صفحه 99 از 137 نخستنخست ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی -تهران

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

با سلام خدمت دوستان
    کارتن مناسب برای فریت از بازارچه سنتی ستار خان تهیه کردم ارتفاع 40 و 60 با کیسه واکیوم اگه آدرس خواستید پیام خصوصی بدید
    سعی دارم در واقعیت زندگی کنم و با اینکه وطن عزیزم رو دوست دارم وطن دیگری هم پیدا کنم و زندگی ام را دوباره بازسازی کنم اما اینبار برای فرزندم و دوست دارم در وطن جدید به هم وطن های قبلی و جدیدم کمک کنم اما بشرطی که اون ها هم وطن جدید من شده باشن نه غریبه و ...

Member taran-m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    camputer

نقل قول نوشته اصلی توسط taran-m نمایش پست ها
    سلام.من به یکی از شرکت های حمل ونقل معتبر زنگ زدم به من گفتن کیلویی 17 تومن (بسته یندی و ارسال و تحویل در کانادا)بار بین 100 تا 300 کیلو. دفترلوفتانزا ی فرودگاه هم زنگ زدم گفتن کیلویی 4.5 دلار + 43 دلار تمبر + 8 درصد مالیات.میخوام بدونم اگر اینقدر اختلاف قیمت زیاد نیست چرا دوستان همه بارشون رو خودشون بسته بندی میکنن و از شرکت ها استفاده نمیکنن؟ دلیل خاصی داره بجز اختلاف قیمت ؟
    دوستان عزیز با توجه به این موارد میشه لطف کنین و بگین چقدر تفاوت هزینه اس بین دو مورد بالا؟ با توجه به اینکه هزینه ارسال هم به مورد دوم اضافه میشه و قیمت شرکت شامل همه چی میشه....من واقعا نمیدونم الان خودم شروع به بسته بندی کنم یا شرکتی بفرستم
    فایل نامبر کبک(6 امتیازی): 2010/10/28 مصاحبه : 16 /4/ 2012(مشروط به بررسی مدارک) سی اس کیو : 2013/3/14فایل نامبرفدرال :2013/10/10 - آپدیت :2013/11/12 - این پراسس : 2014/2/7 مدیکال :2014/2/11 .​اولین ارسال مدیکال :18 مارچ/دومین ارسال 27آپریل/ریسیو16می ویزا: 2014 / 5 / 24 لندینگ29/7/2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی -تهران

سلام
    هر کیلو 9 هزار تومن 45 کیلو قطری
    هر کیلو 12ه ت 100 کیلو ترکیش
    خود دانی
    سعی دارم در واقعیت زندگی کنم و با اینکه وطن عزیزم رو دوست دارم وطن دیگری هم پیدا کنم و زندگی ام را دوباره بازسازی کنم اما اینبار برای فرزندم و دوست دارم در وطن جدید به هم وطن های قبلی و جدیدم کمک کنم اما بشرطی که اون ها هم وطن جدید من شده باشن نه غریبه و ...

Member
    رشته و دانشگاه
    GDBA at John Molson School of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط schloss نمایش پست ها
    سلام
    هر کیلو 9 هزار تومن 45 کیلو قطری
    هر کیلو 12ه ت 100 کیلو ترکیش
    خود دانی
    سلام دوستان
    برای فریت کردن هنوز هم مثل قبل باید به فرودگاه امام بریم یا اینکه باید به دفتر ارلاینها بریم؟
    Landing in Montreal on 04 Jul 2014, Citizenship Ceremony on 18 Apr 2019

Member taran-m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    camputer

نقل قول نوشته اصلی توسط schloss نمایش پست ها
    سلام هر کیلو 9 هزار تومن 45 کیلو قطریهر کیلو 12ه ت 100 کیلو ترکیشخود دانی
    اگه برای 100کیلو 12تومن هم حساب کنیم حدود100تا200تومن هزینه ماشین تافرودگاه هستش باضافه تمبر و مالیات که جمعا با هزینه کارتون و بسته بندی حدودا 1600درمیاد.. .خب شرکت کیلویی17 تومن رو برای همه کارها بمن گفت!
    فایل نامبر کبک(6 امتیازی): 2010/10/28 مصاحبه : 16 /4/ 2012(مشروط به بررسی مدارک) سی اس کیو : 2013/3/14فایل نامبرفدرال :2013/10/10 - آپدیت :2013/11/12 - این پراسس : 2014/2/7 مدیکال :2014/2/11 .​اولین ارسال مدیکال :18 مارچ/دومین ارسال 27آپریل/ریسیو16می ویزا: 2014 / 5 / 24 لندینگ29/7/2014

