صفحه 25 از 76 نخستنخست ... 15161718192021222324252627282930313233343575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام بچه ها... من یه سوال دارم که توی تاپسک کلیرانس دبی هم گذاشتمش ولی هییییچکی ی ی ی جواب نداده تا حالا... اینجا هم میپرسم چون فکر کنم به اینجا هم مربوط باشه... امیدوارم اینجا جواب بگیرم! کسی بوده که روز مصاحبه بعد از اینکه با افیسر حرف زد یه interview دیگه هم داشته باشه؟؟ یعنی افیسر بگه همه چیز اوکی هست فقط وایسین تا صدات کنن واسه interview! داخل اتاق و نه با آفیسرهای توی سالن! این میتونه معنیش چیا باشه؟؟ خود افیسر گفت واسه سریع شدن کارتون. حالا شماها نظرتون چیه؟؟ کلا کسیایی که اینجوری interview دارن کلییر شدنشون چه جوری بوده؟ مرسی...

نقل قول نوشته اصلی توسط titop نمایش پست ها
    سلام بچه ها... من یه سوال دارم که توی تاپسک کلیرانس دبی هم گذاشتمش ولی هییییچکی ی ی ی جواب نداده تا حالا... اینجا هم میپرسم چون فکر کنم به اینجا هم مربوط باشه... امیدوارم اینجا جواب بگیرم! کسی بوده که روز مصاحبه بعد از اینکه با افیسر حرف زد یه interview دیگه هم داشته باشه؟؟ یعنی افیسر بگه همه چیز اوکی هست فقط وایسین تا صدات کنن واسه interview! داخل اتاق و نه با آفیسرهای توی سالن! این میتونه معنیش چیا باشه؟؟ خود افیسر گفت واسه سریع شدن کارتون. حالا شماها نظرتون چیه؟؟ کلا کسیایی که اینجوری interview دارن کلییر شدنشون چه جوری بوده؟ مرسی...
    یعنی شما رفتید پشت شیشه؟؟؟ تو اون سالن آفیسرها؟؟؟
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

Junior Member

نه دوست من!!! یه دور دیگه بخون! نوشتم توی اتاق! یه اتاق هست که نوشته بالاش interview!

Junior Member

سلام. خیلی ممنون از راهنمایی های همه دوستان. منم یه سوال اینجا نوشتم ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد. ولی به هر حال من رفتم سفارت و الان تجربمو می نویسم. چون تو نوشته خیلی ها نگرانی دیدم.
    من 27 اپریل وقت سفارت داشتم. روز مصاحبه اتفاق خاصی نیافتاد. دقیقا مطابق با نوشته خیلی از دوستان گذشت. افسر مصاحبه کننده با من یه خانم جوان خیلی خوش رو بود و از مدراکم اصل چیز خاصی نخواست. فقط همون آی 20 و رزومه و اس او پی و اینکه ازم پرسید استاد راهنمام کی بوده و چون تو رزومم نوشته بودم و اینکه میخوام تو چه زمینه ای کار کنم و تند تند تایپ میکرد. خلاصه اینکه من برگه زرد گرفتم و پشت برگه هم رو هیچ گزینه ای تیک نخورده بود. خانم آفیسر یه توضیحاتی هم راجع به اینکه کی وارد بشم داد و تموم شد.
    در نهایت روز 14 می برام یه ایمیل اومد که ویزاتون آماده است و بیاید بگیرید.
    من بیشتر این اطلاعات رو از این لحاظ میگم که من رشتم مکانیکه. دختر هستم. مجرد. و اینکه برای فوق لیسانس مجدد دارم میرم. تا حالا تجربه کاری نداشتم.

