فکر نکنم. چون الان کارت ملی را عوض نمیکنن. دوما اصلا کارت ملی جزو مدارک معتبر برای سفارت آمریکا نیست اونها فقط شناسنامه ایرانی ها را به رسمیت میشناسن(دوستان نظر بدن مطمعن نیستم)
با سلام
کارت ملی برای روز مصاحبه نیازه
سفارت هم قبولش داره
کد پستی پشت کارت ملی باید حداقل با کد پستی یکی از محل سکونت های قبلی فرد بخونه
چون کارت ملی هم همون ۱۶ سالگی صادر میشه
با سلام،
در قسمت Mailing and Permanent Address Information اگر آدرس ندیم که اصلا نمیشه رفت مرحله بعد. من هم کسی رو نمیشناسم که گرین کارت بخواهد به آدرسش ارسال بشه.
چه کنم؟ البته خوندم دوستمون گفته بود که با KCC تماس میگیره و فعلا بریم بقیه مراحل رو انجام بدیم. ولی مشکل اینه که نمیشه رفت مرحله بعد.
ممنون
با سلام
بله ٬ من ایمیل زدم ولی هنوز جوابی نیومده
در قسمت هایی که باید پر کنید فعلا کلمه Does Not Apply رو تایپ کنید و کد پستی رو هم ۱۱۱۱۱ بزنید تا بتونید برید مرحله بعد
جواب KCC که اومد ٬ یه فکری برای این Permanent میکنیم
(اصلاحيه!!!!!)
سلام
در قسمت درج آدرس محل تحصيل ، دبيرستان محل تحصيل همسرم جهت مدرك ديپلم (در سال 1367) در حال حاضر منحل شده و پرونده ها به مدرسه ديگري منتقل شده، الان بايد چه ادرسي رو وارد كنيم ؟
يا خونه اي كه سال هاي قبل زندگي مي كرديم ديگه الان وجود نداره؟
و سوم اينكه كد پستي مندرج در پشت كارت ملي با آدرس فعلي ما يكي نيست؟!!!
با سلام
هیچ یک از آدرس ها از ایران استعلام نمیشه
فقط یه طوری آدرس رو بدید که روز مصاحبه ٬ تناقضی از توی اطلاعاتتون در نیاد
کد پستی پشت کارت ملیتون حداقل مال یکی از محل های سکونت قبلیتون هست دیگه
سلام
من تاریخ تولدم 4 آبان هست ولی اصلأ موقع ثبت نام حواسم نبود که تو شناسنامه 1 مهر درج شده واسه همین 26 اکتبر که معادل 4 آبان بود رو زدم
مشکل ساز میشه؟ چجوری میتونم برطرف کنم این موضوع رو؟
با سلام
توی فرم ۲۶۰ ٬ تاریخ تولد صحیحتون رو بزنید
بعدش یک ایمیل به KCC بزنید و موضوع رو اطلاع بدید
چون رشته ارشدم مخابرات بوده رسته زده مخابرات، که شما میفرمایید همان military speciality میشه communication . آقایون پشت کارت پایان خدمت شما همون رشته تحصیلیتون را نوشته؟
والا میترسم بزنم مخابرات جزو تخصصهای حساس باشه کلیرنسم طولانی تر بشه. واقعیت اینه که من 2 ماه آموزشی رفتم بقیش کار دفتری بود
branch of service :ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN ARMY زدم چون تو ارتش بودم
راستی چرا میگید الکترونیکیش کنیم بهتره؟؟؟
در الکترونیکی رسته هم میزنه؟
با سلام
کارت های الکترونیکی ٬ اطلاعات کمتر و مختصر تری داره
چون ارتش هستید ٬ احتمال کلیرنس خوردنتون کمه
ضمنا مخابرات جزو رسته های حساس نیست
توی کارت های جدید هم رسته رو میزنه
من در قسمت Military service :
Branch of Service رو اشتباهاً COMPUTER وارد کردم (که ظاهراً باید نیروی زمینی مینوشتم،البته از اونجایی که در سپاه خدمت کردم هیچ Branch برای ما مشخص نکرده بودن!!!)
و یک مورد دیگه : در قسمت سوابق کاری ،شماره پلاک یکی از سابقه های کاریم رو اشتباه وارد کردم.
با سلام
دوستان عزیز آیا تایید دادگستری برای ترجمه مدارک الزامیه و آیا سورسی برای این مطلب وجود داره؟ یا میشه دارالترجه ای انتخاب کرد که عضو رسمي جامعه مترجمان قضايی امريكا باشه و اونها کار ترجمه رو انجام بدن؟
با تشکر
با سلام
مهر دادگستری الزامیه
مهم نیست کجا مدرک شما رو ترجمه میکنه و سطح اعتبارش چقدره
دادگستری به عنوان نهاد عدالت در ایران باید اون مدرک رو تایید کنه
علاقه مندی ها (Bookmarks)