سلام مجدد
میشه لطف کنید و لیست مدارک مورد نیاز واسه دمشق رو اعلام کنید ؟
میدونم که قبلا گفته شده ولی ظاهرا تکمیل تر شده ... اینه که اگه ممکنه اخرین UPDATE رو اعلام کنید ....
ممنونم ....
سلام مجدد
میشه لطف کنید و لیست مدارک مورد نیاز واسه دمشق رو اعلام کنید ؟
میدونم که قبلا گفته شده ولی ظاهرا تکمیل تر شده ... اینه که اگه ممکنه اخرین UPDATE رو اعلام کنید ....
ممنونم ....
ممنونم. سوال بعدی اینکه: آیا امکانش هست که این پول نقد نباشه؟ و به شکل خونه یا ماشین باشه؟ اگر امکانش هست، چطور باید این موضوع رو اثبات کرد؟
اگر هم پاسخ منفیه و باید نقد باشه، ظاهراً باید از الان (که دارم فرم های اولیه رو پر می کنم) تو حسابم باشه تا زمان مدیکال! تا هر وقت آفیسر درخواست گردش شش ماهه کرد، آماده باشم. درسته؟
سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .
دوستان یکی به من کمک کنه
برای پر کردن فرم های pdf دربخش سابقه کار ( economic calss from - schedule 3) ،آیا تعداد سالهای سابقه کار باید معادل تمام وقت باشه ؟ من 3 سال سابقه تمام وقت و دوسال پاره وقت دارم که میشه حدود 4 سال تمام وقت . آیا باید برای پاره وقتم تیک دو سال رو بزنم یا 1معدل پاره وقتش یعنی 1 سال ؟ با توجه به اینکه در این مرحله هنوز نامه سابقه کار به دمشق ارسال نشده و آفیسر قراره با توجه به این امتیاز بده
ممنون از پاسخ معتبر و سریعتون
سلام به همگی
من فرم ها رو ارسال کردم.در بخش امضا در همه فرم ها فقط اسممو نوشتم(نام و نام خانوادگی ) این موضوع مشکلی پیش نمیاره؟!!یعنی امضای معمولیم که همیشه می زدم رو استفاده نکردم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)