سلام دوستان گرامی
امیدوارم این هفته برای دوستان و من خبرای خوبی بیاد.
آیا کسی میدونه مهر وزارت خارجه چه اهمیتی داره؟و اصلاً به چه معنیه؟
سلام دوستان گرامی
امیدوارم این هفته برای دوستان و من خبرای خوبی بیاد.
آیا کسی میدونه مهر وزارت خارجه چه اهمیتی داره؟و اصلاً به چه معنیه؟
من مدارک را امروز فرستادم دمشق با تی ان تی و یک آفتابگیر ماشین هم برنده شدم و قراره برم توی این هفته براش یک ماشین بگیرم!
وزن بسته شد ۱/۰۰۱ کیلو که گفت بیشتر از یک کیلو میشه و ۱/۵ کیلو میزنیم، من هم ۶ تا کیلیپس باز کردم شد ۱/۰۰۰ کیلو و گفتم اگه بعد از اینکه آدرس را روش نوشتی وزنش زیاد شد دیگه به من ربط نداره!!!!
اینجارو دقت کنید : هزینه هم چون رفته بودم دفتر مرکزی گفت گرون تر میشه!!! شد ۵۵۵۰۰ تومان
من هم الان میشه گفت منفی ۷ روزه پندینگم.
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
ویرایش توسط x_axez : November 22nd, 2009 در ساعت 09:50 PM
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سلام به دوستان
من مدارکم از طریق پست چک کردم رسیده سیدنی(امضا کرده DAVE) میخواستم بدونم اونا به من اطلاع میدن که مدارک من رسیده دستشون (اگه اطلاع میدن چند روزه؟)یا باید تا فایل نامبرصبر کنم؟
با سلام به همه دوستان
لطفا یکی منو از نگرانی در بیاره. من فایل نامبر اول و دوممو نمیتونم چک کنم. من فامیلم دو قسمتی نیست و فقط فامیلمو هم می زنم( اسم کوچیکمو نمی زنم). اما سایت CIC همش میگه اطلاعات اشتباهه. آیا برای کسی پیش اومده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)