صفحه 487 از 5471 نخستنخست ... 3874374774784794804814824834844854864874884894904914924934944954964975375879871487 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,861 تا 4,870 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام
    مدارك ما در 27 آبان به دمشق رسيده ولي هرچي سايت را چك مي كنم هنوز وضعيت پندينگ را نشون نمي ده . البته فايل نامبر دوم هم نيامده . اين فرايند چه جوريه ؟ زمان پندينگ شدن از زمان فايل نامبر دومه ؟ يا رسيدن مدارك به دمشق؟
    ممنون از كمكتون
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mary8015 نمایش پست ها
    سلام
    مدارك ما در 27 آبان به دمشق رسيده ولي هرچي سايت را چك مي كنم هنوز وضعيت پندينگ را نشون نمي ده . البته فايل نامبر دوم هم نيامده . اين فرايند چه جوريه ؟ زمان پندينگ شدن از زمان فايل نامبر دومه ؟ يا رسيدن مدارك به دمشق؟
    ممنون از كمكتون
    احتمال 99% 2شنبه یا سه شنبه این هفته pending میشوید
    فایل نامبر دومتون حدود 2 هفته بعد از رسیدن مدارکتون به دمشق به دستتون میرسه، البته هستند کسانی که خیلی بیشتر طول کشیده تا فایل نامبر به دستشون برسه.
    فکر میکنم از زمانی که فایل شما در دمشق تحویل گرفته میشود، شما pending محسوب میشوید

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    الان 90روز هست كه در خدمت پندينگ رويو هستم و يك سوال دارم
    پاسپورت من و خانمم 8 ماه ديگه تاريخش تمام ميشه .به نظرتون ما بايد پاسپورتامونو عوض كنيم؟ اگر جواب آره هست بايد اطلاع بديم؟
    به نظر من الان كه وقت داريد اين كار را انجام دهيد چون زماني كه به اميد خدا به مديكال رسيديد بايد پاسپورتتان 1 سال اعتبار داشته باشد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Nader2 نمایش پست ها
    مهرداد جان سلام
    من تازه به این سایت وارد شدم و از شما یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    من یک میل دریافت کردم در خصوص آماده بودن مدیکالم ولی هنوز نامه را دریافت نکردم
    هفته آینده باید برم سوریه یا بدم یک شرکت مثل دی اچ ال برام این کار را بکند.
    سوالم این است که 980 دلاری که از شما درخواست کردند را چگونه باید پرداخت کنید آیا مپل قسمت اول چک بانکی یا مانی اردر باید باشه یا واریز در ایران خواهد بود
    سلام نادر عزيز

با تبريك فراوان خدمت شما دوست عزيز

شما بايد با يكي از پست‌هاي بين‌المللي تماس بگيريد و درخواست كنيد كه مدارك را تحويل و در اختيار شما قرار دهد. اگر اين كار را هم انجام ندهيد آنها بعد از ده روز به طور اتوماتيك با پست معمولي براي شما به آدرسي كه اعلام كرده‌ايد ارسال مي‌كنند. البته پيشنهاد مي‌كنم براي داشتن وقت براي ارسال مدارك خودتان اقدام كنيد تا مدارك در اسرع وقت به دست شا برسد.
    در خصوص لندينگ هم به همان طريق كه براي 550 تا اقدام كرديد اقدام كنيد.
    نگران نباشيد و خود را آماده ارسال مدارك درخواستي كنيد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها

شما بايد با يكي از پست‌هاي بين‌المللي تماس بگيريد و درخواست كنيد كه مدارك را تحويل و در اختيار شما قرار دهد. .....
    فکر کنم به مورد جالبی اشاره شد. ممکن است در این مورد کمی بیشتر اطلاعات بدهید. که روند این کار چطوره و چطور باید با طرف مقابل هماهنگ کرد

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

سلام دوستان
    آیا کسی هست که گواهی اشتغال را بدون تایید خارجه ارسال کرده باشه؟

من كليه مدارك درخواستي و از جمله گواهي اشتغالم را بدون تاييد وزارت خارجه فرستادم. البته من با وكيل اقدام كردم و ايشان تاكييد داشت كه اصلا نياز به تاييديه وزارت خارجه نيست الان هم مديكالم را انجام داده ام و هيچ مشكلي نداشتم.

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط someone2009 نمایش پست ها
    من كليه مدارك درخواستي و از جمله گواهي اشتغالم را بدون تاييد وزارت خارجه فرستادم. البته من با وكيل اقدام كردم و ايشان تاكييد داشت كه اصلا نياز به تاييديه وزارت خارجه نيست الان هم مديكالم را انجام داده ام و هيچ مشكلي نداشتم.
    سلام دوست عزیز
    از پاسخ کاملتون متشکرم.
    شما چه زمانی اقدام کردید؟

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من مدارکمو فرستادم سیدنی ..
    دوستان میدونند که با توجه به کند شدن پروسه ها فایل نامبر من کی میاد و از چه طریقی ؟؟؟
    با سپاس فراوان .....

سلام دوست عزيز " سام وان 2009 "
    ميشه شرايط خودتون رو هم اگه امكان داره به ما بگيد؟ منظورم تحصيلات و نمره آيلتس و ساير شرايط شماست. خواهش مي كنم اگر براتون امكان داره پاسخ بديد ،‌ چون من و همسرم با مدارك تحصيلي بالا در حد فوق ليسانس و دكترا اما نمره آيلتس پايين با نمره 5.5 اقدام كرديم و هنوز خبري نيست.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)