برای فرت بار از شیراز کسی اقدام کرده تا حالا؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Inorganic chemistry

با سلام. ما با پرواز ترکیش میخوایم بریم مونترال. هر نفر 2 تا 23 کیلو بار میتونیم داشته باشیم ولی هر ساک ما حدود 2-3 کیلو اضافه بار داره. میخواستم بدونم با این پروا خیلی دقیق وزن ساک ها رو چک میکنند ؟؟ و اینکه مبلغ اضافه بار چقدره؟؟ و همچنین من میتونم ادویه جات و پسته و بادام رو توی کیف دستیم بذارم یا اینکه حتما باید توی ساک قسمت بار هواپیما بذارم؟؟ ممنون از راهنمائیتون.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Inorganic chemistry

این فرم B4 و B4a رو از کجا میتونم پر شده اش رو پیدا کنم؟؟ که از روی اونها فرم های خودم رو پر کنم؟ ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط saughey نمایش پست ها
    سلام دوستان
    برای فریت کردن هنوز هم مثل قبل باید به فرودگاه امام بریم یا اینکه باید به دفتر ارلاینها بریم؟
    سلام ساقی جان ،

میرید فرودگاه امام قبل از ترمینال مسافری دست راست (پست بار هوایی) بعد بخش ترمینال پایانه هوشمند بار ... فقط ماشینی که بارتون برای پست هوایی هست رو میذارن از در ورودش رد بشه ماشین شخصی رو میبرید پارکینگ بغل پارک میکنید. بعد تو محوطه یه سری اشخاص هستن که نماینده های گمرکن میتونین یکیشونو انتخاب کنین تا آخر ماجرا میان باهاتون یه پولی هم میگیرن.اول پاسپورت و کپی رو میدین یه فرم میگیرین پر میکنید سریع میرین ماشینی که بارتون توشه رو باسکول میکنید قبض میگیرید نوبت میمونید تا بارتون رو خالی کنید ارزیاب گمرک میاد چک میکنه که چی تو کارتناتون گذاشتین میرید تمبر میزنه رو مدارکتون همزمان هم بار میره واسه گونی پیچ و شکستنی ها رم میگید حباب دار بپیچن(خودتون باشید که بارتون قاطی نشه با بقیه) بعد بارتون رو دقیق باسکول میکنن رسید میگیرید حواستون باشه بارتون دقیقا چندتا بسته و چندکیلو شده و ابعداشم باید از تو خونه گرفته باشید چون همه اینها تو نرختون تاثیر داره حتما به اون قانون حجمی که تو پستای قبل نوشته بودم هم دقت کنید بعد میرید همون دفتر ایرلاینی که نرخ گرفتید (پیاده روی تا دفتر ایرلاینها حدود 10 دقیقه ای میشه) اونجا هم اطلاعات فرستنده / گیرنده میدید بارنامه صادر میشه پول فریت رو میدید اگر بار شکستنی هم دارید برای هر کارتنش 2 تا تگ شکستنی ازشون میگیرید و برمیگردید ترمینال پایانه بار خود مسافر با پاسپورتو و بارنامه میره مامور گمرک مدارکو چک میکنه بعد میاین طبقه پایین یکی از اون برگه ها رو میدین به آقایی که تو سالن نشسته تو نوبت میمونین صداتون میکنن میرین تو بارتونو از اشعه رد میکنن خودتون تگ شکستنی رو میزنید رو کارتنها (یکی روی کاتن / یکی بغل) این قسمت اگه مشکوک بشن که دوباره کارتن رو باز میکنن دونه دونه چک میکنن (برای من کارتنی که ادویه داشتم رو باز کردن اما دیدن چیزی نیست دوباره چسب کاری کردن) خلاصه این آخرشه و مهر رو میزنن وتمومه.
    من با تورکیش 240 کیلو رو برای تورنتو کیلویی 3 دلار فرستادم ( البته آشنا داشتم).
    من که ساعت 10:30 صبح اونجا بودم حدودا 4 ساعت تمام این کارا زمان برد. زودتر برید چون 2ساعت بخش گمرکیش تعطیل میشه.