Smile پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام
    من و همسرم روز چهارشنبه 14 می مصاحبه داشتیم. خداروشکر خیلی خوب و کوتاه و بدون مشکل انجام شد. من فول فاند فیزیک بودم . افیسر ما همون آقای مو بور خوش برخورد بود. اونروز همه مصاحبه هاش کوتاه و سریع انجام میشد چون تند تند واسه باجه 4 شماره اعلام میشد.
    تنها سوالی که از من پرسید این بود که می خوای رو چی کار کنی ولی فکر می کنم اصلا براش مهم نبود چون موقع توضیح کمترین توجه ای نداشت و چیزی هم تایپ نمی کرد. بعد از همسرم پرسید جایی کار کردی؟ کجا درس میخونی؟ چی می خونی؟ روی چه موضوعی کار میکنی؟ سربازی رفتی؟ ارتش یا سپاه؟ اونجا چکار می کردی؟ و بعد برگه زرد و برداشت و شماره مونو نوشت و بهمون توضیح داد که کی باید وارد امریکا بشیم. ازش پرسیدم مالتی یا سینگل که به کامپیوترش نگاه کرد و گفت سینگله و دست من نیست.
    برخوردش عالی بود فکر می کنم از همون اول ویزا دادن یا ندادن مشخصه. چون واقعا برخوردش طوری بود که انگار مصاحبه فرمالیته است . این تجربه شخصی منه. چون همونطور که گفتم کمترین توجه ای به جواب من که primary applicant بودم نداشت و اون یه دونه سوالو هم انگار برای خالی نبودن عریضه پرسید و گفتم اصلا منتظر جواب نبود. اینو از چند نفر تو اون روز و روز قبلش هم شنیده بودم.
    من می خوام از همه دوستان اینجا مخصوصا از دوست بزرگوارمون جناب هایزنبرگ عزیز تشکر کنم. من در ابتدا کمترین اطلاعی درباره مساله ویزا نداشتم اما همه مطالب مربوطه این سایت رو مطالعه کردم و از همه نظر قبلش فکر کرده بودم و از راهنمایی هایزنبرگ عزیز استفاده کردم طوری که حتی مسائل جزئی و بی اهمیت رو هم پرسیده بودم و جناب هایزنبرگ با سعه صدر جواب منو میداد که به خاطر این لطف و محبت ازش سپاسگزارم . من یکم آدم استرسی هستم ولی به همه دوستان خوبم این نوید رو میدم که مصاحبه و فضای کنسولگری تنها چیزی که نداره استرسه. با توکل به خدا و با اعتماد به نفس برید انشاله چواب می گیرید.

Junior Member

در روز مصاحبه به کاندیشنال شدنت اصلا اشاره نکن! و لزومی نداره که نشونشون بدی ادمیشن لترتو، مگر اینکه ازت بخواد. اگر در موضوعات حساس که استفاده تکنولوژیک خواصی داره نخوای کار کنی قاعدتا مشکلی نخواهد بود!

نقل قول نوشته اصلی توسط nouri67 نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان فعال،
    یه چند روزه دارم صفحات رو بالا پایین میکنم و لی راستش هنوز نتونستم جوابم رو بگیرم،
    کارشناسی مکانیک خوندم،کاندیشنال شدم برای زبان( میخوام ارشد مکانیک ادامه بدم)، میخوام فرم I-20 زبان بگیرم و برم اونجا زبان بخونم و شاید هم زبان برم دوباره امتحان بدم تهران!
    فاند هم ندارم
    سوال من دقیقا اینه که چون زبان میخوام بخونم، ریجکتم میکنند؟ یا احتمال داره بتونم ویزا بگیرم با فرم I-20 زبان
    Practice makes perfect

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sheida92 نمایش پست ها
    سلام. خیلی ممنون از راهنمایی های همه دوستان. منم یه سوال اینجا نوشتم ولی متاسفانه کسی جوابمو نداد. ولی به هر حال من رفتم سفارت و الان تجربمو می نویسم. چون تو نوشته خیلی ها نگرانی دیدم.
    من 27 اپریل وقت سفارت داشتم. روز مصاحبه اتفاق خاصی نیافتاد. دقیقا مطابق با نوشته خیلی از دوستان گذشت. افسر مصاحبه کننده با من یه خانم جوان خیلی خوش رو بود و از مدراکم اصل چیز خاصی نخواست. فقط همون آی 20 و رزومه و اس او پی و اینکه ازم پرسید استاد راهنمام کی بوده و چون تو رزومم نوشته بودم و اینکه میخوام تو چه زمینه ای کار کنم و تند تند تایپ میکرد. خلاصه اینکه من برگه زرد گرفتم و پشت برگه هم رو هیچ گزینه ای تیک نخورده بود. خانم آفیسر یه توضیحاتی هم راجع به اینکه کی وارد بشم داد و تموم شد.
    در نهایت روز 14 می برام یه ایمیل اومد که ویزاتون آماده است و بیاید بگیرید.
    من بیشتر این اطلاعات رو از این لحاظ میگم که من رشتم مکانیکه. دختر هستم. مجرد. و اینکه برای فوق لیسانس مجدد دارم میرم. تا حالا تجربه کاری نداشتم.
    سلام
    میشه بگین رشتتون چیه؟

