لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
این چیزایی که میگید اتفاق نمیافته!
شما هم میتونید اسم و فامیل رو بزنید هم organization بعد هم زیرش آدرس رو میخواد!
مطمئنم ایراد از جای دیگه ای هست
میتونید یه DS-160 الکی باز کنید و سریع خودتون رو به point of contact برسونید و تست کنید...!
اگر دوباره پر نکنید ممکنه موقعی که میخواهید sign and submit کنید ... بعد از گزینه عکس بهتون error های عجیب غریب بده! به این نکته دقت کنید!
آپدیت اول!
من الان تست کردم
فهمیدم دقیقاً مشکلتون چیه... به نظرم از اول پر کنید بی خودی استرس نگیرید!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام
من یه مشکلی دارم اگه کسی چیزی شبیه این دیده به من کمک کنه لطفا
در فرم 160 ds یک جایی نوشته جایی که تحصیل کردید رو بنوسید. من پذیرش برای دکترای معماری دارم. اما این جا هم دوترم دکترا خوندم که اگه ویزام بیاد می خوام انصراف بدم. این دو ترمو توی فرم وارد کنم مشکلی پیش نمی یاد؟ ممکن نیست بگن مشکوکه که می خواد بره؟ و اگه ننویسم مشکلی پیش میاد چون من هیچ نمره ازشون ندارم که ثابت کنه من اونجا بودم. ممکنه چک کنند؟
و برای وقت سفارت دبی برم بهتره یا عشق آباد؟ کسی شرایط مشابه داشته لطفا به من کمک کنه. ممنون.
سلام
یه سوال فوری داشتم. ممنون میشم اگر کسی بتونه جواب من و بده.
من هفته قبل فرم دی اس چند صفحه شو پر کردم و بعد بیرون اومدم. حالا درست یادم نیست که باسه کدوم کشور پر کردم. می خاستم ببینم چه جوری میشه فهمید که باسه کجا پر کردم.
مرسی
سلام
من هزینه SEVIS fee رو پرداخت کردم ولی چون هنوز فرم DS 160 ام تکمیل نشده در سایت USVISA.info اکانت نساختم. می خوام برای ایروان اقدام کنم. مشکلم اینه که وقتی فرم DS 160 رو پر کردم در آخرین صفحه دکمه submit فعال نشد! هر کاری هم می کنم هر چی فرم رو مرور می کنم می بینم همه چیز درست پر شده، عکس درسته ولی وقتی ایروان رو انتخاب می کنم دکمه سابمیت فعال نمی شه. لطفا کمکم کنید. دارم همینطور زمان رو از دست می دم...
سوال دوم اینکه application ID در این فرم که با AA شروع می شه، همون confirmation number است؟
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)