صفحه 82 از 225 نخستنخست ... 32727374757677787980818283848586878889909192132182 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

با سلام
    آیا برای پرکردن فرم DS260 عکس لازمه؟
    اگه لازمه چ فرمت و مشخصاتی باید داشته باشه؟
    اون عکس زمان ثبت نام قبول هست (برا چهارسال پیشم هست)
    خیلی ممنون میشم جواب بدین

نقل قول نوشته اصلی توسط araliabadi نمایش پست ها
    تا جایی که من میدونم انقضا نداره، مدت اعتبار واکسن ها توی کارت نوشته شده، مثلا آنفولانزا 1 سال، مننژیت 2 سال و یا تب زرد 10 سال. (البته تب زرد برای آمریکا نیست)

سلام . آقایون و خانومای قبول شده از لاتاری 2015 ، جونم بهتون بگه که برای انکارا اصلا مدارک پزشکی ایران قابل قبول نیست . پس اصلا به فکر واکسن های زده شده در ایران نباشید . انستیتو پاستور هم بیخیال . بازم میگم این مدارک قابل قبول نیست . از prof.Dr.mehmet ، از طریق ایمیل پرسیدم . ازمایشات فقط باید در ترکیه انجام بشه و به سفارت داده بشه . برای سایر کشورها مثل امارات نمیدونم چجوره . ولی مطمئناً اونها هم مدارک واکسیناسیون از ایران را قبول نخواهند داشت .
    اگر سایت سفارت را هم بخوانید ، دقیقاً تاکید کرده که هر گونه مدرک واکسیناسیون از ایران غیر قابل قبول است .
    این جمله را بخوانید :

IMPROTANT NOTE: Immunization records as well as any other test results from Iran will not
    be accepted.

من هم تائید می کنم . برای هیچ مدرکی لازم به مهر دادگستری یا وزارت خارجه نیست . تنها و تنها لازمه که مدارک رو دارالترجمه مهر کنه و تموم . این تو سایت سفارت دقیقا اشاره شده .

بازم عرض کنم که برای مدارک هیچ مهر تائیدی از دادگستزی یا وزارت نیست :
    طبق متن زیر از سایت U.S VISAS :

Translation Requirements

All documents not in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the:

• Translation is accurate, and,
    • Translator is competent to translate.

درود
    دوستان همسر بنده برنده شده. من مدرک دیپلمم رو که از هنرستان گرفته بودم گم کردم و مدرک فوق دیپلمم رو سوال گرفتم میتونم با یه نامه از آموزش پرورش بگیرمش حالا سوال من اینه برای مدارکی که باید ترجمه بشه و به مصاحبه ببریم حتما مدرک دیپلم هم لازمه یا فقط فوق دیپلم کافیه؟
    ممنون دوستان

Junior Member

طبق متن واقع در سایت اصلی ترجمه مدارک نیازی به تایید دولتی نداره، برای آدرس امریکا هم آدرس یه هتل تو محل مقصدتون رو بدین ترجیحا ولی میشه عوض کرد آدرس رو وقتی وارد آمریکا شدین.
    از دوستانی هم که راهنمایی میکنن خواهش میکنم اول خوب داکیومنت های اصلی رو بخونن و بعد راهنمایی کنن که مشکلی برا کسی ایجاد نشه.

Junior Member

خدایا شکرت که هنوزم میشه آدم دلش خوش باشه که مردم دهن بین نیستن، مرسی از همه دوستانی که با سند و مدرک حرف من را تایید کردن، دوستانی که بهتون گفتم نرید پول دادگستری بدین و این کار را کردین بدانید انسان در زندگی فرصت تجربه ی همه چیز را ندارد پس بهتر است از تجربه ی دیگران استفاده کند.
    پاینده و پیروز باشید
    و ایشالا هممون ویزا یکضرب رو بزنیم تو گوشش امسال، ایشالااااااا

Junior Member

سلام و خسته نباشید...با تشکر از مطالب بسیار مفید......
    من یه موضعی را اینجا کلا درک نکردم ... عضو نظام مهندسی بودن ، چه مشکلاتی به بار میاره ؟ بخت و اقبال به من رو کرد و من برنده لاتاری شدم..همسر من عضو نظام مهندسی هست و الان من شماره عضویت و یا شماره نظام مهندسی را ننویسم؟ البته مدارکی کاری ایشون را که میخواهند در اون مدارک قید شده که ایشون عضو نظام مهندسی هستند......
    و یه مشکل عمده هم در رابطه با واکسیناسیون هست...چون ما بر طبق قوانین آمریکا ،مدرکی را دلالت بر واکسیناسیون اونجا باشد را نداریم...الان قسمت بله یا نخیر را در مورد واکسن چی بزنیم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

به احتمال زیاد ٫ امسال هیچ مدرکی رو نباید پست کنید
    هر چند که سالهای قبل هم اگر کسی پست نمیکرد ٬ مشکلی پیش نمیومد و روز مصاحبه با خودش میبرد
    لیست مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه هم در پست های قبل هست

موفق باشید
    با سلام....من در خود سایت خوندم که حتما برای آنکارا 15 روز قبل از مصاحبه باید مدارک فرستاد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

برای بار ده هزارم
    تا ۱۵ اسفند ۲۰۱۵

موفق باشید
    اسفند و 2015 میلادی؟
    فکر کنم منظور 15 سبتامبر 2015 میلادیه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)