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

سلام دوستان
    همونطور که میدونید اینجا جدولی هست که بچه های فروم که میرن سفارت برای ویزای دانشجویی، اون رو پر می کنن که اطلاعاتش خیلی می تونه کمک باشه هم برای خودشون هم برای دیگران. اگر امکان داره شما هم در این جا ما رو یاری کنید و اطلاعاتتون رو توی جدول بیارید. لینک جدول ها در امضای من هست و لینک وارد کردن اطلاعات رو هم در ادامه آوردم. ممنون می شیم همکاری کنید.
    با تشکر

این لینک:
    https://docs.google.com/forms/d/1YJP7eQjR4MBuG8sHTQzIdcClSTYeKj6hjHAvBntkzFA/viewform
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

سلام
    مهم ترین نکته: حتما می خواین هتل بگیرین چک کنین اینترنت رایگان داره یا نه به هیچ عنوان به ستاره های هتل توجه نکنید یک هتل یک ستاره ممکنه اینترنت رایگان بده اما یک هتل ۴ ستاره نده !!!!
    من امروز ۱۸ می ساعت ۸ مصاحبه داشتم (الانم توی دبی مال نشستم دارم این متنو مینویسم) من ۱۶ می با تور اومدم دبی. روز اول که گشت زدم روز دوم هم رفتم فیلم گودزیلا دیدم و تا ساعت ۱۰ شب تو شهر چرخ زدم. من ساعت ۶:۳۰ رفتم در سفارت یه ۱۰ نفری قبل من اونجا بودن. ساعت ۷:۱۵ شروع کردن به اجازه ورود دادن. نکته اول اینکه مثل من فقط کیف نبرید یک وسیله واسه مدارک ببرید چون کیف اینارو همشو می گیرن و فقط مدارک و پوشه میشه برد داخل. داخلم پس از پذیرش شدن و یک سری مسایل تو صف نفر سوم شدم بین غیر رزیدنت ها (دستگاه نوبت دهی خراب شده بود واسه همین اول انگشت نگاری کردن بعد نوبت دادن). ساعت ۸:۳۰ مصاحبه شروع شد. یک نکته دیگه هم اینکه اونجا همه کارا سرپایی هست فقط وقتی منتظر مصاحبه هستی می تونی بشینی(انتظار داشتم حداقل واسه مصاحبه بشینی). واسه مصاحبه من هم یک اقای جون با موهای بور کوتاه بود. اول ای ۲۰ گرفت بعد هم دوتا ریسرچ پلنی که من و استادم نوشته بودیم٫ سی وی٫ اس او پی و دی اس گرفت. ازم پرسید رو چی می خوای کار کنی که جواب دادم ( من با تلفظ س مشکل دارم حالا من می گفتم روباست یا رو می گفت چی روبات! بعده ۲-۳ بار گرفت چی میگم). در مورد سربازی پرسید که رفتی گفتم نه گفت معاف یا وثیقه گفتم وثیقه می خوان درفتشو نشون بدم گفت نه. بعدم یک‌برگ زرد گرفت کیس نامبر داد گفت تو سایت ببین. تمام اون مدارکی هم که بالا گفتم به هم منگنه کرد نگه داشت. پرسیدم ویزام برای شروع ترم می رسه که گفت فکر می کنم. اومدم بیرون کلا ۱ مینم نشد مصاحبه.
    رشتم مهندسی برق و برای دکترا دارم می رم. برای اطلاع از ریز شرایطم تو بخش «کدام سفارت برای من بهتر است» پست دادم شرایطم رو گفتم . در مورد سی وی فقط با توجه به توصیه های دوستان سایت و لینکی که دادن موارد حساس و اضافی رو حذف کردم. ریسرچ پلن هم از استادم گرفتم که به صراحت میگه رو موارد حساس کار نمی کنم و به منابع حساس دسترسی ندارم.
    گود لاک فر اوری وان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi626 نمایش پست ها
    سلام
    میشه بگین رشتتون چیه؟
    بله من رشتم مکانیکه.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)