صفحه 490 از 5471 نخستنخست ... 3904404804814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005405909901490 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,891 تا 4,900 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_MXX نمایش پست ها
    دوستان آيا كسي بوده كه مداركش بطور مثال 1 هفته بعد از پايان 120 روز رسيده باشه سوريه و مشكلي براش بوجود اومده باشه؟؟
    سلام
    مدارك من 3 روز ديرتر رسيد و مدرك آيلتس من هم يك هفته ديرتر رسيد البته توي مدارك اولي واسشون يك نامه همراه ثبت نام آيلتس رو گذاشتم و توضيح دادم كه دليل ديرتر فرستادن مدرك آيلتس من چي بوده. و مشكلي هم پيش نيومد و توي سايت هم اومده كه مدارك ساپورت به دمشق رسيده و در وضعيت pending هستم.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_da نمایش پست ها
    میشه لطف کنید و لیست کامل مدارک مورد نیاز واسه دمشق رو بگید ؟؟؟؟
    با سلام خدمت همه دوستان
    من مدارکم رو پنج شنبه فرستادم سیدنی می خواستم از دوستان عزیز مطلع خواهش کنم که لیست کامل مدارکی رو که باید برای سوریه بفرستیم رو اعلام کنن تا کم کم آمادشون کنیم.
    با تشکر

Junior Member

با سلام
    من امروز 8آذر 88 عضو شدم .
    من می خوام برای مهاجرت اقدام کنم بعد از خوندن مطالب چن سوال برام پیش اومد :
    1- من رشته تحصیلیم مهندسی برق الکترونیک با کد 2133 ولی در 38 رشته شغل اعلام شده نیست و من می خواستم با رشته شغی برقکار صنعتی اقدام کنم و در فرم اولیه جائی که نوشته your current accupation شغل واقعیم رو نوشتم ( ناظر تأسیسات برقی ) . آیا ممکنه این شغل رو با شغل معرفی شده یکی ندونند با توجه به اینکه در هرم مربوط به سوابق شغلی کد 7242 رو معرفی کردم . آیا لازمه در این فرم اولیه عنوان شغلی را همون عنوان خودشونو بزارم و در صفحه سوابق شغلی شغل واقعیم رو بنویسم . ؟
    2- برای پرداخت هزینه من دوستی که ارتباط خوبی باهاش داشته باشم بیرون از کشور ندارم و همچنین به هر صرافی سر زدم نتونستم توجیهش کنم که مانی اوردر بدون داشتن شماره حساب برای این منظور خواص بگیرم . برای هیمن منظور می خوام مبرم سوریه هزینه ام رو به آئودی بانک پرداخت کنم . آیا کسی می تونه در این خصوص درست راهنمائیم کنه ؟
    3- درخصوص عکسها هم می خواستم بپرسم همونجور که همگی دوستان میگن نباید هیچ فیلد خالی درفرمها باقی بمونه اگه عکسهای خواسته شده در فرم اولیه که محل چسبوندنو معیین کرده نچسبونیم مشکلی پیش نمی آد و آیا در پاکت قراربدیم یا نه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_MXX نمایش پست ها
    دوستان سلام، چند تا سئوال در مورد ارسال مدارك به سوريه داشتم كه ممنون ميشوم كساني كه نجربه دارن خصوصاً قديمي تر ها در اين زمينه راهنمايي كنن:

1- آيا ارسال ترجمه بعضي مدارك كه 10 سال پيش انجام شده مثل ريز نمره، مدرك و كارت پايان خدمت اشكالي داره؟
    2- آيا ريزنمرات بايد اصل باشد يا كپي برابر اصل كفايت ميكنه چون در ابتداي بوكلت سوريه اشاره كرده كه هيچ مدرك اصلي براي ما نفرستيد بغير از عدم سوء پيشينه؟
    3- در ضمن موضوع ارسال ريزنمره در پاكت در بسته چيه؟ من ريز نمراتم رو 10 سال پيش كه گرفتم بصورت پرينت كامپيوتري بود كه روي صفحاتش مهر دانشگاه رو زدن و دادن دست خودم وگفتن يكسري هم بيشتر نميديم؟؟
    4- كپي 10 صفحه اول آخرين پاسپورت را ميخوان يا 10 صفحه اول تمامي پاسپورت هايي كه شخص تاكنون داشته و آيا بايد كپي برابر اصل شود؟
    5- ترجمه شناسنامه تمامي صفحات يا فقط صفحات 1 و 2 بايد ارسال بشه؟
    6- ترجمه سند ازدواج تمامي صفحات يا صفحات بخصوصي از آن بايد ارسال بشه؟
    7- آيا روي فرم imm0008e-general بايد عكس بچسبانم؟ اگر پاسخ مثبت است بغير از اين عكسها 6 قطعه عكس بايد فرستاد يا با احتساب آنها؟

با تشكر
    2- ترجمه ريز نمرات را به همراه كپي كه خود دارالترجمه ضميمه ميكند، كافي است.
    3- احتياجي به فرستادن در پاكت در بسته نيست. اگر خيلي حساس هستيد، بگيد خود دارالترجمه در پاكت خودشون قرار بده و مهر و مومش كنه
    4- آخرين پاسپورت
    5- شما وقتي شناسنامه را ترجمه ميكنيد، كپي كليه صفحات به آن ضميمه ميشود. همان كافي است.
    7- احتياجي به چسباندن عكس نيست. شما فقط 6 قطعه عكس با سايزي كه مشخص كرده، ميفرستيد، خودشون ميچسبونند.

سوالات 1و6 را دوستاني كه اطلاع دارند، نظر بدهند.
    ویرایش توسط kajkolahkhan : November 29th, 2009 در ساعت 10:09 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza56 نمایش پست ها
    با سلام خدمت همه دوستان
    من مدارکم رو پنج شنبه فرستادم سیدنی می خواستم از دوستان عزیز مطلع خواهش کنم که لیست کامل مدارکی رو که باید برای سوریه بفرستیم رو اعلام کنن تا کم کم آمادشون کنیم.
    با تشکر
    مداركي كه بايستي به دمشق فرستاده شود:

کپی نامه CIC
    Application for permanent residence (imm00
    Schedule1: background/declaration (schedule1)
    Schedule3: economic (schedule3)
    Additional family information
    ترجمه شناسنامه
    کپی ده صفحه اول پاسپورت + صفحاتي كه مهر خورده
    مدرک دانشگاه + ریز نمرات
    دیپلم + پیش دانشگاهی
    سابقه کار با ذکر حقوق و پست و شرح وظایف + کارت ویزیت
    قراردادهای کاری
    اصل IELTS
    گواهی بانکی
    ترجمه سوء پیشینه + اصل
    گواهی پرداخت پول مرحله اول (در ایمیل cic ذکر شده)
    6 قطعه عکس پشت نویسی شده (نام + تاریخ تولد + تاریخ گرفتن عکس)
    کارت پایان خدمت
    فرم 4 صفحه ای بوکلت دمشق
    چک لیست مدارک
    برگه هایی که سری اول attach شده بوده
    تغییراتی که فرمها با سری اول دارد
    سند ازدواج

