صفحه 483 از 5471 نخستنخست ... 3834334734744754764774784794804814824834844854864874884894904914924935335839831483 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,821 تا 4,830 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    يكي از دوستان من ميخواد اقدام كنه و همه مداركش و نمره آيلتس رو هم گرفته. فقط يك سوالي پيش اومده كه هر كدوم از دوستان ميدونن لطفا كمك كنن
    ايشون از سال دوم دانشگاه توي يك شركت خصوصي به عنوان مدير مالي مشغول به كار هستند و تا الان كه 3 سال هم از فارغ التحصيلي ايشون ميگذره با همين سمت دارن كار ميكنن
    يعني 3 سال همزمان با تحصيل و 3 سال هم بعد از تحصيل و البته همه مدارك رو از قبيل سابقه كار همراه با تاييديه اداره تامين اجتماعي كه ثابت ميكنه كه شركت بيمشو پرداخت كرده داره. به نظر شما ايشون امتياز كامل سابقه كاررو ميگيره و مشكلي براش پيش نمياد.
    ممنون
    3*50% + 3 = 4.5 سال

پس ظاهر امر امتیاز لازم را کسب می کند .
    فقط دو ابهام وجود دارد :

1. اینکه چگونه یک دانشجوی سال دوم بتواند مدیر مالی یک تشکیلاتی بشود و تحلیل آفیسر از این قضیه!

2. ایشان پس از فاغ التحصیلی که سربازی نرفته !!؟؟؟( یعنی قبل از ورود به دانشگاه پایان خدمت را گرفته انشاءالله!!؟؟؟؟)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    یکی از دوستان از حالت In Process به Ongoing تغییر وضیعت داده.میخواستم بدونم کسی از دوستان تجربه این تغییر حالت رو داشته یا نه؟

بله دوست گرامی

حالا داخل لینک Ongoing اش چی نوشته!؟؟؟؟
    مفهومش که بد نیست ، یعنی آسوده بخوابید که ما بیداریم!!!
    مثل decisiom made نیست که !

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    يكي از دوستان من ميخواد اقدام كنه و همه مداركش و نمره آيلتس رو هم گرفته. فقط يك سوالي پيش اومده كه هر كدوم از دوستان ميدونن لطفا كمك كنن
    ايشون از سال دوم دانشگاه توي يك شركت خصوصي به عنوان مدير مالي مشغول به كار هستند و تا الان كه 3 سال هم از فارغ التحصيلي ايشون ميگذره با همين سمت دارن كار ميكنن
    يعني 3 سال همزمان با تحصيل و 3 سال هم بعد از تحصيل و البته همه مدارك رو از قبيل سابقه كار همراه با تاييديه اداره تامين اجتماعي كه ثابت ميكنه كه شركت بيمشو پرداخت كرده داره. به نظر شما ايشون امتياز كامل سابقه كاررو ميگيره و مشكلي براش پيش نمياد.
    ممنون
    دوست عزيز

با توجه به نظر افشين جان كه به نظر من كاملا منطقي است بهتر است دوست شما از شركت بخواهد دوران دانشجوييش را به عنوان كارمند و نه مدير برايش سابقه رد كنند و پس از فارغ التحصيلي را به عنوان مدير چون آخه يك شب مدير شدن زياد جالب نيست.
    البته اين يك پيشنهاد است چون به نظر من قرار نيست با اين پرونده ما كار پيدا كنيم كه بخواهيم خيلي كلاس بگذاريم بلكه قرار است فقط مهاجرت كنيم.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    3*50% + 3 = 4.5 سال

پس ظاهر امر امتیاز لازم را کسب می کند .
    فقط دو ابهام وجود دارد :

1. اینکه چگونه یک دانشجوی سال دوم بتواند مدیر مالی یک تشکیلاتی بشود و تحلیل آفیسر از این قضیه!

