صفحه 93 از 225 نخستنخست ... 438384858687888990919293949596979899100101102103143193 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط Hiva-s نمایش پست ها
    اینکه الان هنوز میشه نتایج لاتاری 2014 رو دید به چه معنیه؟ یعنی کسائی هستن که بعد یکی دو سال هنوز نرفتن کاراش رو بکنن؟ این یعنی اینکه کسائی رو به جاشون ممکنه انتخاب کنن؟ تا چه مدت بعد اعلام نتایج ما باید چک کنیم به امید اینکه شاید نتیجه لاتاریمون عوض شده باشه؟ یا اصلا خیال باطله و ریجکت که شدیم دیگه تمومه و چک کردن دوباره بی معنیه!؟
    با سلام

دوست عزیز معنی خاصی توش نیست
    هر سال بیش از تعدادی که باید ویزا بگیرند (۵۰۰۰۰ ویزا) ٬ توی قرعه کشی برنده میشوند یعنی ۱۲۵۰۰۰ نفر
    با توجه به اینکه هنوز قرعه کشی ۲۰۱۴ ٬ پنجاه هزار ویزاش صادر نشده ٬ کار همچنان ادامه داره
    در مورد آخر هم شما بعد از یکم می هر سال که نتایج رو چک کردی ٬ اگر احیانا قبول نشده بودی - دوباره حدود تاریخ یکم اکتبر یه چک بکن سایت رو (بخاطر مشکلات احتمالی در سیستم اعلام نتایج - مثل امسال که خود Kcc نامه زد و از همه خواست تا دوباره سایت رو چک کنند)
    ولی در کل امیدت به خدا باشه
    وقتش که بشه ٬ میشه (زیاد غصشو نخور)

موفق باشید

Junior Member

سلام،مگه 2015 فقط آنلاین نیست؟ فروهارو باید فیزیکی هم فرستاد؟

Junior Member

دوستان مگه امسال آنلاین نیست ؟؟؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    حسابداری

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi55 نمایش پست ها
    دوستان مگه امسال آنلاین نیست ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز ، عزیزان قبلا گفته اند ، امسال فرمها آنلاینه ، مدارک هم وقتی میریم مصاحبه با خود میبریم ولی باز هم عجله ایی نیست اگه باز هم قرار باشه چیزی قبل از مصاحبه پست بشه KCC حتما اعلام میکنه
    موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

در حال حاضر دوستان کمی هستند که که فرم رو ثبت نهایی کرده باشند
    من خودم هم متاسفانه هنوز به علت پرمننت آدرس نتونستم ثبت نهایی کنم
    به نظر نمیرسه مشکلی باشه (در وضعیت شما) ٬ البته اگر به کامفرمیشن پیج رسیدید و ازش پرینت گرفتید
    چون خودش اگر چیزی نیاز باشه (ادامه مرحله) ٬ میگه
    اما خب اگر نگرانید پیگیر باشید همچنان ٬ چون فعلا که وقت برای تکمیل فرم زیاده
    اجازه بدید دوستانی که ثبت نهایی کردند فرمشون رو بیان و انتقال تجربه کنند تا خیال شما هم آسوده تر باشه

موفق باشید
    دوستان
    من به کانفرمیشن رسیدم و این پیغام اومد
    Thank you
    your Immigration Visa and Alien Registration Application (DS-260) was sent to the Kentucky Consular Center (KCC) for review.
    next steps :
    که بعد هم گفته چکار کنید .
    --
    یه مسئله دیگر که 2 سال پیش برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد خواستم با شما به اشتراک بزارم
    ایشان قبول شدند مصاجبه هم شدند و در مصاحبه هم قبول شدند ولی سهمیه ویزا تمام شده بود و بهش ویزا نداند به همین راحتی .......
    یعنی ویزا تمام شده بود.......
    بنابراین من فکر می کنم ( البته مطمئن نیستم ) هرچه زودتر فرم ها را بفرستیم و وقت مصاحبه به ما بدند بهتره . نظر شما چیست ؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinnn0 نمایش پست ها
    10. POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (it is mandatory that they come with the archive records). Please see the following pages for more information on police certificates.
    این متن سفارت هست به قسمت قرمز رنگ توجه فرمایید
    دوستان تو رو قران با مطالعه و دانش به قوانین سفارت به مردم پاسخ بدید
    ایرانی ها اصلا نیازی نیست که سو پیشینه ببرن سفارت دوستان من نمیدونم چه کار دارید میکنید امسال، فقط خدا بخیر بگذرونه
    سلام
    آقا لطف میکنی لینک مطلب فوق رو بدی؟
    لطف کنید به آیتم 8 یه نگاهی بندازید توی قسمت Prepare supporting documents
    http://travel.state.gov/content/visa...documents.html
    خیلی ممنون
    من چیزی ندیدم ک بگه نمیخاد

Junior Member

دوستان، ما تاریخ ازدواج رو به جای تاریخ عقد اشتباهی تاریخ عروسی رو زدیم، حالا چه کار کنیم؟ بنظرتون ایراد فاحشیه؟تو سفارت گیر میدن؟

Junior Member

با سلام ,دوستان سوالی در مورد شغل در فرم 260 داشتم من لیسانس حسابداری دارم و به چند زبان خارجی مثل فرانسه ترکی استانبولی انگلیسی اسپانیایی و ایتالیایی تسلط دارم چند سالی است که به علت عدم علاقه به رشته اصلی منحصرا به کار ترجمه و تدریس خصوصی در منزل مشغول هستم و بیمه ای هم ندارم . حال در قسمت شغل باید other را زده و توضیح بدهم و ادرس خودم را بدهم؟ و در روز مصاحبه چه باید بکنم چون این کار فعلی من هیچ مدرکی برای ارایه به سفارت ندارد.در ضمن مرد و مجرد هستم.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط lotteria نمایش پست ها
    با سلام ,دوستان سوالی در مورد شغل در فرم 260 داشتم من لیسانس حسابداری دارم و به چند زبان خارجی مثل فرانسه ترکی استانبولی انگلیسی اسپانیایی و ایتالیایی تسلط دارم چند سالی است که به علت عدم علاقه به رشته اصلی منحصرا به کار ترجمه و تدریس خصوصی در منزل مشغول هستم و بیمه ای هم ندارم . حال در قسمت شغل باید other را زده و توضیح بدهم و ادرس خودم را بدهم؟ و در روز مصاحبه چه باید بکنم چون این کار فعلی من هیچ مدرکی برای ارایه به سفارت ندارد.در ضمن مرد و مجرد هستم.
    با سلام

سفارت در روز مصاحبه از شما هیچ مدرک شغلی نمیخواهد
    شغل شما و سابقه شما همون چیزی که شما اظهار میکنید
    مدرک تحصیلیتون و مابقی مدارک لازم برای مصاحبه رو ارایه بدید (لیست مدارک در پست های قبل هست) ٬ کافیه
    والسلام

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط pablo نمایش پست ها
    دوستان، ما تاریخ ازدواج رو به جای تاریخ عقد اشتباهی تاریخ عروسی رو زدیم، حالا چه کار کنیم؟ بنظرتون ایراد فاحشیه؟تو سفارت گیر میدن؟
    با سلام

بگید کجا اشتباه زدید ؟
    اگر منظورتون فرم ۲۶۰ هست ٬ یک ایمیل برای تصحیحش به KCC بزنید
    روز مصاحبه هم قبل از هر چیزی ٬ خودتون مجددا به آفیسر یادآوری کنید
    مشکل خاصی نیست

موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)