اگر كمي دارد، دوستان لطف كنند و تكميل كنند.
    ویرایش توسط kajkolahkhan : November 29th, 2009 در ساعت 10:06 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط رزماري نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز " سام وان 2009 "
    شوهرم دقيقا شرايط شما رو داره يعني PH.D داره ولي چون تعهد دولتي داشت و مدرك دكتراش در دسترس نبود مدارك فوق ليسانس خودش و منو رو ارسال كرده و با احتساب نمره 5.5 از آيلتس امتياز 67 رو آورديم، اميدوارم ما هم زودتر خبر خوبي دريافت كنيم
    راستي با عرض پوزش يك سوال ديگه
    شما هنگام پر كردن فرمهاي اوليه اظهار كرديد كه پي .اچ.دي داريد و در اون صورت با نفرستادن مدرك مذكور چطور شد مشكلي پيش نيومد؟‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آيا اونها مدرك مذكور رو در ادامه از شما خواستند يا با دريافت مدرك فوق ليسانس و كفايت كردن به همون به شما اوكي دادند؟
    ممنون كه وقت ميذاريد و به سوالات من جواب ميديد.
    با سلام
    بله در فرمهای اولیه پی اچ دی نوشتم ، چون نمی شه و نباید پنهانش کرد ، بیش از چهار سال از زندگی ادم بوده و می دونید که اونها دقیقا می خواهند از کلیه جزییات زندگی شما مطلع باشند و در ضمن توی کلیه گواهی های شغلی و احکام حقوقی عنوان شغل و تحصیلات شما ذکر می شه همینطور که در مدارک من ذکر شده بود. اما خوشبختانه به نظر می رسه اونها از شرایط ما به میزان کافی آگاه هستند. راستش من نمی تونستم و نمی خواستم که مثلا مدرک دکترا رو پارسال بخرم و بعدش معلوم نبود که کار کانادا درست بشه یا نشه و هم کلی پول هزینه خرید مدرک کنم و هم بی کار بمونم (در حال حاضر دارم این تعهدات رو می گذرونم). نگران این قسمت نباشید ..نه سوالی کردند و نه مدرکی خواستند و خلاصه این قدر سخت نگیرید. 67 امتیاز محکم و بدون ابهام قطعا کار شما رو درست می کنه و خیلی بهتر از امتیاز بالا ولی مورد دار و ساختگی هست.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

مدارک مورد نیاز جهت ارسال به دمشق

Essential Documents for Damascus.jpg

Essential Documents for Damascus.pdf
    ویرایش توسط Pearson : November 29th, 2009 در ساعت 11:18 AM

سلام دوستان...
    لطفا اگه میشه دوستان با تجربه جواب بدن.....
    آیا اگر برادرزاده و زن برادر سیتی زن کانادا باشند، 5 امتیاز فامیلی رو میشه گرفت ؟ چون برادرم هنوز پی ارش نیومده ولی خانوم و دختر کوچولوش(10 ماهه) سیتی زنن......
    ممنون

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    لطفا اگه میشه دوستان با تجربه جواب بدن.....
    آیا اگر برادرزاده و زن برادر سیتی زن کانادا باشند، 5 امتیاز فامیلی رو میشه گرفت ؟ چون برادرم هنوز پی ارش نیومده ولی خانوم و دختر کوچولوش(10 ماهه) سیتی زنن......
    ممنون
    سلام
    توي سايت مهاجرت كانادا اينطور نوشته كه:

Relatives in Canada
    You, or your accompanying spouse or common-law partner, have a relative (parent, grandparent, child, grandchild, child of a parent, sibling, child of a grandparent, aunt or uncle, or grandchild of a parent, niece or nephew) who is residing in Canada and is a Canadian citizen or permanent resident.
    در ايجا niece به معني دختر برادر است و با توجه به اين نوشته من فكر كنم كه شما 5 امتياز رو بگيريد.

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    توي سايت مهاجرت كانادا اينطور نوشته كه:

Relatives in Canada
    You, or your accompanying spouse or common-law partner, have a relative (parent, grandparent, child, grandchild, child of a parent, sibling, child of a grandparent, aunt or uncle, or grandchild of a parent, niece or nephew) who is residing in Canada and is a Canadian citizen or permanent resident.
    در ايجا niece به معني دختر برادر است و با توجه به اين نوشته من فكر كنم كه شما 5 امتياز رو بگيريد.
    ممنون از جوابتون. شما درست میگید ولی از اون بابت شک دارم که آخه دخترش فقط چند ماهشه و هنوز به سن قانونی نرسیده.....!!!؟؟؟
    ویرایش توسط SAEED110 : November 29th, 2009 در ساعت 01:48 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)