دوستان اگه آدرس یه هتل تو امریکا رو بدیم ، به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟
با سلام
بله ٬ لینک در ادامه :
http://travel.state.gov/content/visa...ountry/IR.html
موفق باشید
سلام دوستان
پیرو صحبت های انجام شده پیرامون بحث تاییدهای ترجمه مدارک، یک تجربه ای از اداره مهاجرت کبک (کانادا) را نقل قول میکنم،
حدود 3 سال پیش به قبل، ترجمه ها فقط با داشتن مهر دادگستری کافی و مورد قبول بود، اما بعد از مدتی به دلیل محکم کاری هموطنان، الان نتیجه این شده که باید مهر دادگستری، امور خارجه، مهر کپی برابر اصل مترجم روی کپی اتج شده و مهر برجسته دفتر اسناد رسمی را داشته باشه، یعنی هزینه و دردسر.
3 سال پیش فقط یک گواهی سابقه کار مورد قبول بود، اما بعد از مدتی به دلیل محکم کاری هموطنان، الان نتیجه این شده که امروزه بجز اون گواهی رسمی سازمان تامین اجتماعی، سه فیش آخر حقوق، و دفترچه بیمه اجبار شد، یعنی هزینه و دردسر. (عده ای که تامین اجتماعی نداشتند و صندوق بازنشستگی بودند رد شدند)
من خواهش میکنم ترجمه هارو همونطور که خواستند تهیه کنیم و بیخود هزینه میلیونی برای خوردن چند تا مهر اضافه نکنیم و دچار دردسر های غیر منتظره خودمونو نکنیم.
ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5
سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتان
من فرم 260-D را پرکردم و سابمیت کردم جلوی اسم من نوشته شد complete و همچنین برای همسر و فرزند و جلوی اسم مان نوشته شد complete
این اخر کار هست ؟ یا باید کار دیگری هم انجام دهیم ؟
یعنی بعد از اینکه همه را submit کردیم و در جدول اولیه جلوی همه اسم ها نوشته شد complete دیگر چکار باید انجام دهیم ؟
یه سوال دیگر هم داشتم اینکه 15000 دلار برای هر نفر لازم هست یا اینکه کل خانواده . مثلا ما که 4 نفر هستیم 60000 دلار باید نشون بدیم و یا اینکه 15000 دلار کافی هست .
این مبلغ اگر سپرده باشد کافی هست یا باید مثلا گردش حساب چند ماه گذشته را نشان دهیم؟ میشه لحظه آخر این پول را تهیه کرد و حساب را پر کرد یا اینکه این پول باید مدتی در حساب بماند ؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)