صفحه 481 از 5471 نخستنخست ... 3814314714724734744754764774784794804814824834844854864874884894904915315819811481 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,801 تا 4,810 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

هيچ راهي وجود داره كه تا قبل از رسيدن فايل نامبر اول، مطمئن بشيم كه مدارك به سيدني رسيده و داره بررسي ميشه يا نه؟

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    هيچ راهي وجود داره كه تا قبل از رسيدن فايل نامبر اول، مطمئن بشيم كه مدارك به سيدني رسيده و داره بررسي ميشه يا نه؟
    با شماره بارنامه اي كه مركز پستي (dhl) بهت ميده از سايتش چك كن

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

مدارک من رسید به دست REMA
    ارسال ۲۲وم ساعت ۱۰
    دریافت ۲۴ام ساعت ۱۲
    با تی ان تی

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

ما امروز رفتیم و در کلینیک خصوصی پزشکان نایتزبریج واقع در جنب فروشگاه معروف هرودز مدیکال ها را عرضه نمودیم.
    دو قطعه عکس بیشتر نخواستند. یک فرم دادن که پرکنیم و سوالات کلی بود. بعد هم یک سری معاینه ساده توسط خانم دکتر که بسیار فرندلی می نمود. همانجا هم خودش آستین بالا زد یک نمونه لخته گرفت فکر می کنم برای راحتی کار.راستی فرم رضایت برای تست اچ آی وی هم گرفت. این طور که همسرم ازش پرسید برای سیفیلیس و ایدز و همینطور سل تست می کنند. راستی یک نمونه ادرار هم خواستند که البته مثل مصیبت ایران وقت ازدواج نبود که مجبور بودی در حضور یک نفر دیگر تولید نمونه کنی.کلی پرایوسی محترم شمرده شد و دستشویی ش حسابی آرامش می داد. البته مطمن شدم که تست ادرار تنها برای قند است ( علامت بیماری دیابت) چون نمونه را اوت کرد.
    یک عکس هم از قفسه سینه انداختند همانجا که ظاهرا فردا رادیولوگ شان می بیند. امیدوارم که خبری نباشد چون ما ایرانی ها همه مان بمب های خفته هستیم در زمینه سل.جالبی ش هم این بود که تکنسین از من پزشک بیشتر برای عکس دقت می کرد این قدر فوت و فن زد که من برای سی تی اسکن بیماران در ایران هم بلد نبودم.

هزینه هم هر نفر ۲۵۰ پوند ( با توجه به اختلاف تبدیل ارز ۱.۷ برابر هزینه ایران )

راستی این را هم توضیحا عرض کنم که روی فرم مدیکال نوشته که شما کجا پرونده تان هست. به من گفته شد که اینها می فرستند سفارت کانادا در لندن و بعد سفارت خودش می فرستد به دمشق.

امیدوارم سریعتر خبر های خوب اینجا بنویسم

فقط یک نکته یک دوستی مطرح کرده بود که امکان ش هست که بگوید یک سال اجاره را یک جا داده است یا نه و کسی پاسخ داده بود که ممکن است مشکوک باشد. توضیحا عرض کنم در اینجا کاملا معمول است که از انگلیسی ها هم اجاره را ۳ ماه یک بار یک جا بگیرند و بدون استثنا از ایرانی ها کل یک سال یا اقلا ۶ ماه را یک جا می گیرند چون ضامن ندارند
    پس گفتن ش به نظر شخصی من شک بر انگیز نیست
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    مگه شما هیچ شهری رو برای اقامت انتخاب نکرده بودید؟
    یکی از دوستان من که از روش قدیم اقدام کرده بود و الان ویزاش رو گرفته جای شهر مورد نظرش رو خالی گذاشته بود و اونا براش انتاریو/تورنتو رو انتخاب کردن.
    عرض کردم که ،‌وکیل ما چنین کرده . دست ش درد نکنه با این خراب کاریش
    البته فکر نمی کنم هیچ مشکلی پیش بیاد ولی خوب وکلا می بایست بدون نقص کار انجام بدهند وگرنه من خودم بلد بودم این قدر خراب کاری کنم که.

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مدارک من 24 سپتامبر به سیدنی رسیده ولی هنوز فایل نامبرم نیومده.... به نظرتون کاری باید بکنم؟

دوست عزيز با سلام

هنوز دير نشده به زودي مياد مدارك من 8 روز زودتر از شما رسيد و 10 روز قبل فايل نامبرم رو گرفتم ولي يكي از دوستانم كه وكيل هم داشت 70 روز بعد فايل نامبر را از سيدني دريافت كرد.

Junior Member

دوست عزیز سلام
    کاری که من می خواستم بکنم و ریسک کمتری داشت این بود که یه نفر فرم پرداخت با credit card رو پر کنه و امضا کنه و با پست بفرسته. اینجا شما جای Main applicant رو امضا کنی و با بقیه فرم ها بفرستی. اینطوری ریسکی نداره
    موفق باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    عرض کردم که ،‌وکیل ما چنین کرده . دست ش درد نکنه با این خراب کاریش
    البته فکر نمی کنم هیچ مشکلی پیش بیاد ولی خوب وکلا می بایست بدون نقص کار انجام بدهند وگرنه من خودم بلد بودم این قدر خراب کاری کنم که.
    ممنون از اطلاعات کامل و دقیق شما برای مدیکال. من فکر می کنم وکیل ها خیلی گیج بازی در میارن، موارد اینجوری و بدتر از این زیاد دیدم از وکلای محترم. دوستانی که وکیل دارن نظرشون راجع به گرفتن وکیل چیه؟
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    ممنون از اطلاعات کامل و دقیق شما برای مدیکال. من فکر می کنم وکیل ها خیلی گیج بازی در میارن، موارد اینجوری و بدتر از این زیاد دیدم از وکلای محترم. دوستانی که وکیل دارن نظرشون راجع به گرفتن وکیل چیه؟
    سلام
    به نظر من كه وكلا هيچ كاري به جز پر كردن فرم نميكنن. راستش من كه كلي پشيمون هستم كه وكيل گرفتم ولي حيف كه ديگه دير شده و نميشه كاريش كرد

دوستان افسرها بيدارند مديكال من هم آمد

با اميد موفقيت براي همه دوستان وكيل من در ايميلي اعلام كرد كه در 24 نوامبر مديكال من به دستش رسيده است ضمنا ازمن گواهي مجدد بانك نخواسته اند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)