صفحه 491 از 5471 نخستنخست ... 3914414814824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015415919911491 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,901 تا 4,910 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    من در سال 2007پرونده مهاجرت رو از طريق اسكيل وركر باز كردم و بعد از قانون جديد با مشورت وكيل(خانم طباطبايي) يك پرونده ديگه باز كردم كه الان در وضعيت پندينگ هست . قبل از اينكه مدارك پرونده جديد به سوريه بره از سفارت يك نامه براي وكيل اومده بود كه اگه ميخواي پرونده قبلي رو ببند و پولشو بگير و اگر توي 2 ماه جواب ندي بسته نخواهد شد. خانم طباطبايي گفت كه نميخواد قبلي رو ببنديم و الام من هر دو تا پرونده رو دارم و ايشون گفت كه وقتي پرونده جديد جواب رو گرفتيم اين يكي رو ميبنديم.
    به نظر شما مشكلي پيش نمياد ؟ كسي نظري نداره ؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در سال 2007پرونده مهاجرت رو از طريق اسكيل وركر باز كردم و بعد از قانون جديد با مشورت وكيل(خانم طباطبايي) يك پرونده ديگه باز كردم كه الان در وضعيت پندينگ هست . قبل از اينكه مدارك پرونده جديد به سوريه بره از سفارت يك نامه براي وكيل اومده بود كه اگه ميخواي پرونده قبلي رو ببند و پولشو بگير و اگر توي 2 ماه جواب ندي بسته نخواهد شد. خانم طباطبايي گفت كه نميخواد قبلي رو ببنديم و الام من هر دو تا پرونده رو دارم و ايشون گفت كه وقتي پرونده جديد جواب رو گرفتيم اين يكي رو ميبنديم.
    سلام
    من هم شرایط شما را دارم.
    مشکلی پیش نمیاد.
    ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
    ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
    IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud_da نمایش پست ها
    سلام مجدد
    میشه لطف کنید و لیست مدارک مورد نیاز واسه دمشق رو اعلام کنید ؟
    میدونم که قبلا گفته شده ولی ظاهرا تکمیل تر شده ... اینه که اگه ممکنه اخرین UPDATE رو اعلام کنید ....
    ممنونم ....
    اين ليست را دفتر وكيل به ما داد و ما كامل كرديم و فرستاديم دمشق.

1 -فرمها ي تكميل شده اوليه با امضا و ذكر تاريخ
    2 -گواهي عدم سوء پيشينه براي متقاضيان 18 سال به بالا
    3 -ترجمه كارت پايان خدمت يا معافي
    4 -ترجمه شناسنامه براي همه اعضاي خانواده
    5 -اصل مدرك آيلتس
    6 -ترجمه رسمي مدارك تحصيلي بعد از ديپلم ( همراه با ريز نمرات براي متقاضي اصلي و همسر)
    7 -ترجمه سند ازدواج يا طلاق
    8 -گواهي اشتغال به كار براي متقاضي اصلي و همسر
    9 -در صورت دارا بودن بستگان در كانادا : اثبات خويشاوندي با ترجمه شناسنامه و وضعيت اقامت در كانادا با ارائه كپي كارت اقامت و ارائه چك حقوقي يا قبوض آب و برق و تلفن و يا برگه ماليات سال گذشته
    10- ارائه مدارك مبتني بر اثبات دارايي قابل انتقال شما به كانادا : پرينت حساب بانكي فرد متقاضي در طي 6 ماه اخير و موجودي كه براي 1 نفر 10833 دلار و 2 نفر 13198 دلار و 3 نفر 16580 دلار و4 نفر 20130 دلار و ....
    11 - 4 قطعه عكس جديد تمام رخ با پس زمينه ساده و سفيد در سايز 3.5 در 4.5 براي همه اعضاي خانواده
    12 – پاسپورت كه بايد كپي برابر اصل شود براي همه اعضاي خانواده
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سئوال من اينه كه چرا وكيلتون پرونده را نمي بنده ؟ اينطوري چك ريفاند رو هم برمي گردونند . يكي از دوستانم مثل شما پرونده 2007 داشت و با كمي تغيير در شغلش شامل حال 38 رشته مي شد . وكيلش گفت اول بايد پرونده قبلي را بندي و چند ماه صبر كني تا كانفرم بسته شدنش هم بيايد بعد پرونده جديد با شغل جديد را باز كني. خود اين كار چندين ماه كارش راعقب انداخت. شغل شما در اين 2 تا پرونده يكي است يا متفاوته؟
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

