نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 512 از 805 نخستنخست ... 12412462502503504505506507508509510511512513514515516517518519520521522562612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,111 تا 5,120 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    دقیقاً نمیدونم چی میگید... و فرصت چک کردن هم ندارم.... اگر میبینید خیلی اذیت می کنه از اول پر کنید! اسم یه نفر رو که وارد می کنید خودش باید زیرش بگه این organizatio اش چیه اگر اشتباه نکنم!
    آره، حالت اولش اینطوره که دو تاش رو میشه زد، اما اگه قبلا یکی رو تیک زدی باشی do not know و اطلاعات این صفحه رو سیو کرده باشی، الان دیگه نمیذاره دو تاش رو باهم پر کنیم. اشکال داره فقط یکیش رو بزنم؟ مثلا اسم یک نفر از دانشگاه ولی ارگانیزیشن ش رو نزنم یا اسم دانشگاه رو به عنوان ارگانیزیشن بزنم اما اسم فرد رو نزنم؟ من با این application id ه وقت سفارت گرفتم. چطور میشه یکی دیگر پر کنم؟ application id ش عوض میشه اگه یک جدید درست کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    ویرایش توسط smap : May 15th, 2014 در ساعت 09:10 AM

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    آره، حالت اولش اینطوره که دو تاش رو میشه زد، اما اگه قبلا یکی رو تیک زدی باشی do not know و اطلاعات این صفحه رو سیو کرده باشی، الان دیگه نمیذاره دو تاش رو باهم پر کنیم. اشکال داره فقط یکیش رو بزنم؟ مثلا اسم یک نفر از دانشگاه ولی ارگانیزیشن ش رو نزنم یا اسم دانشگاه رو به عنوان ارگانیزیشن بزنم اما اسم فرد رو نزنم؟ من با این application id ه وقت سفارت گرفتم. چطور میشه یکی دیگر پر کنم؟ application id ش عوض میشه اگه یک جدید درست کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
    میشه... ولی من ترجیح میدم یه جوری برید مصاحبه که مطمئن باشید همه چیز درست هست...

اگر تصمیم گرفتید یدونه جدید پر کنید راه عوض کردنش تو سیستم وقت دهی اینه:

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO!

دقت کنید که به هیچ وجه وقتتون کنسل نمیشه و اگر پیامی دیدید که گفت آیا میخواهید وقت رو کنسل کنید باید بزنید نه! just in case گفتم... وگرنه چنین چیزی نمیپرسه!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

میشه... ولی من ترجیح میدم یه جوری برید مصاحبه که مطمئن باشید همه چیز درست هست...

اگر تصمیم گرفتید یدونه جدید پر کنید راه عوض کردنش تو سیستم وقت دهی اینه:

راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO!

دقت کنید که به هیچ وجه وقتتون کنسل نمیشه و اگر پیامی دیدید که گفت آیا میخواهید وقت رو کنسل کنید باید بزنید نه! just in case گفتم... وگرنه چنین چیزی نمیپرسه!

ببخشید من رفتم توی اکانتی که برای سفارت درست کرده بودم، یه جا edit اطلاعات داره، که وقتی میزنمیش میشه ایمیل و این application id ه فرم DS رو عوض کرد. من اگه یک DS دیگه پر کنم، بعدش اینجا ای دی جدید رو بزنم توی قسمت edit، اوکیه؟ یا جای دیگه ای هم باید عوض کنم application id قبلیم رو؟

ممنون

سلام
    من برای ویزای تحصیلی اقدام کرده م و قرار است یکی از بستگانم هم همراه من بیاید ( و بعد برگردد) . ایشون قراره ویزای توریستی بگیره (که همین تازگی هم گرفته بوده ویزا) حالا توی فرم DS-160 که برای هرکدوم پر می کنیم بنویسیم که همراه داریم؟
    و یکی دیگه اینکه من چند سال پیش توی زمان تحصن ها دستگیر شدم( که البته در تحصن شرکت نکرده بودم ولی از همه یک فرم تعهد و عکس گرفتند) آیا تو قسمت پیشینه که سوال کرده تا به حال دستگیر شده اید یا نه بگم بله یا خیر؟!!

خیلی ممنون

همون اوراستیت رو no زدم. در حالی که همه اطلاعات مربوط به سفر قبلی و ویزام رو کامل درست وارد کردم.
    یکی دیگه پر کن...

برو retrieve کن...

دو تا گزینه میده.. پرینت.. و submit another application یا همچین چیزی... دومی رو بزن... و بعد فرمت میاد و میتونی اون رو تصحیح کنی و دوباره بزنی.. بقیه اش پر شده

پیش فرض پاسخ : همه چيز درباره فرم DS-2019

نقل قول نوشته اصلی توسط narcissious نمایش پست ها
    سلام
    من برای ویزای تحصیلی اقدام کرده م و قرار است یکی از بستگانم هم همراه من بیاید ( و بعد برگردد) . ایشون قراره ویزای توریستی بگیره (که همین تازگی هم گرفته بوده ویزا) حالا توی فرم DS-160 که برای هرکدوم پر می کنیم بنویسیم که همراه داریم؟
    و یکی دیگه اینکه من چند سال پیش توی زمان تحصن ها دستگیر شدم( که البته در تحصن شرکت نکرده بودم ولی از همه یک فرم تعهد و عکس گرفتند) آیا تو قسمت پیشینه که سوال کرده تا به حال دستگیر شده اید یا نه بگم بله یا خیر؟!!

خیلی ممنون
    سوال اولتون: بستگی داره یه اینکه اون شخص وابسته چه نسبتی دارند با شما!
    سوال دومتون: این که سابقه کیفری نیست. چه ضرورتی داره؟
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

سلام یه سوال فوری
    اگه بزنم الان تدریس خصوصی می کنم باید تو شغلای قبلی ام بیارمش؟
    آدرس خونه مونو بزنم اشکالی نداره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    ببخشید من رفتم توی اکانتی که برای سفارت درست کرده بودم، یه جا edit اطلاعات داره، که وقتی میزنمیش میشه ایمیل و این application id ه فرم DS رو عوض کرد. من اگه یک DS دیگه پر کنم، بعدش اینجا ای دی جدید رو بزنم توی قسمت edit، اوکیه؟ یا جای دیگه ای هم باید عوض کنم application id قبلیم رو؟

ممنون
    سلام....

همون جا کافیه....

خیالتون راحت!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط narcissious نمایش پست ها
    سلام

خیلی ممنون
    به نظرم اگر ننویسید و بزارید تو سفارت مطرح شه بهتره...! در کل نباید خیلی فرقی بکنه! ولی چون شما طولانی میمونید و ایشون کوتاه شاید شبه برانگیز باشه هدف از مسافرت...

در رابطه با دستگیریتون پارسال دوستی نوشت و از آنکارا کلیر شد.. دیگه نمیدونم سفارت های دیگه چجوری process کنند!

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام یه سوال فوری
    اگه بزنم الان تدریس خصوصی می کنم باید تو شغلای قبلی ام بیارمش؟
    آدرس خونه مونو بزنم اشکالی نداره؟
    هیچ موردی نداره

اگر تو آدرس گزینه Not Applicable داره آنتخاب کنید... وگرنه که خونه رو بزنید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)