با سلام
شما کجا رو داری میبینی ؟
من تا حالا همچین چیزی ندیدم
آدرس سایت هم اینه :
https://ceac.state.gov/ceac/
موفق باشید
با سلام
دوستان عزیزی که برای گرفتن گذرنامه جدید با بیش از اعتبار یک سال سوال کرده بودند، باید بگم که من هم همین مشکل رو داشتم و می خواستم گذر پنج ساله داشته باشم ، وقتی برای تعویض رفتم افسر گذرنامه گفت نمیتونی عوض کنی مگر اینکه یک نامه دستی توی یک ورق آ4 به اداره گذرنامه بنویسی و اعلام کنی که نیاز به گذرنامه ای داری که حداقل دو سال اعتبار داشته باشه . من هم این کار رو کردم و پس از تایید اداره گذرنامه در خصوص عدم مشکل ورود و خروج و دستور رئیس نامه رو گرفتم ، بعدش هم بردم برای پ ل ی س +10 و اون هم مدارک رو قبول کرد .
خواستم این تجربه رو به همه اعلام کنم. موفق باشید.
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
من امروز با سفارت آنکارا تماس گرفتم در خصوص مسئله Permanent Address ٬ صراحتا گفتند که تلفنی و شفاهی جواب نمیدهند
هر سوالی هست نامه بزنیم به KCC
من هم نامه رو زدم ٬ منتظر پاسخشون هستم
موفق باشید
باسلام،
من برنده لاتاری 2015 هستم، همسرم بارداره و اواخر آذر ماه فارغ میشه. کیس نامبر من 4xxx هست، با توجه به مطالبی که از صفحات قبل خوندم احتمالا مصاحبه حدود ژانویه یا فوریه است و حتما باید با همسر و فرزندم برم. یه کم نگرانم وقت سفارت با تولد فرزندم خیلی نزدیک باشه و برای بردنشون مشکل داشته باشم. از طرفی میترسم به kcc نامه بدم و این مورد رو بگم و بخوان برای سال 94 وقت بدن. اگر بنده رو راهنمایی کنین ممنون میشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)