با سلام
در هر دو صورت بزنه NO
مثل اینکه شماها همچین بدتون نمیاد یه کلیرنسی هم بخوریدااا
بابا اونا از داخل ایران استعلام نمیگیرند
اطلاعات رو صادقانه ولی تا جای ممکن مختصر بدید
...
دوباره تاکید میکنم شما برنده ویزای تنوع فرهنگی شدید و نه ویزای تخصصی که دوست دارید رزومتون پر و پیمون باشه
موفق باشید

با سلام
توی پست های قبل توضیح دادم عزیز جان
فعلا اندکی صبر کن تا مکاتبات و ارتباطات با KCC در این خصوص مشخص بشه
فعلا موقتا میتونی Does Not Apply بنویسی که بهت گیر نده فیلدش خالیه و رد بشی و بقیه مراحل رو تکمیل کنی
ولی ثبت نهایی نکنی
تکلیف که روشن شد ٬ برگردی و اصلاحش کنی
موفق باشید
ye soal?????
ghesmate kode postie daneshgah va madresaro age does not apply bezarim chi mishe chon nadaram, ya yek chizi alaki bezanam?
عاقا من الان وارد سايت شدم پر كنم كلا عوض شده! ميگه دوتا فرم ديگه هست! نوشته بايد پست كنين! آدرسه سايت عوض شده آيا؟
با سلام
شايد قبلا جواب داديد ولی من جواب سوالم را پيدا نکردم. خواهشمندم دوباره جواب بديد
تاريخ پيش دانشگاهی و ديپلم را به صورت نيمسال بنويسيم؟ يعنی از يکم مهر 77 تا چندم ؟ خرداد 78 مثلا يا تاريخ دقيق مي خواهد.
ممنوم ميشم
زمان مصاحبمون ارتباطی با زود یا دیر پر کردن فرم ها داره؟یا نه بر اساس case number هستش؟
بعد یه سوال یک روز در ماه های سال شمسی حدودا تا ساعت 9 صبح توی تقویم میلادی یه تاریخ داره از 9 صبح به بعد یه تاریخ دیگه اگه توی پر کردن فرم ثبت نام هرکدوم از این تاریخ های میلادی رو درج کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد یا نه حتما باید همون تاریخ توی پاسپورت باشه؟
اگر کسی نو هنرستان 11 سال تحصیل کرده باشه و فوق دیپلم داشته باشه مشکلی براش پیش میاد؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)