نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 510 از 805 نخستنخست ... 10410460500501502503504505506507508509510511512513514515516517518519520560610 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,091 تا 5,100 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط 86127054 نمایش پست ها
    confirmation page فرم DS-160 من زده Location Seleced : U.S. Embassy Ankara (فرم رو از طریق سایت انکارا پرکردم). الان میخوام تو ارمنستان وقت بگیرم مشکلی نیست؟ همین confirmation page رو ببرم اشکالی ایجاد میشه یا نمیشه؟
    سئوال دوم : مراسم ازدواج ما برای تیر ماه هست، ولی هر کدوم هم جدا برا F1 داریم اقدام میکنیم (فاند کامل هستیم). اینکه تو فرم ها زدیم married و I-20 هم زده که spouse داریم، باید تو سفارت مدرکی برا ازدواج داشته باشیم؟ ( که ما الان نداریم).
    بارها گفتم... تو خود سایت DS-160 هم گفته که مشکلی نیست و با فرم سابمیت شده برای سفارت X میتونید برید Y! ولی در عمل مشکل پیش اومده برای خیلی ها

برای همین برید Retrieve رو بزنید تا بیاد... بعد که مشخصات رو وارد کردید create a new application رو بزنید و بعد که این کارو کردید کشور رو عوض کنید... تقریباً فرم کامل پرشده میاد و میتونید modify کنید!

بعله! به نظرم چون فاند دارید جفتتون مشکلی نمیخورید... و برای همین سعی کنید فقط یه مدرک ازدواج همین طوری داشته باشید.... تو تاپیک مدارک یه پست کامل زدم که دنبال چی هستند!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط sweetrazi نمایش پست ها
    سلا من سه سال ونیمه کار معماری می کنم و یه BS 18000 به اسم خودم دارم می برم ودر قسمت Primary Ocupation شغلم رو نوشتم ولی نمیدونم درآمد ماهیانه رو چه عددی بنویسم که با BS ام هم همخوانی داشته باشه؟ به ریال باید بنویسم؟ میشه لطفا راهنمایی کنید
    گفته به واحد پولی کشوری که توش کار می کنید باشه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-Amirkabir University of Technology

سلام

1. آیا باید توی اون قسمت Previous Work/Education مقطع فعلی رو هم ذکر کنم؟
    الان دانشجوی ترم آخر هستم.
    نمیدونم اون Date of Attendance To رو چی بزنم. آخه میشه جولای 2014 ولی سیستم میگه نمیشه تاریخ آینده رو وارد کرد.

2. چرا باید تاریخ ورود رو 2 هفته زودتر از I-20 بزنیم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    به نظر من حتماً عوضش کن...

البته این که 3 سال رو زدی 2 سال اونقدر حساس نمی کنه که 3 رو میزدی 4!

ولی وقتی وارد کلیرنس میشی همین چیز های ریز ممکنه باعث خراب شدن خواب شبت بشه! فکر کنی به خاطر همین گیر کردی!

بعد از عوض کردن DS-160 از این روش میتونی بدون این که وقتت رو از دست بدی تو سیستم سفارت هم DS-160 رو آپدیت کنی!

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO!
    یعنی یه دونه ds دیگه کلا پر کنم ؟ اصلا نمیشه این قبلی رو تغییر داد؟

مرسی از کمکتون

نقل قول نوشته اصلی توسط ptajik نمایش پست ها
    سلام

1. آیا باید توی اون قسمت Previous Work/Education مقطع فعلی رو هم ذکر کنم؟
    الان دانشجوی ترم آخر هستم.
    نمیدونم اون Date of Attendance To رو چی بزنم. آخه میشه جولای 2014 ولی سیستم میگه نمیشه تاریخ آینده رو وارد کرد.

2. چرا باید تاریخ ورود رو 2 هفته زودتر از I-20 بزنیم؟
    سلام

بعله پر کنید

تاریخ تموم شدن مقطع فعلی رو نزنید... و اگر گیر داد که بزنید تاریخ امروز رو بزنید (روزی که دارید فرم رو پر می کنید)

ما نمیدونیم ولی ممکنه سفارت اپلیکنت ها رو بر اساس تاریخ I-20 یا تاریخ attendance در DS-160 مرتب کنه و بررسی کنه! حالا شما دو هفته زودتر بزنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط makia نمایش پست ها
    یعنی یه دونه ds دیگه کلا پر کنم ؟ اصلا نمیشه این قبلی رو تغییر داد؟

مرسی از کمکتون
    retrieve رو بزنید و create new application کنید! تقریباً پر شده میاد و میتونید edit کنید و زمانی نمیبره!

Junior Member

1. نه

2. بهترین کار رو کردی... اصلاً باید هموون رو مینوشتی...

3. اصلاً نمی خواد... الان ه Unemployed هستی بنویس unemployed!!!

4. نمیخواد بگی مهم نیست

5. بی کاری؟!؟؟! عربی بنویسی که حساس شن!؟!؟؟! همون فارسی و اینگلیسی کافیی :دی
    سلام ببخشید راجب همین سوال US Contact ، من خواهرام اونجان و اسم یکیشون رو زدم ، به نظر شما یعنی بهتر منم منشی دانشکده رو بزنم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    سلام ببخشید راجب همین سوال US Contact ، من خواهرام اونجان و اسم یکیشون رو زدم ، به نظر شما یعنی بهتر منم منشی دانشکده رو بزنم ؟
    100%

اگر میتونید عوض کنید!

Junior Member

100%

اگر میتونید عوض کنید!
    میتونم عوض کنم چون هنوز سابمیت نکردم . من آدرس جایی که میخوام بمونم رو هم آدرس خواهرم دادم چون دانشگاه ام همون جاست! یعنی اونم عوض کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    میتونم عوض کنم چون هنوز سابمیت نکردم . من آدرس جایی که میخوام بمونم رو هم آدرس خواهرم دادم چون دانشگاه ام همون جاست! یعنی اونم عوض کنم؟
    بعله اونم آدرس دانشگاه رو بزن

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)