شماره تماس بگيرين و بگين كه يه ون ميخواي. تا باراتون رو ببريد. ده دقيقه بعد يه تاكسي ون بزرگ مياد و هر جا خواستيد ميبره و ٧٠ دلار ميگيره.
    دوما روز تعطيل براي گرفتن بارها نريد چون بخش اداري بغل انبار تعطيله و بايد سوار ماشين بشيد و بريد اونور دنيا تا برگ خروجتون رو مهر كنن. در صورتيكه روز عادي بريد همون بغل انبار كاراتون انجام ميشه و حتما هم برگه گمركي كه توي فرودگاه آفيسر مهر ميكنه بعلاوه برگه لندينگ و پاسپورت همراتون باشه.
    سلام با ttcهم میشه رفت فرودگاه برید Kipling Station
    بعد با اتوبوس 192 برید ترمینال 1 سه دلار خرجشه

Junior Member

دوستان اگر بچه زیر 15 سال دارید حتما" براش resp بگیرید از بانک هم نگیرید سودش کمه هزینه باز کردن رو هم یکجا میگیرند پیغام خصوصی بدید کمکتون میکنم

Junior Member

اگر از uhal ون اجاره کنید حدود 100 دلار آب میخوره ولی یک روز ون دارید

Junior Member

ما همیشه برای جابجائی ون اجاره میکنیم به صرفه تره من با گواهینامه بین المللی هم اجاره کردم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مدیریت صنعتی - آزاد جنوب

سلام به همه دوستان
    لطفا اگر کسی میدونه به من اطلاع بده که آیا من میتونم مونترال لندینگ کنم
    و بارم رو فریت کنم به تورنتو. اونوقت بعد از سه هفته بار فریتی رو از تورنتو تحویل بگیرم؟ میشه ؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Ingenieur Chimiste

نقل قول نوشته اصلی توسط hrad نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    لطفا اگر کسی میدونه به من اطلاع بده که آیا من میتونم مونترال لندینگ کنم
    و بارم رو فریت کنم به تورنتو. اونوقت بعد از سه هفته بار فریتی رو از تورنتو تحویل بگیرم؟ میشه ؟
    یکی از دوستان بلیطش برای مونترال بود ولی چون داشت وسایل فاملش رو فرد می کرد(ساکن کلگری) اونها رو برای ونکوور فرستاد که اون فامیلش هم زمینی برد کلگری پس حتما می شه
    QFN:01-Mar-2010,CSQ&FFN:12-Oct-2010Medical:23-Aug-2013,Upload:15-Sep-2013,Pass Request:26-June-2014

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط helenak نمایش پست ها
    دوستان عزیز عازم مونترال کدوم خدمات بار رو برای فریت پیشنهاد میکنید؟؟
    بعد از رفتن خانواده ما میتونه بار برای ما فریت کنه یا فقط میتونه پست کنه ؟
    دوست عزیز بهترین سرویس برای مونترال قطر هستش. قانون گمرک 2 هفتست که تغییر کرده و در غیاب مسافر به هیچ عنوان نمیشه از کارت بازرگانی کسی برای فریت لوازم شخصی استفاده کرد که خیلی سفت و سخت هم دارن پیگیری میکنن.
    با شرایط فعلی مادر یا پدر با داشتن اصل وکالت نامه از شما فقط نهایتا 1 هفته بعد از رفتنتون ، ممکنه بتونن این کارو انجام بدن که به نظرم به ریسکش نمی ارزه.
    QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
    FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
    Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
    (DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM