صفحه 476 از 5471 نخستنخست ... 3764264664674684694704714724734744754764774784794804814824834844854865265769761476 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,751 تا 4,760 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    يكي از دوستان ميگفت يعني اوراق ارسالي جزء اوراق رسمي اين مملكته.
    پس فکر میکنید میتونه پی گیری گواهی ها را منتفی کنه؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    دوستان جزو مدارکی که باید برای دمشق بفرستیم
    آیا مدرک تحصیلی ابتدایی و راهنمایی هم لازمه ؟
    آخه در قسمت مدارک الجاقی سفارت سوریه (َAdditional Documentation page: A-5) نوشته :
    School certificates for .....
    نه دوست عزيز

بابا اين مدارك را آخه براي چي بايد بفرستي؟؟؟ مي‌خواي مدرك مهدكودك و پيش دبستان هم برايشان بفرستيم؟؟؟؟ البته اينا كه شوخي بود فقط ديپلم و مدارك بالا و ريز نمرات مدارك بالاتر از ديپلم يعني ريز نمرات ديپلم هم نمي‌خواهند
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    بله دوست عزيز من با همين استدلال نمره كامل 21 را گرفتم و الان در حال ارسال مديكال هستم نگران نباش ريسكي هم ندارد. طبق خود راهنما نوشته يكسال جهت apply و 4 سال سابقه كار جهت 21 امتياز خوب مجبور هستي براي رسيدن به آن 1 سال حداقل 3 سالي در كار مربوط كار كرده باشي مثلا نمي‌شود 3 سال آشپز باشي بعد با يكسال مديريت نرم‌افزار با كد 0213 اقدام كنيد.

موفق باشي
    ممنون دوست عزيز مهرداد
    البته من منظورم دو جور سابقه كار كاملا متفاوت نبود. مثلا 3-4 سال سابقه ابزاردقيق NOC 2133 كه تو ليست نيست و يك سال هم سابقه Industrial Electrician با NOC 7242 .
    به هر حال ممنون باز هم اگه نظري هست.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    ممنون دوست عزيز مهرداد
    البته من منظورم دو جور سابقه كار كاملا متفاوت نبود. مثلا 3-4 سال سابقه ابزاردقيق NOC 2133 كه تو ليست نيست و يك سال هم سابقه Industrial Electrician با NOC 7242 .
    به هر حال ممنون باز هم اگه نظري هست.
    دوست عزيز

من هم دقيقا منظورم همين بود بهترين كار مطابقت كد 7242 و رشته‌هاي مرتبط مي‌باشد يعني براي رسيدن به اين كد بايد چكاري انجام داد.

براي مثال براي مديريت نرم‌افزار خوب طبيعي است كه چند سال كد نويس باشيد بعد هدايت كننده يك تيم كوچك و در نهايت مدير پروژه اگر دقت كنيد در شرح هر كد يك اشاره‌اي به نيازمندي‌ها شده است. شما هم بايد به اين موضوع دقت كنيد و با 4 سال سر جمع سابقه امتياز كامل را مي‌گيريد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    مانی اردر در وجه RECIVER GENERAL FOR CANADA هست چه ربطی به امضا شما داره؟
    دوست عزیز شما هم مانی اردرتون بنام خودتون بود؟یعنی نام واریز کننده داشت و اسم شما بود؟
    اینکه از شما بخوان پشت چک رو امضا کنید چیز عجیبی نیست و تو بانکهای خودمون هم مرسومه حتی اگر قبلآ امضا کردی میگن دستت درست یه امضا دیگه هم بزن که مطمئن بشند دزدی نیست یا پیدا نکردی
    ویرایش توسط بهادر : November 23rd, 2009 در ساعت 12:32 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    بله من پشتشو امضا نکردم به نام خودم هم نبود، اون موقع نمی دونستم باید امضا کنم! رسید پول رو همراه با فایل نامبر ارسال کردند (ایمیل) و مشکلی پیش نیومد.
    ممنون از جوابتون.خیال خیلی ها راحت شد.ولی توصیه من اینه که حتمآ امضا کنید.چون خدایی نکرده اگر اتفاقی افتاد کسی نتونه از اون برای پروندش اقدام کنه.
    دنیا رو چه دیدید شاید یه بابایی تو خیابون دنبال مانی اردر برای کانادا میگشت اتفاقی کیف شما رو که از قضا مانی اردر توش بود زد ^_^

Junior Member

دوست عزيز

من هم دقيقا منظورم همين بود بهترين كار مطابقت كد 7242 و رشته‌هاي مرتبط مي‌باشد يعني براي رسيدن به اين كد بايد چكاري انجام داد.

