صفحه 482 از 5471 نخستنخست ... 3824324724734744754764774784794804814824834844854864874884894904914925325829821482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,811 تا 4,820 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوستان افسرها بيدارند مديكال من هم آمد

با اميد موفقيت براي همه دوستان وكيل من در ايميلي اعلام كرد كه در 24 نوامبر مديكال من به دستش رسيده است ضمنا ازمن گواهي مجدد بانك نخواسته اند
    سلام
    تبريك ميگم اميدوارم كه موفق باشي
    ميشه تاريخ پندينگ و اين پراسس رو لطف كنيد و بگيد
    ممنون

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان به نظرتان اگر من مدرکم را اول دی یا آخر آذر بفرستم به دلیل اینکه آخر سال و تعطیلات سال نو هست مشکلی برای مدارک من پیش نمیاد؟؟؟؟؟
    می ترسم آنجا مثل آخر سال های ایران باشه و همه هواسشان پرت باشه ؟ چه نظری دارید ؟؟؟؟ مرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_MXX نمایش پست ها
    دوست عزيز با سلام

هنوز دير نشده به زودي مياد مدارك من 8 روز زودتر از شما رسيد و 10 روز قبل فايل نامبرم رو گرفتم ولي يكي از دوستانم كه وكيل هم داشت 70 روز بعد فايل نامبر را از سيدني دريافت كرد.
    سلام دوست عزیز
    ممنون از جوابتون....امروز فایل نامبرم از طریق ایمیل به دستم رسید.شما مدارکو حاضر کردی؟

سلام
    یکی از دوستان از حالت In Process به Ongoing تغییر وضیعت داده.میخواستم بدونم کسی از دوستان تجربه این تغییر حالت رو داشته یا نه؟
    ویرایش توسط بهادر : November 25th, 2009 در ساعت 10:10 AM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    سلام
    یکی از دوستان از حالت In Process به Ongoing تغییر وضیعت داده.میخواستم بدونم کسی از دوستان تجربه این تغییر حالت رو داشته یا نه؟
    دوست محترم جزء 38 ليست شغلي هستن؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها

فقط یک نکته یک دوستی مطرح کرده بود که امکان ش هست که بگوید یک سال اجاره را یک جا داده است یا نه و کسی پاسخ داده بود که ممکن است مشکوک باشد. توضیحا عرض کنم در اینجا کاملا معمول است که از انگلیسی ها هم اجاره را ۳ ماه یک بار یک جا بگیرند و بدون استثنا از ایرانی ها کل یک سال یا اقلا ۶ ماه را یک جا می گیرند چون ضامن ندارند
    پس گفتن ش به نظر شخصی من شک بر انگیز نیست
    موفق باشید
    دوست عزيز

اميدوارم به زودي شاهد خبرهاي خوبي باشي من هم هنوز منتظر هستم فرم‌هاي مديكال از وكيل محترم به دستم برسد.
    اما در اين خصوص كه مطرح كرديد شايد در انگلس اين ماجرا معمول باشد. اما در ايران معمول نيست شما يك سال اجاره را پيش پيش بگيريد در ضمن آفيسرهاي پرونده‌هاي ايران كاملا به شرايط ايران و نحوه زندگي ما آشنا هستند پس نبايد شرايط انگليس را با ايران مقايسه كرد. اما با اينهمه يك روش است مي‌توان امتحان كرد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    يكي از دوستان من ميخواد اقدام كنه و همه مداركش و نمره آيلتس رو هم گرفته. فقط يك سوالي پيش اومده كه هر كدوم از دوستان ميدونن لطفا كمك كنن
    ايشون از سال دوم دانشگاه توي يك شركت خصوصي به عنوان مدير مالي مشغول به كار هستند و تا الان كه 3 سال هم از فارغ التحصيلي ايشون ميگذره با همين سمت دارن كار ميكنن
    يعني 3 سال همزمان با تحصيل و 3 سال هم بعد از تحصيل و البته همه مدارك رو از قبيل سابقه كار همراه با تاييديه اداره تامين اجتماعي كه ثابت ميكنه كه شركت بيمشو پرداخت كرده داره. به نظر شما ايشون امتياز كامل سابقه كاررو ميگيره و مشكلي براش پيش نمياد.
    ممنون

ApplyAbroad Veteran

با اميد موفقيت براي همه دوستان وكيل من در ايميلي اعلام كرد كه در 24 نوامبر مديكال من به دستش رسيده است ضمنا ازمن گواهي مجدد بانك نخواسته اند
    رامان عزيز
    خيلي خوشحالم كه مديكال شما آمد اميد وارم هر چه سريعتر ويزا را هم بگيري. اگر امكان داره زمانهاي ارسال اوليه مدارك و تاريخ فايل نامبر اول و دوم همچنين زمان انتظارت را در pending و in process را اعلام كن.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

با تبريك فراوان خدمت شما

امكان دارد يك شرح مختصري از وضعيت پرونده خود بدهيد؟؟
    بعد از كجا فهميد گردش را نمي‌خواهند چون بايد نامه سفارت را هم بخوانيد در همان صفحه اول كاملا قيد كرده چه چيزهايي لازم داريد! شما خودتان ديد يا وكيلتان گفت؟

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط sohrab نمایش پست ها
    دوست محترم جزء 38 ليست شغلي هستن؟
    بله دوست گرامی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)