*** فقط من به یه دردسر خوردم اونم اینکه به من گفتن بارت 3 روزه میرسه و چون پارتی داشتم و قرار بود چهار شنبه 4 جون من از مونترال برسم تورنتو واسه همین گفتن استثنا بارتو تا 2 شنبه با انبارداری رایگان ایران نگه میداریم که جمعه برسه تورنتو وقت ترخیصش رو داشته باشی. اما اصلا این ماجرا اتفاق نیفتاد و چون حجم بار تورکیش زیاد بوده اون تاریخ و اگه میخواستن نگهش دارن میشد 1 هفته که هم هزینه انبارداری داشت و هم من باید خودم دوباره میرفتم یا اینکه بارم گم میشد 2 جون اول وقت بارم راه افتاد و همون 2 جون رسید مقصد (به خاطر اختلاف ساعت هم تاریخ شد) ((((( یعنی 1 روزه اونم قبل رسیدن خودم به کانادا!!!! منم با بدشانسی تمام اتوبوسی که باهاش میرفتم تورنتو پنچر شد و نتونستم برسم وچون انبارداری مقصد 3 روز رایگانه و از روز چهارم به ازای وزن بار هر روز جریمه میخورید برای من فقط روز 4 شده بود 84 دلار که خلاصه دوستم هون روز سوم با عکس بارنامم و بلیط پرواز و اتوبوسم رفت براشون توضیح داد که ایران اشتباهی بار رو زود فرستاده و الانم تو راه تورنتو موندم و خلاصه گفت تنها کاری که میشه کرد این جریمه رو به شرط اینکه فردا 8 صبح تا 4 بیاد بارش رو بگیره کنسل میکنیم و اینطوری من رفتم و بارام رو گرفتم.

مدارک لازم ترخیص بار تو مقصد:

پاسپورت + برگه لندینگ + بارنامه + برگه ای که بابت شرح کالاهای فریت با ذکر ارزش هر کدوم پر کردین و موقع لندینگ چک میکنن و مهر میکنن (PERSONAL EFFECTS ACCOUNTING DOCUMENTS (list of the goods imported //// این اگه نباشه کلی مالیات بهتون میخوره + هزینه گمرکی بر اساس وزن بار (برای من شد 83.5$)

ببخشید طولانی نوشتم اما خواستم تجربم رو بگم شاید به دردتون بخوره.
    QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
    FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
    Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
    (DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM

Member
    رشته و دانشگاه
    Translating of English

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanr نمایش پست ها
    با سلام. ما با پرواز ترکیش میخوایم بریم مونترال. هر نفر 2 تا 23 کیلو بار میتونیم داشته باشیم ولی هر ساک ما حدود 2-3 کیلو اضافه بار داره. میخواستم بدونم با این پروا خیلی دقیق وزن ساک ها رو چک میکنند ؟؟ و اینکه مبلغ اضافه بار چقدره؟؟ و همچنین من میتونم ادویه جات و پسته و بادام رو توی کیف دستیم بذارم یا اینکه حتما باید توی ساک قسمت بار هواپیما بذارم؟؟ ممنون از راهنمائیتون.
    سلام تورکیش رو نمیدونم اما من با KLMبلیط که بخش اول پروازمون کویتی بود 26 کیلو 700 رو بدون جریمه با خواهش رد کرد رفت. کری منم 10 کیلو بود که اصلا نه وزن کردن نه چک ،به نظرم نذارید تو ساک دستی بهتره چون معمولا تو فرودگا ههای ترانزیت سگ دارن نشستین یهو میارنش وسایلای مسافر رو بو میکنه.... ما که از آمستردام رفتیم اینطوری بود حالا استانبول رو نمیدونم.
    معمولا اضافه بار اینقدر گرونه هر کیلوش که میگن 1 چمدون 23 کیلویی اضافه تر ببرید به صرفه تره هزینش.
    و اینکه تقریبا تا 24 - 25 رو شنیدم خیلی سخت نمیگیرن ولی یهو بالاتر از اون رو بستگی به آدمی که پشت کانتر نشسته داره.
    QF: 25 Feb 2010 * Noc: 5125 (6 points) * CSQ in Damasus: 31 Oct 2010
    FF:22 Nov 2010 *Transfer to Paris:28 Feb 2013 *Update: 15 May & Rcvd: 2 June
    Medical: 25 July & Rcvd by Embassy: 2 Aug
    (DM: 11 Oct * PR: 22 Oct * Landing: 1 June 2014 (KLM