براي مثال براي مديريت نرم‌افزار خوب طبيعي است كه چند سال كد نويس باشيد بعد هدايت كننده يك تيم كوچك و در نهايت مدير پروژه اگر دقت كنيد در شرح هر كد يك اشاره‌اي به نيازمندي‌ها شده است. شما هم بايد به اين موضوع دقت كنيد و با 4 سال سر جمع سابقه امتياز كامل را مي‌گيريد.

موفق باشي
    موافقم با شما
    فقط يه مساله ديگه هم هست، به عنوان مثال تو اين Case بخصوص level شغلي كم ميشه يعني اينكه طرف 3-4 سال سابقه مهندسي داره (, NOC 2133 Skill Level A) و بعدش ميشه تكنسين (NOC 7242 Skill Level B) . اين يه كم ممكنه جالب نباشه.
    ممنون

ممنون از همه دوستاني كه به سوال من در مورد 4131 و 4121 جواب دادن. واقعيتش الان موندم كه با كدوم كد اقدام كنم؟ كسايي كه اقدام كردن با يكي از اين كدها شرايطشون چي بوده؟
    يه سوال هم داشتم : اگه مدارك رو به سيدني بفرستيم و اون جا ايراد نگيرن ديگه تو سوريه از لحاظ كد و تخصص انتخابي مشكلي پيش نمياد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    موافقم با شما
    فقط يه مساله ديگه هم هست، به عنوان مثال تو اين Case بخصوص level شغلي كم ميشه يعني اينكه طرف 3-4 سال سابقه مهندسي داره (, NOC 2133 Skill Level A) و بعدش ميشه تكنسين (NOC 7242 Skill Level B) . اين يه كم ممكنه جالب نباشه.
    ممنون
    دوست عزیز
    با کم شدن Level مشکلی ایجاد نمیشه.اتفاقآ همین کم شدن level باعث شد شرکت قبول کنه به من گواهی بده چون اگر تو فیلد کاره خودم میخواستم عمرآ قبول نمیکرد.از من میشنوی بجای یکسال همون چهار سال رو 7242 بگیر.اگر شرکت واسه یکسال میده بگو برای چهار سال بده دیگه و خلاص.من هشت سال سابقه دارم همشو 7242 گرفتم.

Junior Member

بله دوست عزيز من با همين استدلال نمره كامل 21 را گرفتم و الان در حال ارسال مديكال هستم نگران نباش ريسكي هم ندارد. طبق خود راهنما نوشته يكسال جهت apply و 4 سال سابقه كار جهت 21 امتياز خوب مجبور هستي براي رسيدن به آن 1 سال حداقل 3 سالي در كار مربوط كار كرده باشي مثلا نمي‌شود 3 سال آشپز باشي بعد با يكسال مديريت نرم‌افزار با كد 0213 اقدام كنيد.

موفق باشي
    ضمن تشکر از satcanada بابت مطرح کردن این سوال
    مهرداد جان منم همین سوال رو دارم ولی شرایطم رو دقیق تر توضیح می دم ممنون می شم راهنمائی کنی.
    من 2.5 سال سابقه با کد 2147 network systems engineer ارائه دادم و بعدش 1 سال و 11ماه و 15 روز ( یعنی 15 روز کمتر از 2 سال) سابقه با کد 0231 Computer and Information System Manager.
    حالا اگه سابقه ام رو 1 سال در نظر بگیرند 2 امتیاز کم میارم و این باعث نگرانی من شده، ولی با این حساب که شما می فرمائید کلی امتیاز هم اضافه میارم.
    البته شما استاد هستید ولی برای اینکه من کاملا خبالم راحت بشه می خوام بدونم آیا این مورد رو جائی به وضوح توضیح داده یا اینکه هر دوی ما دو برداشت متفاوت از یک متن داشتیم؟

با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)