با سلام... دوستان من به مشکل خیلی بزرگی برخوردم ...من خودم و همسرم را ثبت نام کردم و ما (SIGN SUBMIT ) شدیم ...بعد نوبت فرمهای بچه ها شد...از روز یکشنبه تا الان هر کاری میکنم که فرمم بچه ها رو submit کنم و بفرستم...قسمت کادر آبی رنگ عمل نمیکنه.....نمیدونمم باید چه کار کنم به kcc نامه نوشتم ولی جوابی نگرفتم ..فقط یه ایمیل اومده که نامه شما رسیده ولی نباید به این قسمت ایمیل میزدید..البته من آدرس ایمیل را صحیح نوشتم...از دوستان سوالم این بود که با مشکل مشابه من کسی هم روبه رو شده؟؟ ممنونم از لطفتون
با سلام و سپاس از راهنمایی هایتان
همسر من، بازیگره به نظر شما در بخش سئوالهای مربوط به شغل،کارفرمای خودش رو چه کسی باید معرفی کنه؟....مثلآ برای کارهایی که در تلویزیون بازی کرده،باید نام تهیه کننده و آدرس دفتر اون رو وارد کنه یا سازمان صدا و سیما رو بعنوان کارفرما معرفی کنه.....و برای کارهای سینمایی نیز به همین ترتیب باید نام شخص تهیه کننده رو قید کنه یا جایی مثل خانهء سینما یا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رو ؟....پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
سلام فرم هارو باید انلاین پرکنین بعداز اتمام وارسال ایمیل رسید فرم براتون میاد که باید پرینت بگیرین و باخودتون به مصاحبه ببرین
سلام همشهری تا اونجایی که من اطلاع دارم مراکز حلال احمر هر شهری انجام میده من هنوز شخصا نپرسیدم

سلام
برای وارد کردن مشخصات مدرک دیپلم« زمان تحصیل را باید از سال اول شروع دوره متوسطه تا اخذ مدرک دیپلم ذکر کنیم یا فقط سال آخر رو ثبت کنیم مثلا از 73 الی 76 یا 75 تا 76؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)