چون رشته ارشدم مخابرات بوده رسته زده مخابرات، که شما میفرمایید همان military speciality میشه communication . آقایون پشت کارت پایان خدمت شما همون رشته تحصیلیتون را نوشته؟
والا میترسم بزنم مخابرات جزو تخصصهای حساس باشه کلیرنسم طولانی تر بشه. واقعیت اینه که من 2 ماه آموزشی رفتم بقیش کار دفتری بود
branch of service :ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN ARMY زدم چون تو ارتش بودم
راستی چرا میگید الکترونیکیش کنیم بهتره؟؟؟
در الکترونیکی رسته هم میزنه؟
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
من در قسمت Military service :
Branch of Service رو اشتباهاً COMPUTER وارد کردم (که ظاهراً باید نیروی زمینی مینوشتم،البته از اونجایی که در سپاه خدمت کردم هیچ Branch برای ما مشخص نکرده بودن!!!)
و یک مورد دیگه : در قسمت سوابق کاری ،شماره پلاک یکی از سابقه های کاریم رو اشتباه وارد کردم.
الان باید چکار کنم ؟
متشکرم
باسلام،و سپاس از پاسخهای راهگشایتان
همسر من بازیگره،ولی 2 سال است که فعالیتی در این زمینه نداشته،بنظر شما در بخش شغل فعلی می تواند همان عنوان بازیگر را بنویسد یا باید از عنوان دیگری مثل بیکار یا بازنشسته استفاده کند؟....این در حالی است که به صورت خودخواسته فعالیت نداشته،و اگر مورد مناسبی پیشنهاد شود مجدداً کار خواهند کرد.
با سلام
دوستان عزیز آیا تایید دادگستری برای ترجمه مدارک الزامیه و آیا سورسی برای این مطلب وجود داره؟ یا میشه دارالترجه ای انتخاب کرد که عضو رسمي جامعه مترجمان قضايی امريكا باشه و اونها کار ترجمه رو انجام بدن؟
با تشکر
ممنون از جوابتون. با همون سایتی که گفتین چک کردم. همون تاریخ درج شده تو پاسپورت بود. بهر حال ممنون از راهنماییتون.
دوستان من پارسال سربازیم رو در سپاه انجام دادم، همونطورکه میدونید در کارتهای پایان خدمت جدید هیچ اشاره ای به سپاه یا ارتش و یا نیروی زمینی، هوایی و ... ویا تخصص و ... نشده.
لطفا راهنمایی کنید که در قسمت Branch of service و military speciality چی باید بنویسم؟
با تشکر.
با تشکر از راهنمایی های دوستان. من که خیلی استفاده کردم.
توی مدارک لازم برای مراجعه به سفارت همه دوستان تاکید داشتن که کارت پایان خدمت یا معافیت حتما همراه باشه. خب من که دانشجو هستم و تاحالا رنگ خدمت ندیدم، چکار کنم؟؟ برام مشکلی پیش می آد؟ خیلی نگران این موضوع هستم. لطفا اگر از دوستان کسی میدونه، راهنماییم کنه
سلام
در قسمت درج آدرس محل تحصيل ، دبيرستان محل تدريس همسرم جهت مدرك ديپلم (در سال 1367) در حال حاضر منحل شده و پرونده ها به مدرسه ديگري منتقل شده، الان بايد چه ادرسي رو وارد كنيم ؟
يا خونه اي كه سال هاي قبل زندگي مي كرديم ديگه الان وجود نداره؟
و سوم اينكه كد پستي مندرج در پشت كارت ملي با آدرس فعلي ما يكي نيست؟!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)