صفحه 478 از 5471 نخستنخست ... 3784284684694704714724734744754764774784794804814824834844854864874885285789781478 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,771 تا 4,780 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام دوستان میخواستم بدونم برای فرستادن ریز نمرات دانشگاه آیا لیست کلی نمرات پاس شده کافیه یا کارنامه مربوط به هر ترم جداگانه نیازه
    سلام
    لیست کلی نمرات پاس شده کافیه + تاییدیه های مربوطه و دادگستری و خارجه.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

شرمنده که هزار تا پست عقب نمی رم تا جواب دوستمون رو کوت کنم. ولی نوشته بودین که معنی ش این ست که وکیل من مانیتوبا را برای اقامت ما انتخاب کرده؟‌ عجیب هست واقعا

توصیه به دوستان :
    من کیس ام بینهایت استریت فوروارد بود ( من و همسر هر دو پزشک تازه فارغ التحصیل ) با این حال اگر به هوشیاری خودم نبود وکیل ام چند بار کار را خراب کرده بود. ازجمله : همین دیروز زنگ زدم ( من ایران نیستم و برای تحصیل انگلستان هستم فعلا ) و در مورد اون استیتمنت بانکی پرسش کردم. وکیل گفت که یک هفته بعد از انجام مدیکال دوباره براشان استیتمنت بفرستم.
    حالا مسله این بود که من از پاسپورت ام ۶ ماه مانده . وقت ورود به انگلستان تصمیم گرفتم که قبل از عید (‌مارچ )‌اقدام به تمدید کنم. حالا که به وکیل می گم متوجه شدم اصلا نگاه نکرده به کپی پاسپرت که در اختیار ش بوده و می گه سریع بعد از مدیکل اقدام به تجدید کنید
    نتیجه اینکه اگر خواستید اقدام کنید و کسی را دارید که وجه مالی ش را انجام بدهد برایتان از خیر وکیل بگذرید

حالا به لحاظ قانونی من هیچ اجباری به لند در مانیتوبا دارم؟

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    شرمنده که هزار تا پست عقب نمی رم تا جواب دوستمون رو کوت کنم. ولی نوشته بودین که معنی ش این ست که وکیل من مانیتوبا را برای اقامت ما انتخاب کرده؟‌ عجیب هست واقعا

توصیه به دوستان :
    من کیس ام بینهایت استریت فوروارد بود ( من و همسر هر دو پزشک تازه فارغ التحصیل ) با این حال اگر به هوشیاری خودم نبود وکیل ام چند بار کار را خراب کرده بود. ازجمله : همین دیروز زنگ زدم ( من ایران نیستم و برای تحصیل انگلستان هستم فعلا ) و در مورد اون استیتمنت بانکی پرسش کردم. وکیل گفت که یک هفته بعد از انجام مدیکال دوباره براشان استیتمنت بفرستم.
    حالا مسله این بود که من از پاسپورت ام ۶ ماه مانده . وقت ورود به انگلستان تصمیم گرفتم که قبل از عید (‌مارچ )‌اقدام به تمدید کنم. حالا که به وکیل می گم متوجه شدم اصلا نگاه نکرده به کپی پاسپرت که در اختیار ش بوده و می گه سریع بعد از مدیکل اقدام به تجدید کنید
    نتیجه اینکه اگر خواستید اقدام کنید و کسی را دارید که وجه مالی ش را انجام بدهد برایتان از خیر وکیل بگذرید

دوست عزیز به هر حال شما هیچ وقت نمی توانید توی فرودگاه Winnipeg لندینگ کنید چون هیچ پرواز بین قاره ای به این شهر وجود ندارد.
    به لحاظ قانونی نیز هیچ اجباری نیست که حتماً در MB زندگی کنید

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها

......

مگه شما هیچ شهری رو برای اقامت انتخاب نکرده بودید؟
    یکی از دوستان من که از روش قدیم اقدام کرده بود و الان ویزاش رو گرفته جای شهر مورد نظرش رو خالی گذاشته بود و اونا براش انتاریو/تورنتو رو انتخاب کردن.
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

Unhappy پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    دوست عزیز
    با کم شدن Level مشکلی ایجاد نمیشه.اتفاقآ همین کم شدن level باعث شد شرکت قبول کنه به من گواهی بده چون اگر تو فیلد کاره خودم میخواستم عمرآ قبول نمیکرد.از من میشنوی بجای یکسال همون چهار سال رو 7242 بگیر.اگر شرکت واسه یکسال میده بگو برای چهار سال بده دیگه و خلاص.من هشت سال سابقه دارم همشو 7242 گرفتم.
    مشكل اينجاست كه من اخيرا جام رو عوض كردم و توي شركت جديد يكسال سابقه دارم كه از اونا ميتونم بخوام مطابق نيازم (7242) بنويسند. ولي با جاهاي قبلي تسويه كردم و سابقه كار رو هم گرفتم. ضمن اينكه مديران مستقيم هم عوض شدند و با جديدي ها آشنا نيستم كه ازشون بخوام دوباره يه همچين كاري كنند.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم شرایط case ارسالی یه سیدنی شبیه شماست ..
    با این تفاوت که من university professor نبودم انا computer instructor بودم و هر دو رشته رو هم فرستادم
    هم construction manager و هم computer instructor
    شما کی مدارک رو فرستادین به سیدنی ؟ و در چه مرحله ای هستین ؟
    قابل توجه تمام دوستان
    با سلام
    برای مشخص شدن جواب بعضی از سوالات :
    1- من با فوق لیسانس و سابقۀ تدریس در دانشگاه آزاد UNIVERSITY PROFESSOR نوشتم و مدارکم الان در حال پندینگ هست.
    2- البته من کد اصلیم CONSTRUCTION MNG هست ولی یکی دیگه از دوستام با همین شرایط (فوق لیسانس، تدریس دانشگاه آزاد) UNIVERSITY PROFESSOR نوشت و مدارکو فرستاد و فایل نامبر سیدنی براش اومد.
    3- منم پشت چکو امضا نکردم، شماهام اینقدر سخت نگیرید و زندگیو بکام خودتون تلخ نکین، احتمالاً خودشون یه امضا میندازن پاشو نقدش می کنن چون واسه من که هیچ مشکلی پیش نیومد.
    4- تاریخ 24 JUNE تاریخ رسیدن نامۀ من به سیدنی بود و تاریخ فایل نامبرم اواسط SEP ، یعنی حدود 3ماه طول کشید پس عجله نکنید، تا 3 ماه جا داره که فایل نامبرتونو بفرستن.

به امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان

Junior Member pooyaca آواتار ها

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    قابل توجه تمام دوستان
    با سلام
    برای مشخص شدن جواب بعضی از سوالات :
    1- من با فوق لیسانس و سابقۀ تدریس در دانشگاه آزاد UNIVERSITY PROFESSOR نوشتم و مدارکم الان در حال پندینگ هست.
    2- البته من کد اصلیم CONSTRUCTION MNG هست ولی یکی دیگه از دوستام با همین شرایط (فوق لیسانس، تدریس دانشگاه آزاد) UNIVERSITY PROFESSOR نوشت و مدارکو فرستاد و فایل نامبر سیدنی براش اومد.
    3- منم پشت چکو امضا نکردم، شماهام اینقدر سخت نگیرید و زندگیو بکام خودتون تلخ نکین، احتمالاً خودشون یه امضا میندازن پاشو نقدش می کنن چون واسه من که هیچ مشکلی پیش نیومد.
    4- تاریخ 24 JUNE تاریخ رسیدن نامۀ من به سیدنی بود و تاریخ فایل نامبرم اواسط SEP ، یعنی حدود 3ماه طول کشید پس عجله نکنید، تا 3 ماه جا داره که فایل نامبرتونو بفرستن.

به امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان
    خیلی مخلصیم ... ممنون از نکاتی که گفتین
    من هم با 0711 و 4131 اقدام کردم و خوشحال میشم که بتونیم بیشتر در ارتباط باشیم
    به خصوص که با یک کد اقدام کردیم ممنون راستی شما برای سابقه 0711 تو main duties گفتین که شرکت تحت مدیریت خودتون داشتین یا نه ؟
    ه امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان

Junior Member

سلام
    من دارم بالاخره فرم پر میکنم (بعد از جور شدن money order)ولی مشکل تو main duties دارم آخه جایی که تو فرم هست خیلی کمه واقعا همان چند کلمه برای main dutiesکافیه؟
    کسی با کد 0311 اقدام کرده؟آیا لازمه در صفحه جداگانه main duties بنویسم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوست عزيز

اين پول چون به عنوان رهن مي‌باشد حتي اگر قرار داده 5 ساله هم ببنديد جزء ديوني مي‌باشد كه به گردن شما بوده و بايد برگردد و پول شما حساب نمي‌شود. پس جزء دارايي‌هاي شما حساب نمي‌شود. اما اگر مايل هستيد مي‌توانيد امتحان كنيد بالاخره يك تجربه است اما من براي كسي اين پيشنهاد را نمي‌كنم. چون حتي آفيسر خانه رهن بانك را هم قبول نكرده است(البته براي مورد دوست من در خصوص اعلام دارايي‌ها) و گفته نمي‌توان به اين دارايي اعتماد كرد چون در دين بانك است.

موفق باشي
    نه دوست عزيز من منظورم رهن نيست. شما فرض كن يك ملك رو به جاي 25 ميليون رهن كامل بصورت 1 ميليون رهن و ماهي 650000 تومان اجاره بديد و بخواهيد كه اجاره يكسال كه ميشه حدود 8 ميليون رو يكجا دريافت كنيد. اين كاملا منطقيه.

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud1977 نمایش پست ها
    سلام
    من دارم بالاخره فرم پر میکنم (بعد از جور شدن money order)ولی مشکل تو main duties دارم آخه جایی که تو فرم هست خیلی کمه واقعا همان چند کلمه برای main dutiesکافیه؟
    کسی با کد 0311 اقدام کرده؟آیا لازمه در صفحه جداگانه main duties بنویسم؟
    دوست عزیز
    شما میتونید از تمام ستون Main duties برای نوشتن استفاده کنیدفکر میکنم جا برای هفت تا تاریخ وشرکت و فیلد کاری مختلف داشته باشه.شما اگر دو تا شرکت بودید میتونید از بقیه فضا استفاده کنید البته با شماره بندی میتونید اونها رو متمایز کنید و جای تاریخ ها رو خالی بذارید.اگر جا کم آوردید میتونید یک برگ اضافه کنید.البته به همون اندازه بنویسید بهتره چون بیشتر انتظار ندارند البته منظورم کل ستون Main Duties هستش نه فقط اون 4 سطر
    ویرایش توسط بهادر : November 24th, 2009 در ساعت 11:00 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)