صفحه 477 از 5471 نخستنخست ... 3774274674684694704714724734744754764774784794804814824834844854864875275779771477 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,761 تا 4,770 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member pooyaca آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    بله من پشتشو امضا نکردم به نام خودم هم نبود، اون موقع نمی دونستم باید امضا کنم! رسید پول رو همراه با فایل نامبر ارسال کردند (ایمیل) و مشکلی پیش نیومد.
    یعنی همراه نامه فایل نامبر دوباره رسید رو فرستادن که امضا کنید ؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    ممنون از همه دوستاني كه به سوال من در مورد 4131 و 4121 جواب دادن. واقعيتش الان موندم كه با كدوم كد اقدام كنم؟ كسايي كه اقدام كردن با يكي از اين كدها شرايطشون چي بوده؟
    يه سوال هم داشتم : اگه مدارك رو به سيدني بفرستيم و اون جا ايراد نگيرن ديگه تو سوريه از لحاظ كد و تخصص انتخابي مشكلي پيش نمياد؟
    به نظر من بزن همون کالج، چون هم دکتر نیستی و کار هایی که کردی تدریس به بچه های فوق دیپلم هم بوده .
    من خودم با اینکه امریه دانشگاه علمی کاربردی بودم زدم کالج. البته من مدارک را تازه فرستادم دمشق

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    دوستان کسی money order بدون امضا فرستاده ؟
    لطفا" اگه تجربه ای دارین بگین ...
    من امضا نکردم.. مشکلی هم نبوده!
    راستی آدرس من تو سایت آپدیت نبود، منم هفته 10-12 روز پیش ایمیل زدم سوریه، امروز جواب دادن که آدرست اگر اینه بهمون بگو و آدرس درست رو هم پایین ایمیل نوشته بودن...
    در هر حال هنوزم تو سایت آدرس قبلیه!!
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    فايل نامبر من حدودا 25 روز طول كشيد ولي بعضي از دوستان بيشتر از 2 ماه هم شده
    سلام دوست عزيز
    ميشه بگين چه تاريخي مداركتون رسيد به سيدني؟
    چون اين تفاوت يه ماهه در رسيدن فايل نامبرها يه كمي زياد به نظر ميرسه.

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    چرا که نه .ما که همیشه مدارکمون کف خیابونه ^_^
    سلام، با عرض معذرت از همه دوستان. از مديريت سايت مي خواستم خواهش كنم كه از بعضي دوستان در اين فروم بخواهند كه براي جلوگيري از افزايش صفحات و دسترسي سريعتر به نكات مهم مطرح شده، از مطرح كردن پست هايي كه امكان ارسال آنها از طريق پست شخصي هم امكان پذير هست در بخش عمومي خودداري كنند و اين نوع پاسخ ها رو از طزيق پست شخصي ارسال كنند.با تشكر و عرض پوزش مجدد.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa.sh نمایش پست ها
    ضمن تشکر از satcanada بابت مطرح کردن این سوال
    مهرداد جان منم همین سوال رو دارم ولی شرایطم رو دقیق تر توضیح می دم ممنون می شم راهنمائی کنی.
    من 2.5 سال سابقه با کد 2147 network systems engineer ارائه دادم و بعدش 1 سال و 11ماه و 15 روز ( یعنی 15 روز کمتر از 2 سال) سابقه با کد 0231 Computer and Information System Manager.
    حالا اگه سابقه ام رو 1 سال در نظر بگیرند 2 امتیاز کم میارم و این باعث نگرانی من شده، ولی با این حساب که شما می فرمائید کلی امتیاز هم اضافه میارم.
    البته شما استاد هستید ولی برای اینکه من کاملا خبالم راحت بشه می خوام بدونم آیا این مورد رو جائی به وضوح توضیح داده یا اینکه هر دوی ما دو برداشت متفاوت از یک متن داشتیم؟

با تشکر
    پارسا عزيز

شما به نظر من 21 امتياز را چون 4 سال سابقه اعلام كرده‌ايد مي‌گيريد براي همين نبايد نگران باشيد سابقه را كه گرد به پايين نمي‌كنند با هم جمع مي‌كنند پس اصلا نگران نباشيد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    سلام
    من مداركم يكم فروردين به سيدني رسيده بود و بيست و پنجم فروردين هم فايل نامبرم رسيد دستم.
    البته اينو عرض كنم كه من چون توي كانادا وكيلم بود و آدرس اونجا رو داده بوديم شايد زودتر رسيده باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز
    سلام امروز دقیقا 2 ماهه که مدارکم رسیده سیدنی ولی هنوز فایل نامبرم نیومده...شما کی فرستادین؟

سلام دوستان میخواستم بدونم برای فرستادن ریز نمرات دانشگاه آیا لیست کلی نمرات پاس شده کافیه یا کارنامه مربوط به هر ترم جداگانه نیازه

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    من از طریق construction manager اقدام کرده ام مدارک من هم 24 june رسیده دستشون البته همزمان با این کد سابقه کاری تدریس در دانشگاه رو هم در فیلد سابقه کار آوردم، امیدوارم این مشکل ساز نشده باشه چون برای هر دوش مدرک معتبر دارم. البته تقریباً توی هر دو تاش 2 سال هم بیشتر سابقه کار دارم ولی مسئله اینه که 1 سالش باز با یک شغل دیگه همزمان شده، شاید دوستان خندشون بگیره ولی واقعاً من در 1 سال 3 جا کار می کردم و از همشونم سابقۀ بیمه دارم که دیگه فکر نکنم جای هیچ حرف و حدیثیو بزاره البته اگه فرصت بدن که مدارکمو ارسال کنم.
    سلام دوست عزیز
    من هم شرایط case ارسالی یه سیدنی شبیه شماست ..
    با این تفاوت که من university professor نبودم انا computer instructor بودم و هر دو رشته رو هم فرستادم
    هم construction manager و هم computer instructor
    شما کی مدارک رو فرستادین به سیدنی ؟ و در چه مرحله ای هستین ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)