فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
دوست عزيز
من هم دقيقا منظورم همين بود بهترين كار مطابقت كد 7242 و رشتههاي مرتبط ميباشد يعني براي رسيدن به اين كد بايد چكاري انجام داد.
براي مثال براي مديريت نرمافزار خوب طبيعي است كه چند سال كد نويس باشيد بعد هدايت كننده يك تيم كوچك و در نهايت مدير پروژه اگر دقت كنيد در شرح هر كد يك اشارهاي به نيازمنديها شده است. شما هم بايد به اين موضوع دقت كنيد و با 4 سال سر جمع سابقه امتياز كامل را ميگيريد.
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
ویرایش توسط بهادر : November 23rd, 2009 در ساعت 12:32 PM
ممنون از همه دوستاني كه به سوال من در مورد 4131 و 4121 جواب دادن. واقعيتش الان موندم كه با كدوم كد اقدام كنم؟ كسايي كه اقدام كردن با يكي از اين كدها شرايطشون چي بوده؟
يه سوال هم داشتم : اگه مدارك رو به سيدني بفرستيم و اون جا ايراد نگيرن ديگه تو سوريه از لحاظ كد و تخصص انتخابي مشكلي پيش نمياد؟
دوست عزیز
با کم شدن Level مشکلی ایجاد نمیشه.اتفاقآ همین کم شدن level باعث شد شرکت قبول کنه به من گواهی بده چون اگر تو فیلد کاره خودم میخواستم عمرآ قبول نمیکرد.از من میشنوی بجای یکسال همون چهار سال رو 7242 بگیر.اگر شرکت واسه یکسال میده بگو برای چهار سال بده دیگه و خلاص.من هشت سال سابقه دارم همشو 7242 گرفتم.
ضمن تشکر از satcanada بابت مطرح کردن این سوال
مهرداد جان منم همین سوال رو دارم ولی شرایطم رو دقیق تر توضیح می دم ممنون می شم راهنمائی کنی.
من 2.5 سال سابقه با کد 2147 network systems engineer ارائه دادم و بعدش 1 سال و 11ماه و 15 روز ( یعنی 15 روز کمتر از 2 سال) سابقه با کد 0231 Computer and Information System Manager.
حالا اگه سابقه ام رو 1 سال در نظر بگیرند 2 امتیاز کم میارم و این باعث نگرانی من شده، ولی با این حساب که شما می فرمائید کلی امتیاز هم اضافه میارم.
البته شما استاد هستید ولی برای اینکه من کاملا خبالم راحت بشه می خوام بدونم آیا این مورد رو جائی به وضوح توضیح داده یا اینکه هر دوی ما دو برداشت متفاوت از یک متن داشتیم؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)