سلام
مدارك ما در 27 آبان به دمشق رسيده ولي هرچي سايت را چك مي كنم هنوز وضعيت پندينگ را نشون نمي ده . البته فايل نامبر دوم هم نيامده . اين فرايند چه جوريه ؟ زمان پندينگ شدن از زمان فايل نامبر دومه ؟ يا رسيدن مدارك به دمشق؟
ممنون از كمكتون
سلام
مدارك ما در 27 آبان به دمشق رسيده ولي هرچي سايت را چك مي كنم هنوز وضعيت پندينگ را نشون نمي ده . البته فايل نامبر دوم هم نيامده . اين فرايند چه جوريه ؟ زمان پندينگ شدن از زمان فايل نامبر دومه ؟ يا رسيدن مدارك به دمشق؟
ممنون از كمكتون
فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009
احتمال 99% 2شنبه یا سه شنبه این هفته pending میشوید
فایل نامبر دومتون حدود 2 هفته بعد از رسیدن مدارکتون به دمشق به دستتون میرسه، البته هستند کسانی که خیلی بیشتر طول کشیده تا فایل نامبر به دستشون برسه.
فکر میکنم از زمانی که فایل شما در دمشق تحویل گرفته میشود، شما pending محسوب میشوید
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سلام نادر عزيز
با تبريك فراوان خدمت شما دوست عزيز
شما بايد با يكي از پستهاي بينالمللي تماس بگيريد و درخواست كنيد كه مدارك را تحويل و در اختيار شما قرار دهد. اگر اين كار را هم انجام ندهيد آنها بعد از ده روز به طور اتوماتيك با پست معمولي براي شما به آدرسي كه اعلام كردهايد ارسال ميكنند. البته پيشنهاد ميكنم براي داشتن وقت براي ارسال مدارك خودتان اقدام كنيد تا مدارك در اسرع وقت به دست شا برسد.
در خصوص لندينگ هم به همان طريق كه براي 550 تا اقدام كرديد اقدام كنيد.
نگران نباشيد و خود را آماده ارسال مدارك درخواستي كنيد.
موفق باشيد
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
سلام دوستان
آیا کسی هست که گواهی اشتغال را بدون تایید خارجه ارسال کرده باشه؟
من كليه مدارك درخواستي و از جمله گواهي اشتغالم را بدون تاييد وزارت خارجه فرستادم. البته من با وكيل اقدام كردم و ايشان تاكييد داشت كه اصلا نياز به تاييديه وزارت خارجه نيست الان هم مديكالم را انجام داده ام و هيچ مشكلي نداشتم.
سلام به همه دوستان
من مدارکمو فرستادم سیدنی ..
دوستان میدونند که با توجه به کند شدن پروسه ها فایل نامبر من کی میاد و از چه طریقی ؟؟؟
با سپاس فراوان .....
سلام دوست عزيز " سام وان 2009 "
ميشه شرايط خودتون رو هم اگه امكان داره به ما بگيد؟ منظورم تحصيلات و نمره آيلتس و ساير شرايط شماست. خواهش مي كنم اگر براتون امكان داره پاسخ بديد ، چون من و همسرم با مدارك تحصيلي بالا در حد فوق ليسانس و دكترا اما نمره آيلتس پايين با نمره 5.5 اقدام كرديم و هنوز خبري نيست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)