Junior Member

دوستان سلام
    من خواهرم کانادا زندگی می کنه برای اثبات اقامت.ایشان کار نمی کنه و فیش اینترنت و برق و غیره به اسم دامادمونه در این شرایط علاوه بر کارت اقامت خواهرم مدرکی دال بر پرداخت فیشهای مربوطه توسط همسرش مثلا سند ازدواج احتیاجه؟
    موفق باشید

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط mary8015 نمایش پست ها
    سئوال من اينه كه چرا وكيلتون پرونده را نمي بنده ؟ اينطوري چك ريفاند رو هم برمي گردونند . يكي از دوستانم مثل شما پرونده 2007 داشت و با كمي تغيير در شغلش شامل حال 38 رشته مي شد . وكيلش گفت اول بايد پرونده قبلي را بندي و چند ماه صبر كني تا كانفرم بسته شدنش هم بيايد بعد پرونده جديد با شغل جديد را باز كني. خود اين كار چندين ماه كارش راعقب انداخت. شغل شما در اين 2 تا پرونده يكي است يا متفاوته؟
    سلام
    بله هر دو پرونده مثل همديگه هست
    وكيلم ميگه كه ريسك نكنيم .
    من توي سايت مهاجرت كانادا هم كه نگاه كردم توي قسمتي كه نوشته سوالهاي متداول
    يه قسمتيش نوشته كه اگه يه پرونده داشته باشي و توي مشاغل جديد باشي ميشه پرونده ديگه اي رو باز كني

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    لطفا اگه میشه دوستان با تجربه جواب بدن.....
    آیا اگر برادرزاده و زن برادر سیتی زن کانادا باشند، 5 امتیاز فامیلی رو میشه گرفت ؟ چون برادرم هنوز پی ارش نیومده ولی خانوم و دختر کوچولوش(10 ماهه) سیتی زنن......
    ممنون
    دوست عزيز

امتياز فاميل را شما از سيتي‌ زن بودن نمي‌گيريد حتي اگر فقط PR card را هم داشته باشند مي‌گيريد. يعني اگر برادرتان الان آنجا باشند و هنوز سيتي‌زن نشده باشند باز هم مشكلي ندارد.
    اما تا آنجا كه من اطلاع دارم از نظر كانادا زن برادر هم براي شما خانواده درجه يك شناخته مي‌شود چون sister in law مثل خواهر شما مي‌باشد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من خواهرم کانادا زندگی می کنه برای اثبات اقامت.ایشان کار نمی کنه و فیش اینترنت و برق و غیره به اسم دامادمونه در این شرایط علاوه بر کارت اقامت خواهرم مدرکی دال بر پرداخت فیشهای مربوطه توسط همسرش مثلا سند ازدواج احتیاجه؟
    موفق باشید

سلام

يعني قبض موبايل هم ندارند؟؟ چون اين مورد را خواهر من هم داشت يعني كار نمي‌كرد اما قبض موبايل را ارسال كرد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوست عزيز

امتياز فاميل را شما از سيتي‌ زن بودن نمي‌گيريد حتي اگر فقط PR card را هم داشته باشند مي‌گيريد. يعني اگر برادرتان الان آنجا باشند و هنوز سيتي‌زن نشده باشند باز هم مشكلي ندارد.
    اما تا آنجا كه من اطلاع دارم از نظر كانادا زن برادر هم براي شما خانواده درجه يك شناخته مي‌شود چون sister in law مثل خواهر شما مي‌باشد.

موفق باشي
    با تشکر از پاسختون...آخه مشکل اینه که برادرم هنوز کارت PR نداره. و باید مدارک همسر و یا دخترشو(10 ماهه) بفرستم که می ترسم چون دخترش هنوز به سن قانونی نرسیده مشکل ایجاد شه..نظرتون چیه؟

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط SAEED110 نمایش پست ها
    با تشکر از پاسختون...آخه مشکل اینه که برادرم هنوز کارت PR نداره. و باید مدارک همسر و یا دخترشو(10 ماهه) بفرستم که می ترسم چون دخترش هنوز به سن قانونی نرسیده مشکل ایجاد شه..نظرتون چیه؟
    فكر كنم شما برايتان مشكلي پيش نيايد مدارك همسر و فرزند برادرتان را به عنوان مدارك مثبته به همراه فيش برق و تلفن و گردش حساب برايشان ارسال كنيد.

چند وقت ديگر برادرتان كارت مي‌گيرند؟؟ اگر تا آن موقع رسيد و به احتمال نزديك صفر درصد ايرادي گرفتند كه فكر نكنم شما مدارك ايشان را هم ارسال كنيد.

موفق باشي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)