صفحه 94 از 225 نخستنخست ... 4484858687888990919293949596979899100101102103104144194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 931 تا 940 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط Atissa نمایش پست ها
    دوستان
    من به کانفرمیشن رسیدم و این پیغام اومد
    Thank you
    your Immigration Visa and Alien Registration Application (DS-260) was sent to the Kentucky Consular Center (KCC) for review.
    next steps :
    که بعد هم گفته چکار کنید .
    --
    یه مسئله دیگر که 2 سال پیش برای یکی از دوستانم اتفاق افتاد خواستم با شما به اشتراک بزارم
    ایشان قبول شدند مصاجبه هم شدند و در مصاحبه هم قبول شدند ولی سهمیه ویزا تمام شده بود و بهش ویزا نداند به همین راحتی .......
    یعنی ویزا تمام شده بود.......
    بنابراین من فکر می کنم ( البته مطمئن نیستم ) هرچه زودتر فرم ها را بفرستیم و وقت مصاحبه به ما بدند بهتره . نظر شما چیست ؟
    با سلام

ممنون از انتقال تجربتون
    نوشتید :
    که بعد هم گفته چکار کنید...

لطفا برای دوستان بنویسید که بعد از کامفرمیشن گفته چکار کنید
    زود و دیر پرکردن فرم در روند بررسی تا کارنت شدن کیس هیچ تاثیری ندارد
    پرونده ها بر اساس کیس نامبر بررسی میشوند و نه تاریخ تکمیل فرم

با تشکر

Junior Member

با سلام... دوستان من به مشکل خیلی بزرگی برخوردم ...من خودم و همسرم را ثبت نام کردم و ما (SIGN SUBMIT ) شدیم ...بعد نوبت فرمهای بچه ها شد...از روز یکشنبه تا الان هر کاری میکنم که فرمم بچه ها رو submit کنم و بفرستم...قسمت کادر آبی رنگ عمل نمیکنه.....نمیدونمم باید چه کار کنم به kcc نامه نوشتم ولی جوابی نگرفتم ..فقط یه ایمیل اومده که نامه شما رسیده ولی نباید به این قسمت ایمیل میزدید..البته من آدرس ایمیل را صحیح نوشتم...از دوستان سوالم این بود که با مشکل مشابه من کسی هم روبه رو شده؟؟ ممنونم از لطفتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط lotteria نمایش پست ها
    با سلام ,دوستان سوالی در مورد شغل در فرم 260 داشتم من لیسانس حسابداری دارم و به چند زبان خارجی مثل فرانسه ترکی استانبولی انگلیسی اسپانیایی و ایتالیایی تسلط دارم چند سالی است که به علت عدم علاقه به رشته اصلی منحصرا به کار ترجمه و تدریس خصوصی در منزل مشغول هستم و بیمه ای هم ندارم . حال در قسمت شغل باید other را زده و توضیح بدهم و ادرس خودم را بدهم؟ و در روز مصاحبه چه باید بکنم چون این کار فعلی من هیچ مدرکی برای ارایه به سفارت ندارد.در ضمن مرد و مجرد هستم.
    دوست گرام شما که ماشالابه n زبان مسلطی باید کمک حال دیگرون هم باشی توصیه میکنم فرم اصلی رو بخونی تفسیرشم بسیار ساده اس هیچ جاشم راجبه بیمه ننوشته کار رو برای سایرین سخت نفرمایید ومن الله توفیق

Junior Member

با سلام و سپاس از راهنمایی هایتان
    همسر من، بازیگره به نظر شما در بخش سئوالهای مربوط به شغل،کارفرمای خودش رو چه کسی باید معرفی کنه؟....مثلآ برای کارهایی که در تلویزیون بازی کرده،باید نام تهیه کننده و آدرس دفتر اون رو وارد کنه یا سازمان صدا و سیما رو بعنوان کارفرما معرفی کنه.....و برای کارهای سینمایی نیز به همین ترتیب باید نام شخص تهیه کننده رو قید کنه یا جایی مثل خانهء سینما یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رو ؟....پیشاپیش از لطفتون ممنونم.

سلام فرم هارو باید انلاین پرکنین بعداز اتمام وارسال ایمیل رسید فرم براتون میاد که باید پرینت بگیرین و باخودتون به مصاحبه ببرین

سلام همشهری تا اونجایی که من اطلاع دارم مراکز حلال احمر هر شهری انجام میده من هنوز شخصا نپرسیدم

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط aftab1355 نمایش پست ها
    با سلام... دوستان من به مشکل خیلی بزرگی برخوردم ...من خودم و همسرم را ثبت نام کردم و ما (SIGN SUBMIT ) شدیم ...بعد نوبت فرمهای بچه ها شد...از روز یکشنبه تا الان هر کاری میکنم که فرمم بچه ها رو submit کنم و بفرستم...قسمت کادر آبی رنگ عمل نمیکنه.....نمیدونمم باید چه کار کنم به kcc نامه نوشتم ولی جوابی نگرفتم ..فقط یه ایمیل اومده که نامه شما رسیده ولی نباید به این قسمت ایمیل میزدید..البته من آدرس ایمیل را صحیح نوشتم...از دوستان سوالم این بود که با مشکل مشابه من کسی هم روبه رو شده؟؟ ممنونم از لطفتون
    با سلام

من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم
    ولی براتون ار بقیه دوستان پرسیدم
    ظاهرا قبل از اینکه به اون کلید سابمیت برسید ٬ یه فایل پی دی اف گذاشته شده برای دانلود
    ظاهرا تا اون رو دانلود نکنید ٬ کلید سابمیت روشن نمیشه

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabsh نمایش پست ها
    با سلام و سپاس از راهنمایی هایتان
    همسر من، بازیگره به نظر شما در بخش سئوالهای مربوط به شغل،کارفرمای خودش رو چه کسی باید معرفی کنه؟....مثلآ برای کارهایی که در تلویزیون بازی کرده،باید نام تهیه کننده و آدرس دفتر اون رو وارد کنه یا سازمان صدا و سیما رو بعنوان کارفرما معرفی کنه.....و برای کارهای سینمایی نیز به همین ترتیب باید نام شخص تهیه کننده رو قید کنه یا جایی مثل خانهء سینما یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رو ؟....پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
    با سلام

به نظر میرسه دادن آدرس تهیه کننده بهترین کار باشه
    چون هم خصوصیه و هم نیاز به توضیح اضافه نداره

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط BANAFSHEHJALAL نمایش پست ها
    سلام همشهری تا اونجایی که من اطلاع دارم مراکز حلال احمر هر شهری انجام میده من هنوز شخصا نپرسیدم
    با سلام

هلال احمر خیلی واکسن نداره
    ولی مراکز بهداشت ٬ اکثر واکسن ها رو دارند

موفق باشید

Junior Member

سلام
    برای وارد کردن مشخصات مدرک دیپلم« زمان تحصیل را باید از سال اول شروع دوره متوسطه تا اخذ مدرک دیپلم ذکر کنیم یا فقط سال آخر رو ثبت کنیم مثلا از 73 الی 76 یا 75 تا 76؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)