2. ایشان پس از فاغ التحصیلی که سربازی نرفته !!؟؟؟( یعنی قبل از ورود به دانشگاه پایان خدمت را گرفته انشاءالله!!؟؟؟؟)
    افشين جان سلام
    1- اون شركت در آن زمان خيلي بزرگ نبود و حدود 20تا كارمند داشت ولي حالا حدود 100 تا داره خوب وقتي بهش پيشنهاد دادن قبول كرد
    2- قبل از دانشگاه سربازي رفته بود.
    به نظر شما چكاركنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    حالا داخل لینک Ongoing اش چی نوشته!؟؟؟؟
    مفهومش که بد نیست ، یعنی آسوده بخوابید که ما بیداریم!!!
    مثل decisiom made نیست که !
    افشین عزیز کم پیدایی برادر
    داخل لینک چیزی تغییر نکرده.ایشون یه کسری داشت و فرستاد البته مدارک نبود تو پر کردن فرمها بود که پر کرد و 3 هفته پیش دوباره فرستاد.البته این تغییر وضیعت کاملآ مثبته چون یعنی در حال پیشرفته پروندش.فقط میخواستم بدونم کسی اینجا اینطور بوده یا نه و بعدش چقدر طول کشیده تا مدیکالش بیاد.ایشون بهمن پارسال اقدام کرده.

دوستان با سپاس از محبت شما مواردی را به اطلاع میرسانم

1-من نامه اسکن شده سفارت را با ایمیل دریافت کردم و به دقت خواندم در تاریخ 11 نوامبر صادر و 24 نوامبر به وکیلم در کانادا رسیده است
    2- در نامه صرفا درخواست واریز لندینگ امکان شرکت در کلاس مهاجرت و مدت زمان دو ماهه و لیست پزشکان قید شده است و اصلا نیاز به وضعیت حساب بانکی قید نشده است
    3- خلاصه پرونده من:
    19 ژانویه 2008 درخواست
    22 ژانویه 2008 فایل نامبر(3 روز بعد)
    4ماه تکمیل مدارک
    21 می فایل نامبر دوم
    2 آگوست در پروسس و درخواست برخی مدارک (فرصت دو ماهه
    11 نوامبر مدیکال

لطفا دوستان در مورد پزشکان موجود اگر توصیه خاصی دارند یا با پیام خصوصی یا تجربه خود را در میان بگذارند آیا ظرف یک روز کل کار انجام میگردد

دوستان عزیز 1 ماه نیم از زمان فرستادن مدارک اولیه گذشته ولی هیچ ایمیلی مبنی بر فایل نامبر برای من ارسال نشده است. بازم باید صبر کنم؟ چقدر زمان می گیره؟ از کجا می تونم پیگیری کنم که وضعیت مدارک من به چه صورت است؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوستان با سپاس از محبت شما مواردی را به اطلاع میرسانم

1-من نامه اسکن شده سفارت را با ایمیل دریافت کردم و به دقت خواندم در تاریخ 11 نوامبر صادر و 24 نوامبر به وکیلم در کانادا رسیده است
    2- در نامه صرفا درخواست واریز لندینگ امکان شرکت در کلاس مهاجرت و مدت زمان دو ماهه و لیست پزشکان قید شده است و اصلا نیاز به وضعیت حساب بانکی قید نشده است
    3- خلاصه پرونده من:
    19 ژانویه 2008 درخواست
    22 ژانویه 2008 فایل نامبر(3 روز بعد)
    4ماه تکمیل مدارک
    21 می فایل نامبر دوم
    2 آگوست در پروسس و درخواست برخی مدارک (فرصت دو ماهه
    11 نوامبر مدیکال

لطفا دوستان در مورد پزشکان موجود اگر توصیه خاصی دارند یا با پیام خصوصی یا تجربه خود را در میان بگذارند آیا ظرف یک روز کل کار انجام میگردد

سلام دوست عزيز

فكر كنم تاريخ‌ها بايد 2009 باشد چون شما جزء قانون جديد بوده‌ايد. خوب خيلي خوب بود كه گردش را نخواستند.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوستان افسرها بيدارند مديكال من هم آمد

با اميد موفقيت براي همه دوستان وكيل من در ايميلي اعلام كرد كه در 24 نوامبر مديكال من به دستش رسيده است ضمنا ازمن گواهي مجدد بانك نخواسته اند
    سلام
    به به مبارک باشه.
    نخواستن گواهی مجدد بانک هم خبر خوبیه.
    گواهی قبلی شما طبق اعلام CIC بود؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    به به مبارک باشه.
    نخواستن گواهی مجدد بانک هم خبر خوبیه.
    گواهی قبلی شما طبق اعلام CIC بود؟
    البته به صلاح است که ایشان ریسک نکنند و احتمالاً در هنگام صدور ویزا ازشون گردش مالی درخواست می نمایند.

معمولاً در یکی از دو مرحله مدیکال و صدور ویزا ، مجدداً گردش مالی مطالبه می نمایند.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)