لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
ببینید شرایطتتون یه جوریه که اگر بگید دارید میرید پیش خواهر یه سری مشکلاتی داره... اگر بگید دارید پیش خواهر نمیرید یه سری مشکلات!
واقعاً سخته نظر دادن... ولی شاید این طوری بهتر باشه... یه طوری جلوه بدید که خواهرتون زندگی خودش رو داره اونجا و شما حسابی رو زندگی با خواهرتون باز نکردید! چون متاسفانه بر عکس این که مزیت باشه ایراده!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام جناب هایزنبرگ
ببخشید یه سوال داشتم، من فاند RA دارم در قسمت Contact Person Name in the U.S اسم استادم رو بزنم یا اینو DO NOT KNOW بزنم و در قسمت Organization Name in the U.S اسم دانشگاهم رو بزنم؟
خیلی ممنون
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام جناب هایزنبرگ. من دکتری مکانیک فول فاند پذیرش گرفتم. من فرم DS-160 دو هفته پیش پر کردم و باکو وقت گرفتم. اما چند تا موضوع بود که ذهنم مشغول کرده که نکنه کار اشتباهی انجام داده باشم:
1- اون قسمت که از فرم که میگه چند ماه میخواین بمونین من نوشتم 56 ماه در حالی که روی i-20 نوشته مدت زمان معمولی تحصیل 60 ماه. این یعنی اینکه به من ویزای 56 ماه میدن یا ربطی نداره؟ توجیهم برای این کار این بود که شاید بتونم درسم زودتر تموم کنم و برگردم و به نوعی به آفسیر بگم که دوست ندارم زیاد یو اس بمونم!!
2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
3- اون قسمت که میپرسه دو نفر غیرمقیم امریکا بگین. من چون از دوتا از استادام خیلی مطمئن بودم اسم دو تا از استادام گفتم. چون یکیشون گرینکارد داره و سالی یک بار میره امریکا. اون یکی هم گرین کارد کانادا داره و استاد وابسته یکی از دانشگاهای کاناداست و بیومکانیک کار میکنه! اینا مشکل ساز نمیشن که؟!
ممنون
ممنون از جوابتون. من قبلا اولی رو زده بود Do not know و دومی رو اسم دانشگاه. الان که میخوام اصلاحش کنم وقتی تیک Do not know اولی رو برمیدارم که اسم یک نفر رو بزنم، خودش میره واسه دومی تیک میذاره و نمیذاره اسم دانشگاه رو بذارم. اگه تیک دومی رو بردارم، میره واسه اولی تیک میذاره خودش. یعنی الان فقط یکی از این دوتا رو میذاره بزنم من. چکار باید کنم که درست شه؟
ممنون
1. نه مشکلی نیست... ولی کار بی خوودی بود کلاً!!
2. 100% گیر میدن... حتما 5 در 5 ببرید
3. مشکلی نیست خویه!!
میتونید هم DS-160 جدید سابمیت کنید... و تو جدیده هم عکس 5 در 5 بزنید.. هم این که اون 60 ماه رو درست کنید!
بعد هم از طریق راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! آپدیتش کنید!
برای راحت تر فرستادنش هم میتونید.... برید retrieve رو بزنید و بعد create a new application رو بزنید که تقریباً فرم پر شده خودتون رو میاره و میتونید edit و resubmit کنید...
سلام دوستان۱. آدرس محل اقامت همون آدرس دانشگاه رو بدم؟ بنویسم کمپس یا نه؟۲. نسبت دانشگاه با من می شه employer? lk? من TA ام!۳ آدرس و شماره تلفن کسی که هزینه منو میده رو باید چی بزنم؟ دانشگاه؟ دانشکده؟ گرجویت آفیس؟همه این آدرسا با هم یکی بشه اشکال نداره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)