صفحه 473 از 5471 نخستنخست ... 3734234634644654664674684694704714724734744754764774784794804814824835235739731473 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,721 تا 4,730 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان گرامی
    امیدوارم این هفته برای دوستان و من خبرای خوبی بیاد.
    آیا کسی میدونه مهر وزارت خارجه چه اهمیتی داره؟و اصلاً به چه معنیه؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

Talking پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

من مدارک را امروز فرستادم دمشق با تی ان تی و یک آفتابگیر ماشین هم برنده شدم و قراره برم توی این هفته براش یک ماشین بگیرم!
    وزن بسته شد ۱/۰۰۱ کیلو که گفت بیشتر از یک کیلو میشه و ۱/۵ کیلو میزنیم، من هم ۶ تا کیلیپس باز کردم شد ۱/۰۰۰ کیلو و گفتم اگه بعد از اینکه آدرس را روش نوشتی وزنش زیاد شد دیگه به من ربط نداره!!!!
    اینجارو دقت کنید : هزینه هم چون رفته بودم دفتر مرکزی گفت گرون تر میشه!!! شد ۵۵۵۰۰ تومان

من هم الان میشه گفت منفی ۷ روزه پندینگم.

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    من مدارک را امروز فرستادم دمشق

من هم الان میشه گفت منفی ۷ روزه پندینگم.
    سلام
    خوش آمدید.
    انشا الله خیلی سریع انتظار آقا مدیکال همه ما فرج بشه.
    شما با چه کدی اقدام کردید؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    خوش آمدید.
    انشا الله خیلی سریع انتظار آقا مدیکال همه ما فرج بشه.
    شما با چه کدی اقدام کردید؟

college instructor
    ویرایش توسط x_axez : November 22nd, 2009 در ساعت 09:50 PM

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام به دوستان
    من مدارکم از طریق پست چک کردم رسیده سیدنی(امضا کرده DAVE) میخواستم بدونم اونا به من اطلاع میدن که مدارک من رسیده دستشون (اگه اطلاع میدن چند روزه؟)یا باید تا فایل نامبرصبر کنم؟

Junior Member

با سلام به همه دوستان
    لطفا یکی منو از نگرانی در بیاره. من فایل نامبر اول و دوممو نمیتونم چک کنم. من فامیلم دو قسمتی نیست و فقط فامیلمو هم می زنم( اسم کوچیکمو نمی زنم). اما سایت CIC همش میگه اطلاعات اشتباهه. آیا برای کسی پیش اومده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط m_silavi نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    لطفا یکی منو از نگرانی در بیاره. من فایل نامبر اول و دوممو نمیتونم چک کنم. من فامیلم دو قسمتی نیست و فقط فامیلمو هم می زنم( اسم کوچیکمو نمی زنم). اما سایت CIC همش میگه اطلاعات اشتباهه. آیا برای کسی پیش اومده؟
    سلام،
    تا جایی که می دونم دوستان همه راهنمایی ها رو کرده اند...
    Identification Type رو چی انتخاب می کنید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_da نمایش پست ها
    میشه لطف کنید بگید با چه پستی و از کجا پست کردید ؟؟؟؟
    سلام
    من امروز (یکشنبه) از اداره پست شهرک غرب فرستادم. هیچ امضایی هم مبنی بر اینکه ممکنه دیرتر برسه ازم نگرفتن. از طریق پست DHL.
    موفق باشید

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    من مدارکم از طریق پست چک کردم رسیده سیدنی(امضا کرده DAVE) میخواستم بدونم اونا به من اطلاع میدن که مدارک من رسیده دستشون (اگه اطلاع میدن چند روزه؟)یا باید تا فایل نامبرصبر کنم؟
    سلام
    فايل نامبر من حدودا 25 روز طول كشيد ولي بعضي از دوستان بيشتر از 2 ماه هم شده

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    فايل نامبر من حدودا 25 روز طول كشيد ولي بعضي از دوستان بيشتر از 2 ماه هم شده
    منظورم این بود که آیا اطلاع میدن که مدارک شما به دست ما رسیده؟یا اینکه باید 2 ماه انتظار بکشم وقتی فایل نامبر دادن بفهمم 2 ماه پیش دستشون رسیده...

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)