شرمنده که هزار تا پست عقب نمی رم تا جواب دوستمون رو کوت کنم. ولی نوشته بودین که معنی ش این ست که وکیل من مانیتوبا را برای اقامت ما انتخاب کرده؟ عجیب هست واقعا
توصیه به دوستان :
من کیس ام بینهایت استریت فوروارد بود ( من و همسر هر دو پزشک تازه فارغ التحصیل ) با این حال اگر به هوشیاری خودم نبود وکیل ام چند بار کار را خراب کرده بود. ازجمله : همین دیروز زنگ زدم ( من ایران نیستم و برای تحصیل انگلستان هستم فعلا ) و در مورد اون استیتمنت بانکی پرسش کردم. وکیل گفت که یک هفته بعد از انجام مدیکال دوباره براشان استیتمنت بفرستم.
حالا مسله این بود که من از پاسپورت ام ۶ ماه مانده . وقت ورود به انگلستان تصمیم گرفتم که قبل از عید (مارچ )اقدام به تمدید کنم. حالا که به وکیل می گم متوجه شدم اصلا نگاه نکرده به کپی پاسپرت که در اختیار ش بوده و می گه سریع بعد از مدیکل اقدام به تجدید کنید
نتیجه اینکه اگر خواستید اقدام کنید و کسی را دارید که وجه مالی ش را انجام بدهد برایتان از خیر وکیل بگذرید
حالا به لحاظ قانونی من هیچ اجباری به لند در مانیتوبا دارم؟
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
مشكل اينجاست كه من اخيرا جام رو عوض كردم و توي شركت جديد يكسال سابقه دارم كه از اونا ميتونم بخوام مطابق نيازم (7242) بنويسند. ولي با جاهاي قبلي تسويه كردم و سابقه كار رو هم گرفتم. ضمن اينكه مديران مستقيم هم عوض شدند و با جديدي ها آشنا نيستم كه ازشون بخوام دوباره يه همچين كاري كنند.
قابل توجه تمام دوستان
با سلام
برای مشخص شدن جواب بعضی از سوالات :
1- من با فوق لیسانس و سابقۀ تدریس در دانشگاه آزاد UNIVERSITY PROFESSOR نوشتم و مدارکم الان در حال پندینگ هست.
2- البته من کد اصلیم CONSTRUCTION MNG هست ولی یکی دیگه از دوستام با همین شرایط (فوق لیسانس، تدریس دانشگاه آزاد) UNIVERSITY PROFESSOR نوشت و مدارکو فرستاد و فایل نامبر سیدنی براش اومد.
3- منم پشت چکو امضا نکردم، شماهام اینقدر سخت نگیرید و زندگیو بکام خودتون تلخ نکین، احتمالاً خودشون یه امضا میندازن پاشو نقدش می کنن چون واسه من که هیچ مشکلی پیش نیومد.
4- تاریخ 24 JUNE تاریخ رسیدن نامۀ من به سیدنی بود و تاریخ فایل نامبرم اواسط SEP ، یعنی حدود 3ماه طول کشید پس عجله نکنید، تا 3 ماه جا داره که فایل نامبرتونو بفرستن.
به امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان
خیلی مخلصیم ... ممنون از نکاتی که گفتین
من هم با 0711 و 4131 اقدام کردم و خوشحال میشم که بتونیم بیشتر در ارتباط باشیم
به خصوص که با یک کد اقدام کردیمممنون راستی شما برای سابقه 0711 تو main duties گفتین که شرکت تحت مدیریت خودتون داشتین یا نه ؟
ه امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان
سلام
من دارم بالاخره فرم پر میکنم (بعد از جور شدن money order)ولی مشکل تو main duties دارم آخه جایی که تو فرم هست خیلی کمه واقعا همان چند کلمه برای main dutiesکافیه؟
کسی با کد 0311 اقدام کرده؟آیا لازمه در صفحه جداگانه main duties بنویسم؟
دوست عزیز
شما میتونید از تمام ستون Main duties برای نوشتن استفاده کنیدفکر میکنم جا برای هفت تا تاریخ وشرکت و فیلد کاری مختلف داشته باشه.شما اگر دو تا شرکت بودید میتونید از بقیه فضا استفاده کنید البته با شماره بندی میتونید اونها رو متمایز کنید و جای تاریخ ها رو خالی بذارید.اگر جا کم آوردید میتونید یک برگ اضافه کنید.البته به همون اندازه بنویسید بهتره چون بیشتر انتظار ندارند البته منظورم کل ستون Main Duties هستش نه فقط اون 4 سطر
ویرایش توسط بهادر : November 24th, 2009 در ساعت 11:00 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)