با تشكر از رضاي عزيز
البته منظورم اينه كه تا قبل از اين كه فايل نامبر بياد چجوري ميشه فهميد كه مدارك در چه مرحله ايه؟ و اصلا" به اون آدرس سيدني رسيده يا نه؟
يعني خود اداره مهاجرت سيدني تاييد كنه كه رسيده و دارن بررسي ميكنن نه اين كه شركت پستي مربوطه تاييد كنه كه مدارك رو تحويل داده.
البته طبق قول CIC در سايتش، احتمالا" در ژانويه و فوريه 2010 معلوم ميشه كه متوسط زمان طول كشيده براي Federal Skilled Worker چقدر است.
آمار خودشون قطعا" از همه ما دقيق تره.!
چه خبره...آخر هفته ها يك دفعه مديكال بارون ميشه
ثنا جان
ظاهرا راهي وجود نداره و حتي به ميل هم جواب نميدن و ايميلي كه به بچه ها ارسال شده بود هم نوشته كه اين ايميل يك ايميل يكطرفه(فرستنده) است و جوابي نميدهد. البته يكي از دوستان ظاهرا يك آدرس پستي از طريق سفارت كانادا در شهر سيدني چند صفحه قبل نوشته بود كه آدرس اداره مهاجرت سيدني كانادا بود كه ظاهرا به نامه پستي شايد جواب بدن . ( البته آدرسي كه بهش داده بودن رو ننوشته بود) . اما در كل كسي نتونسته از سيدني يك جواب درستو حسابي بگيره. اما دمشق لااقل يه جواب كلي به ما ميده كه بدونيم ايميلمونو خوندن .
خوش باشي
ویرایش توسط reza1100 : November 25th, 2009 در ساعت 08:21 PM
باسلام و احترام
ما هم تقريبا كيسمون شبيه شماست. اما همانطور كه مهرداد گفت بهتره چند سال اولو كارمند رد كني. ايني كه ميگم خيلي جديه. اگه با يك وكيل درستو حسابي ( كلاه بردارها فرق ميكنن) بپرسيد هم بهتون همينو ميگن. يك خانم وكيلي به من گفت كه درسته در ايران شما بدون سابقه كارمند يا سرپرستي ميتونين مدير بشيد ولي از نظر اونها اين مسئله غير عاديه. اگه بگيد مدير اين امكان هم هست كه اونها شك كنن به كيستون.
در مورد اينكه ميفرماييد بايد صادق باشيم ، بله حق باشماست. اما بنظر من اگه ما با خودمون صادق باشيم در همين ايران هم اگه بدون سابقه مدير هم باشيم تا دو سه سال كارايي مدير رو نداريم. يه حالتي كاراموزي ميشه برامون.
اينكه ميفرماييد بعدا مدارك مهاجرت رو بخوان ، بايد بگم نه اونها هيچوقت ازتون اون مدارك رو نميخوان و جايي هم نيست كه بتونن برن مثلا بگن مدارك مهاجرت ايشون رو به ما بديد. ضمن اينكه كسايي كه قبلا رفتن ميگن اصلا سابقه كار ايران به دردشون نخورده ولي نميگم بدرد نميخوره ممكنه براي شما بكارتون بياد.
بازم خودتان صلاح هرچه ميدونيد انجام بديد.
خوش باشيد
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سلام
الان 90روز هست كه در خدمت پندينگ رويو هستم و يك سوال دارم
پاسپورت من و خانمم 8 ماه ديگه تاريخش تمام ميشه .به نظرتون ما بايد پاسپورتامونو عوض كنيم؟ اگر جواب آره هست بايد اطلاع بديم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)