صفحه 479 از 5471 نخستنخست ... 3794294694704714724734744754764774784794804814824834844854864874884895295799791479 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,781 تا 4,790 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud1977 نمایش پست ها
    سلام
    من دارم بالاخره فرم پر میکنم (بعد از جور شدن money order)ولی مشکل تو main duties دارم آخه جایی که تو فرم هست خیلی کمه واقعا همان چند کلمه برای main dutiesکافیه؟
    کسی با کد 0311 اقدام کرده؟آیا لازمه در صفحه جداگانه main duties بنویسم؟
    سلام
    شما ميتونيد توي يك برگ جدا بقيه شرح وظايف رو بنويسيد و به اون برگ ضميمه كنيد و البته توي فرم توضيح بديد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    من مدارکم 4 نوامبر رسیده دمشق و وظعیتم هم پندینگ شده ولی هنوز فایل نامبر دوم نیامده . تقریبا چند روزه میآد ؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    قابل توجه تمام دوستان
    با سلام
    برای مشخص شدن جواب بعضی از ....
    4- تاریخ 24 JUNE تاریخ رسیدن نامۀ من به سیدنی بود و تاریخ فایل نامبرم اواسط SEP ، یعنی حدود 3ماه طول کشید پس عجله نکنید، تا 3 ماه جا داره که فایل نامبرتونو بفرستن.

به امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان
    سلام دوست عزيز
    شما كه سه ماه بعد از رسيدن مداكتون به سيدني فايل نامبر رو گرفتيد ، وقتي نامه به دستتون رسيد چقدر وقت داشتيد مدارك رو بفرستيد؟ (يعني چقدر از زمان 120 روزتون باقي مونده بود؟)

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط neda80 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مدارکم 4 نوامبر رسیده دمشق و وظعیتم هم پندینگ شده ولی هنوز فایل نامبر دوم نیامده . تقریبا چند روزه میآد ؟
    سلام
    فايل نامبر من در حدود 2 هفته طول كشيد ولي بعضي از دوستان بيشتر از دو ماه هم شده

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud1977 نمایش پست ها
    سلام
    من دارم بالاخره فرم پر میکنم (بعد از جور شدن money order)ولی مشکل تو main duties دارم آخه جایی که تو فرم هست خیلی کمه واقعا همان چند کلمه برای main dutiesکافیه؟
    کسی با کد 0311 اقدام کرده؟آیا لازمه در صفحه جداگانه main duties بنویسم؟
    نه دوست عزیز
    به نظر من بهتره با توضیحات بیشتری بنویسید..

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    نه دوست عزيز من منظورم رهن نيست. شما فرض كن يك ملك رو به جاي 25 ميليون رهن كامل بصورت 1 ميليون رهن و ماهي 650000 تومان اجاره بديد و بخواهيد كه اجاره يكسال كه ميشه حدود 8 ميليون رو يكجا دريافت كنيد. اين كاملا منطقيه.
    امكان دارد پيشنهاد خوبي است اما باز هم يك مقداري داستان در كل سنگين است كه يك نفر اجاره يك سالش را پيش پيش بدهد به نظر شما منطقي است؟ اما خوب بله اگر آفيسر را بشود متقاعد كرد صحبت شما كاملا درست است. اما 8 ميليون را از الان شروع كن در 3 - 4 ماه كم كم بريز تو حسابت و اين كاراي عجيب و غريب را نكن يا اگر مجبور بودي يك دفعه بريزي خوب يك فاكتور فروش سكه يا ارز با يك صرافي هماهنگ كن و بگير و ترجمه كن مشكل اين توضيحات را هم نداريد. پيشنهاد مي‌كنم تا جايي كه امكان دارد آفيسر را گيج نكنيد چون آفيسر ديدش مثبت است آما اگر منفي شد ديگه منفي شد.
    اما ايده شما هم اگر بتوانيد اثبات كنيد يك مستاجر پولش را يكدفعه حساب كرده تا آخر سال هم درست است.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

دوست عزيز پندينگ!
    مي دانم كه امروز هم با هزار اميد و آرزو و دلهره سراغ سايت رفتي تا وضعيت را چك كني. و مي دانم كه هيچ تغييري نديدي و اضطراب و تشويش دوباره به سراغت آمد و نگران شدي.
    اين را مي نويسم تا در اين صبر و انتظار با تو همدردي و همراهي كنم.
    تاريخ نامه اي كه از دمشق براي من امده است June-4 است. من امروز 171 امين روز است كه در وضعيت پندينگ هستم. نگران و مضطربم ولي مطمئن هستم كه هيچ خبر خاصي نيست جز اينكه تعداد تقاضا بسيار زياد و تعداد آفيسرها محدود است.
    از اطلاعاتي كه ساير دوستان در اين فروم به اشتراك گذاشته اند مشخص است كه از يك تاريخ خاص تغيير وضعيت از Pending به اين پروسس دچار توقف شده است. آخرين نفري كه چنين تغييري را گزارش كرده بود در حدود تاريخ Aug-15 بوده ، به اين ترتيب از حدود 100 روز قبل وضعيت كسي در اين مرحله خاص تغيير نكرده است. اگر روال كار مانند قبل بود من به فاصله يك هفته از اخرين نفر بايد تغيير وضعيت مي ديدم.
    و اما تحليل جديد من اين است :در حاليكه قبلاً مي شد قضيه را به صدور ويزاهاي دانشجويي و تعطيلات آفيسرها و مانند آن مربوط دانست،در حالتي بدبينانه چيزي شبيه به " سهميه ساليانه براي هر كشور" باعث توقف پرونده هاي ما شده است. چيزي كه قابل مشاهده است اين است كه روندهاي بررسي در مراحل قبل و بعد از پندينگ شدن به شكل قبل ولي با سرعتي كمتر در حال انجام است. نكته اينجاست كه حتي با اين فرض هم تغيير وضعيت ها با فرا رسيدن سال جديد آغاز خواهد شد.اميد من اين است كه طي ژانويه يعني دي-بهمن وضعيت ما تغيير خواهد كرد و بعد از آن به مرور همگي وارد فاز بعدي مي شويم.
    يك نكته تكميلي: سايت CIC در حدود بين ساعت 8 تا 9 صبح به وقت ايران در روزهاي سه شنبه به روز مي شود.
    دل قوي دار.... سحر نزديك است.
    وا... اعلم
    ویرایش توسط haftepeek : November 24th, 2009 در ساعت 10:58 AM دلیل: پايان بندي

نقل قول نوشته اصلی توسط haftepeek نمایش پست ها
    دوست عزيز پندينگ!
    مي دانم كه امروز هم با هزار اميد و آرزو و دلهره سراغ سايت رفتي تا وضعيت را چك كني. و مي دانم كه هيچ تغييري نديدي و اضطراب و تشويش دوباره به سراغت آمد و نگران شدي.
    اين را مي نويسم تا در اين صبر و انتظار با تو همدردي و همراهي كنم.
    تاريخ نامه اي كه از دمشق براي من امده است June-4 است. من امروز 171 امين روز است كه در وضعيت پندينگ هستم. نگران و مضطربم ولي مطمئن هستم كه هيچ خبر خاصي نيست جز اينكه تعداد تقاضا بسيار زياد و تعداد آفيسرها محدود است.
    از اطلاعاتي كه ساير دوستان در اين فروم به اشتراك گذاشته اند مشخص است كه از يك تاريخ خاص تغيير وضعيت از Pending به اين پروسس دچار توقف شده است. آخرين نفري كه چنين تغييري را گزارش كرده بود در حدود تاريخ Aug-15 بوده ، به اين ترتيب از حدود 100 روز قبل وضعيت كسي در اين مرحله خاص تغيير نكرده است. اگر روال كار مانند قبل بود من به فاصله يك هفته از اخرين نفر بايد تغيير وضعيت مي ديدم.
    و اما تحليل جديد من اين است :در حاليكه قبلاً مي شد قضيه را به صدور ويزاهاي دانشجويي و تعطيلات آفيسرها و مانند آن مربوط دانست،در حالتي بدبينانه چيزي شبيه به " سهميه ساليانه براي هر كشور" باعث توقف پرونده هاي ما شده است. چيزي كه قابل مشاهده است اين است كه روندهاي بررسي در مراحل قبل و بعد از پندينگ شدن به شكل قبل ولي با سرعتي كمتر در حال انجام است. نكته اينجاست كه حتي با اين فرض هم تغيير وضعيت ها با فرا رسيدن سال جديد آغاز خواهد شد.اميد من اين است كه طي ژانويه يعني دي-بهمن وضعيت ما تغيير خواهد كرد و بعد از آن به مرور همگي وارد فاز بعدي مي شويم.
    يك نكته تكميلي: سايت CIC در حدود بين ساعت 8 تا 9 صبح به وقت ايران در روزهاي سه شنبه به روز مي شود.
    دل قوي دار.... سحر نزديك است.
    وا... اعلم

با سلام

جهت تکمیل فرمایشات دوست عزیزم بایستی این را هم در نظر داشته باشید که با رسیدن به پایان سال میلادی و تعطیلات آفیسرهای محترم احتمال به تعویق افتادن پرونده ها بسیار محتمل خواهد بود و همانطوریکه دوست عزیزمان اشاره کردند قدری صبر و شکیبایی باید داشت.

به امید خبرهای خوش برای همه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    امكان دارد پيشنهاد خوبي است اما باز هم يك مقداري داستان در كل سنگين است كه يك نفر اجاره يك سالش را پيش پيش بدهد به نظر شما منطقي است؟ اما خوب بله اگر آفيسر را بشود متقاعد كرد صحبت شما كاملا درست است. اما 8 ميليون را از الان شروع كن در 3 - 4 ماه كم كم بريز تو حسابت و اين كاراي عجيب و غريب را نكن يا اگر مجبور بودي يك دفعه بريزي خوب يك فاكتور فروش سكه يا ارز با يك صرافي هماهنگ كن و بگير و ترجمه كن مشكل اين توضيحات را هم نداريد. پيشنهاد مي‌كنم تا جايي كه امكان دارد آفيسر را گيج نكنيد چون آفيسر ديدش مثبت است آما اگر منفي شد ديگه منفي شد.
    اما ايده شما هم اگر بتوانيد اثبات كنيد يك مستاجر پولش را يكدفعه حساب كرده تا آخر سال هم درست است.

موفق باشي
    كاملا درست ميگيد. تا جايكه ميشه بايست پرونده ساده و بي دردسر باشه.
    شما هم موفق باشيد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Rana نمایش پست ها
    صبا جون، این یکی اپلیکنته و اون یکی main applicant ، باهم فرق دارن.. تو اون فرم باید جای اسمها عوض بشه.
    سلام به همه
    ببخشید مگه باید فرم ها رو هم برای main applicant و هم برای applicantها پر کرد؟اگه جواب مثبته می شه بگید:
    کدوم فرم ها رو ؟
    و کجای guide اینو گفته؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)