صفحه 53 از 225 نخستنخست ... 3434445464748495051525354555657585960616263103153 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط winsor نمایش پست ها
    همسرم برنده شدن. من خانومشون هستم. كيس نامبرمون حدود 3000 هست. راستي ايشون حدود 30 واحد در دانشگاه هم پاس كردن كه ريز نمرات رو دارن ولي انصراف دادن.
    با سلام مجدد
    خب شما نامه انصراف از تحصيل ايشون رو از دانشكاه بگيريد و همينطور آخرين كارنامه دانشگاهشون رو
    همه با مهر و امضاي دانشگاه
    بديد براي ترجمه
    مشكل خاصي پيش نمياد
    توي فرم ٢٦٠ هم بايد بزنيد كه وارد دانشگاه شدند و تعدادي واحد سپري كردند ولي مدرك ليسانس رو ندارند

با همه اين اوصاف ، همون راه اولي كه گفتم همچنان بهتر و بي دردسرتره
    يعني ايشون اول پيش دانشگاهي رو در يكي از اين مراكز غيرحضوري بزرگسالان بگذرونند براي ترم شهريور و سپس فرم رو پر كنيد

نقل قول نوشته اصلی توسط saber_s نمایش پست ها
    متوجه منظورتان از مطرح کردن اشتغال همزمان با بازنشستگی همسرتان نشدم ولی اگر منظورتان این است که برای مهاجرت به آمریکا مشکلی نداشته باشین ، اگر در موقع ثبت نام اسم ایشان را هم ذکر کرده باشید ، میتوانید با هم به آمریکا بروید وگرنه مراحلی باید طی کنید که من اطلاعی از آنها ندارم . اما اینکه در آمریکا به شما حقوق بازنشستگی بدهند ، نه اینطور نیست و بازنشسته ایران از آمریکا حقوق بازنشستگی دریافت نمیکنه . البته شاید راهی باشه که با چند سال کار در آنجا و رسیدن به سقف سنی بازنشستگی با مدت زمان بازنشستگی مشخص بتوانند از آنجا بازنشست شوند که توصیه میکنم در این مورد قوانین بازنشستگی آمریکا را مطالعه بفرمایین .
    منظورم همینه که تو فرم لاتاری تو قسمت کار شوهرم بنویسم بازنشسته است و همزمان کار هم میکنه؟

Junior Member

یک سوال در خصوص سوابق شغلی:
    محل قبلی کار من، (تهران) بود و الان به شهر دیگری منتقل شده من در لیست سوابق باید آدرس فعلی اون شرکت که در شهر دیگری هست رو بنویسم یا اینکه آدرس سابق (که الان هیچ ربطی به اون شرکت نداره!) ؟؟

متشکرم

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

Question پاسخ : برندگان لاتاری 2015

سلام، اگر تا زمان مصاحبه اعتبار پاسپورت تموم بشه و پاسپورت جدید بگیریم (شماره پاس عوض میشه) مشکلی پیش نمیاد؟!!
    اصلا اعتبار پاسپورت روز پر کردن فرم ها چقدر باید باشه؟ و یا روز مصاحبه؟
    ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5

Junior Member

Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent?
    خانم من پزشکه ولی نمي خواد اونجا کار کنه به نظرتون اين سوال رو چی جواب بديم؟ ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط dashtibox نمایش پست ها
    Are you a graduate of a foreign medical school seeking to perform medical services in the United States but have not yet passed the National Board of Medical Examiners examination or its equivalent?
    خانم من پزشکه ولی نمي خواد اونجا کار کنه به نظرتون اين سوال رو چی جواب بديم؟ ممنون
    با سلام

ببخشيد شما اين سوال رو از كجا آورديد ؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط araliabadi نمایش پست ها
    سلام، اگر تا زمان مصاحبه اعتبار پاسپورت تموم بشه و پاسپورت جدید بگیریم (شماره پاس عوض میشه) مشکلی پیش نمیاد؟!!
    اصلا اعتبار پاسپورت روز پر کردن فرم ها چقدر باید باشه؟ و یا روز مصاحبه؟
    با سلام

دوست عزيز ، هيچ مشكلي پيش نمياد
    اما به جهت محكم كاري ، توصيه من و تمام دوستان اين هست كه قبل از پر كردن فرم ، پاسپورت رو تعويض فرماييد

موفق باشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

ببخشيد شما اين سوال رو از كجا آورديد ؟
    از صفحه 70/81 از pdf 260 آخر صفحه جزو سوالات security background است.
    فکر کنم بايد جواب no بزنيم چون اين سوال مال افراد مقيم هست!!؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

دوست عزيز ، هيچ مشكلي پيش نمياد
    اما به جهت محكم كاري ، توصيه من و تمام دوستان اين هست كه قبل از پر كردن فرم ، پاسپورت رو تعويض فرماييد

موفق باشيد
    در وب سایت درپیوند با لاتاری اومده که باید پاسپورت در زمان مصاحبه شش ماه اعتبار داشته باشه (به اندازه اعتبار مدارک پزشکی و ویزاست). تا اونجایی که من می دونم پس از تمدید، شماره پاسپورت تغییر نمیکنه چون شماره رکورد شما در وزارت خارجه است. اگر اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنن.

Junior Member

ببخشيد سوال ديگه اينه که " من آيا لازم است بچه يک ساله را هم با خودم به سفارت در آنکارا ببرم يا لازم نيست ؟ ايا اين مطلب در سايت سفارت جايي قيد شده است؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)