سلام دوستان
من مدارکم 4 نوامبر رسیده دمشق و وظعیتم هم پندینگ شده ولی هنوز فایل نامبر دوم نیامده . تقریبا چند روزه میآد ؟
امكان دارد پيشنهاد خوبي است اما باز هم يك مقداري داستان در كل سنگين است كه يك نفر اجاره يك سالش را پيش پيش بدهد به نظر شما منطقي است؟اما خوب بله اگر آفيسر را بشود متقاعد كرد صحبت شما كاملا درست است. اما 8 ميليون را از الان شروع كن در 3 - 4 ماه كم كم بريز تو حسابت و اين كاراي عجيب و غريب را نكن يا اگر مجبور بودي يك دفعه بريزي خوب يك فاكتور فروش سكه يا ارز با يك صرافي هماهنگ كن و بگير و ترجمه كن مشكل اين توضيحات را هم نداريد. پيشنهاد ميكنم تا جايي كه امكان دارد آفيسر را گيج نكنيد چون آفيسر ديدش مثبت است آما اگر منفي شد ديگه منفي شد.
اما ايده شما هم اگر بتوانيد اثبات كنيد يك مستاجر پولش را يكدفعه حساب كرده تا آخر سال هم درست است.
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
دوست عزيز پندينگ!
مي دانم كه امروز هم با هزار اميد و آرزو و دلهره سراغ سايت رفتي تا وضعيت را چك كني. و مي دانم كه هيچ تغييري نديدي و اضطراب و تشويش دوباره به سراغت آمد و نگران شدي.
اين را مي نويسم تا در اين صبر و انتظار با تو همدردي و همراهي كنم.
تاريخ نامه اي كه از دمشق براي من امده است June-4 است. من امروز 171 امين روز است كه در وضعيت پندينگ هستم. نگران و مضطربم ولي مطمئن هستم كه هيچ خبر خاصي نيست جز اينكه تعداد تقاضا بسيار زياد و تعداد آفيسرها محدود است.
از اطلاعاتي كه ساير دوستان در اين فروم به اشتراك گذاشته اند مشخص است كه از يك تاريخ خاص تغيير وضعيت از Pending به اين پروسس دچار توقف شده است. آخرين نفري كه چنين تغييري را گزارش كرده بود در حدود تاريخ Aug-15 بوده ، به اين ترتيب از حدود 100 روز قبل وضعيت كسي در اين مرحله خاص تغيير نكرده است. اگر روال كار مانند قبل بود من به فاصله يك هفته از اخرين نفر بايد تغيير وضعيت مي ديدم.
و اما تحليل جديد من اين است :در حاليكه قبلاً مي شد قضيه را به صدور ويزاهاي دانشجويي و تعطيلات آفيسرها و مانند آن مربوط دانست،در حالتي بدبينانه چيزي شبيه به " سهميه ساليانه براي هر كشور" باعث توقف پرونده هاي ما شده است. چيزي كه قابل مشاهده است اين است كه روندهاي بررسي در مراحل قبل و بعد از پندينگ شدن به شكل قبل ولي با سرعتي كمتر در حال انجام است. نكته اينجاست كه حتي با اين فرض هم تغيير وضعيت ها با فرا رسيدن سال جديد آغاز خواهد شد.اميد من اين است كه طي ژانويه يعني دي-بهمن وضعيت ما تغيير خواهد كرد و بعد از آن به مرور همگي وارد فاز بعدي مي شويم.
يك نكته تكميلي: سايت CIC در حدود بين ساعت 8 تا 9 صبح به وقت ايران در روزهاي سه شنبه به روز مي شود.
دل قوي دار.... سحر نزديك است.
وا... اعلم
ویرایش توسط haftepeek : November 24th, 2009 در ساعت 10:58 AM دلیل: پايان بندي
با سلام
جهت تکمیل فرمایشات دوست عزیزم بایستی این را هم در نظر داشته باشید که با رسیدن به پایان سال میلادی و تعطیلات آفیسرهای محترم احتمال به تعویق افتادن پرونده ها بسیار محتمل خواهد بود و همانطوریکه دوست عزیزمان اشاره کردند قدری صبر و شکیبایی باید داشت.
به امید خبرهای خوش برای همه
علاقه مندی ها (Bookmarks)