صفحه 486 از 5471 نخستنخست ... 3864364764774784794804814824834844854864874884894904914924934944954965365869861486 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,851 تا 4,860 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    دوست عزیز ضمن تبریک بابت دریافت ایمیل مدیکال ،

نیازی به حضور فیزیکی به دمشق و صرف هزینه های زیاد آن نمی باشد و می توانید از یکی از پستهای بین المللی از جمله آرامکس و تی ان تی ، انجام این کار را محول کنید تا اصل فرم و نامه مربوطه بدستتان برسد .

در خصوص پرداخت مشابه پرداخت پروسسینگ فی می توانید از روشهای مانی اوردر ، بانک درافت و یا کردیت کارت این کار را انجام دهید .
    افشین جان سلام
    ممنون از جواب شما میشه من را راهنمائی کنید از کجا باید شروع کنم و چطور و با چه تلفنی جهت این کار تماس بگیرم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    با شماره بارنامه اي كه مركز پستي (dhl) بهت ميده از سايتش چك كن
    با تشكر از رضاي عزيز
    البته منظورم اينه كه تا قبل از اين كه فايل نامبر بياد چجوري ميشه فهميد كه مدارك در چه مرحله ايه؟ و اصلا" به اون آدرس سيدني رسيده يا نه؟
    يعني خود اداره مهاجرت سيدني تاييد كنه كه رسيده و دارن بررسي ميكنن نه اين كه شركت پستي مربوطه تاييد كنه كه مدارك رو تحويل داده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من تقریباً نزدیک 3 ماه منتظر بودم
    نگران نباش.
    مدارک و ترجمه ها را حاضر بفرمایید
    سه مااااااااااااه ؟؟؟؟!!!
    خيلي زياده..! خدا بهت عجب صبري داده!
    يعني ميگي زياد اميدوار نباشيم به اين كه يه ساله كل قضيه تموم بشه؟؟

الان تو چه مرحله اي هستي دوست عزيز؟

Junior Member

البته طبق قول CIC در سايتش، احتمالا" در ژانويه و فوريه 2010 معلوم ميشه كه متوسط زمان طول كشيده براي Federal Skilled Worker چقدر است.
    آمار خودشون قطعا" از همه ما دقيق تره.!

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    با تشكر از رضاي عزيز
    البته منظورم اينه كه تا قبل از اين كه فايل نامبر بياد چجوري ميشه فهميد كه مدارك در چه مرحله ايه؟ و اصلا" به اون آدرس سيدني رسيده يا نه؟
    يعني خود اداره مهاجرت سيدني تاييد كنه كه رسيده و دارن بررسي ميكنن نه اين كه شركت پستي مربوطه تاييد كنه كه مدارك رو تحويل داده.
    چه خبره...آخر هفته ها يك دفعه مديكال بارون ميشه
    ثنا جان
    ظاهرا راهي وجود نداره و حتي به ميل هم جواب نميدن و ايميلي كه به بچه ها ارسال شده بود هم نوشته كه اين ايميل يك ايميل يكطرفه(فرستنده) است و جوابي نميدهد. البته يكي از دوستان ظاهرا يك آدرس پستي از طريق سفارت كانادا در شهر سيدني چند صفحه قبل نوشته بود كه آدرس اداره مهاجرت سيدني كانادا بود كه ظاهرا به نامه پستي شايد جواب بدن . ( البته آدرسي كه بهش داده بودن رو ننوشته بود) . اما در كل كسي نتونسته از سيدني يك جواب درستو حسابي بگيره. اما دمشق لااقل يه جواب كلي به ما ميده كه بدونيم ايميلمونو خوندن .
    خوش باشي
    ویرایش توسط reza1100 : November 25th, 2009 در ساعت 08:21 PM

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    يكي از دوستان من ميخواد اقدام كنه و همه مداركش و نمره آيلتس رو هم گرفته. فقط يك سوالي پيش اومده كه هر كدوم از...كلي براش پيش نمياد.
    ممنون
    باسلام و احترام
    ما هم تقريبا كيسمون شبيه شماست. اما همانطور كه مهرداد گفت بهتره چند سال اولو كارمند رد كني. ايني كه ميگم خيلي جديه. اگه با يك وكيل درستو حسابي ( كلاه بردارها فرق ميكنن) بپرسيد هم بهتون همينو ميگن. يك خانم وكيلي به من گفت كه درسته در ايران شما بدون سابقه كارمند يا سرپرستي ميتونين مدير بشيد ولي از نظر اونها اين مسئله غير عاديه. اگه بگيد مدير اين امكان هم هست كه اونها شك كنن به كيستون.
    در مورد اينكه ميفرماييد بايد صادق باشيم ، بله حق باشماست. اما بنظر من اگه ما با خودمون صادق باشيم در همين ايران هم اگه بدون سابقه مدير هم باشيم تا دو سه سال كارايي مدير رو نداريم. يه حالتي كاراموزي ميشه برامون.
    اينكه ميفرماييد بعدا مدارك مهاجرت رو بخوان ، بايد بگم نه اونها هيچوقت ازتون اون مدارك رو نميخوان و جايي هم نيست كه بتونن برن مثلا بگن مدارك مهاجرت ايشون رو به ما بديد. ضمن اينكه كسايي كه قبلا رفتن ميگن اصلا سابقه كار ايران به دردشون نخورده ولي نميگم بدرد نميخوره ممكنه براي شما بكارتون بياد.
    بازم خودتان صلاح هرچه ميدونيد انجام بديد.
    خوش باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    به نظر من كه وكلا هيچ كاري به جز پر كردن فرم نميكنن. راستش من كه كلي پشيمون هستم كه وكيل گرفتم ولي حيف كه ديگه دير شده و نميشه كاريش كرد
    بله قانونا وقتی امضا کردید فرم ها را دیگر بسیار سخت است که وکالت ش را پس بگیرید. چون که باید پرونده را معلق کنید و بروید دادگاه و از این حرف ها

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    سه مااااااااااااه ؟؟؟؟!!!
    خيلي زياده..! خدا بهت عجب صبري داده!
    يعني ميگي زياد اميدوار نباشيم به اين كه يه ساله كل قضيه تموم بشه؟؟

الان تو چه مرحله اي هستي دوست عزيز؟
    سلام دوست عزیز
    من در حال حاضر تقریباً 90 روزه که در خدمت پندینگ هستم.
    تا آنجایی که من متوجه شدم 6 ماه تا 1 سال از زمان ارسال مدارک و ترجمه ها حساب میشه یعنی حداکثر حدود 270 روز دیگه انتظار داره تا آقای/خانم ویزای همگی منتظرانش ظهور کنند .
    انشاالله.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    دوست عزیز لینک زیر را بطور کامل مطالعه فرمایید:

http://www.canadainternational.gc.ca....aspx?lang=eng

شما Process Fee اولیه را به چه نحوی پرداخت نمودید؟
    تاکید روی این جمله چقدره؟
    All fees for the processing of Permanent Resident Applications must be submitted directly to the Embassy of Canada, Damascus.

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام
    الان 90روز هست كه در خدمت پندينگ رويو هستم و يك سوال دارم
    پاسپورت من و خانمم 8 ماه ديگه تاريخش تمام ميشه .به نظرتون ما بايد پاسپورتامونو عوض كنيم؟ اگر جواب آره هست بايد اطلاع بديم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)