بهترین راه تماس دوباره با KCC برای مشخص شدن ساله. من از یکی از دوستان که دو سال پیش بر پایه همین ویزا رفته پرسیدم گفتند که پس از اینکه سال مالی جاری تموم شه (یعنی پس از سپتامبر که میشه اکتبر) کیس نامبرها کارنت میشن و افراد برای مصاحبه دعوت! در هر مرحله هم گویا 5 هزار تا کیس نامبر در کشورهای مختلف کارنت میشن. یعنی، بر پایه نظر ایشون کسانی که کیس نامبرشون زیر پنج هزار هست توی اکتبر یا نهایتش نوامبر به مصاحبه دعوت میشن. با این وجود بازم باور دارم برای اطلاعات دقیق باید با KCC تماس گرفت. شما می تونید به همین ایمیل ریپلای کنید.
منتظر خبر هستیم!
با سلام
دوستان گواهی عدم سوء پیشینه رو باید چجوری بگیریم؟

با سلام
افسر سفارت کاملا با قوانین جاری کشور ما آشنا هست (حتی بهتر از خودمون)
شما یا تا الان دانشجو بودی پس خدمت نرفتی ولی گواهی اشتغال به تحصیل دستت داری
یا فارغ التحصیل شدی ٬ پس یا باید پایان خدمت داشته باشی یا معافیت
غیر از این هم که فقط یک حالت میمونه ٬ اونم سرباز فراریه
که این حالت با اینکه یک نفر عضو یک سازمان نظامی باشه ولی نخواد بروز بده فرقی نمیکنه (به لحاظ سند برای اثبات ادعا)
...
اگر دانشجو هستید که گواهی اشتغال به تحصیلتون رو ببرید (همراه ترجمه)
اگر هم مورد آخر هستید که بازم داخل فرم باید بزنید No ولی دیگه نمیدونم چطوری باید به آفیسر ٬ ادعاتون رو اثبات کنید
دوستان دیگر نظر بدند لطفا
موفق باشید

همونطور که ahr270 فرمودن
نامه عدم سوء پیشینه (اگر همون نامه پلیس باشه)به نظرم برای ایرانی ها لازم نیست.
police records are not required for immigrant visa applicants because posts cannot verify them.
http://travel.state.gov/content/visa...documents.html
ویرایش توسط bayat : May 24th, 2014 در ساعت 09:08 PM
اساتید محترم
زحمت میکشید لیست کامل واکسن هایی که باید زده بشه و آزمایشاتی که باید انجام بشه رو بنویسید.
در این تاپیک دوستان جسته و گریخته به واکسن ها و ازمایشات اشاره کردن ، ولی لیست کاملی از اونها در دست نیست
پیشاپیش ممنونم.
عزیزان سلام من به یه مشکل برخوردم توی صفحه mailing and permanent adress میخواستم ببینم چه آدرس باید وارد کنم؟ آدرس آمریکا رو باید وارد کنم؟ اگه کسی رو نداشته باشم چی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)