صفحه 71 از 127 نخستنخست ... 21616263646566676869707172737475767778798081121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1267

موضوع: زمان مناسب برای فرستادن ایمیل و رزومه به استادها

Junior Member

پیش فرض پاسخ : چه زمانی برای فرستادن رزومه و میل زدن به استاد مناسبه؟؟

سلام
    با توجه به این که برای ترم پاییز 2015، deadline های دانشگاه های آمریکا تا اواخر پاییز امسال هست من دارم برای تافل و gre می خونم. با اساتید الان مکاتبه کنم یا بعد از گرفتن مدرک های تافل و gre؟
    ممنون

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط xpreme نمایش پست ها
    سلام
    با توجه به این که برای ترم پاییز 2015، deadline های دانشگاه های آمریکا تا اواخر پاییز امسال هست من دارم برای تافل و gre می خونم. با اساتید الان مکاتبه کنم یا بعد از گرفتن مدرک های تافل و gre؟
    ممنون
    ددلاین های دانشگاه ها تا اوایل مارس هم ادامه داره؛ عمدۀ دانشگاه ها تا اواخر ژانویه و حتی نیمۀ فوریه ددلاینشون ادامه داره. بنابراین، الان خیلی زوده.
    زودترین زمان مکاتبه، 6 ماه قبل ازددلاین هست. اگر در زمان مکاتبه، نمره هاتون توی رزومه باشه، خیلی بهتر جواب میگیرید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط xpreme نمایش پست ها
    سلام
    ممنون
    سلام،
    زمان مناسب برای مکاتبه با اساتید از اواخر August هست. شما الآن تمرکزتون رو بذارید روی آزمون ها.

یک سوال داشتم کسی میدونه ددلاین های دانشگاه های استرالیا کی هست؟ و چه موقع بهتر هست ایمیل زدن به اساتید رو شروع کنیم؟

سلام. من میخوام امتحان GRE رو آبان ماه شرکت کنم. اینکه تو مکاتبه با اساتید فقط فعلا نمره تافلم رو ارائه بدم و بگم در حال اماده شدن واسه GRE هستم رو استاد تاثیر منفی میذاره یا حتما باید نمره GRE رو تو ایمیل به اساتید بگم؟

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood2228 نمایش پست ها
    سلام. من میخوام امتحان GRE رو آبان ماه شرکت کنم. اینکه تو مکاتبه با اساتید فقط فعلا نمره تافلم رو ارائه بدم و بگم در حال اماده شدن واسه GRE هستم رو استاد تاثیر منفی میذاره یا حتما باید نمره GRE رو تو ایمیل به اساتید بگم؟
    سلام
    اول دوست عزیز بعنوان کسی که ید طولانی در پروسه پذیرش داره بگم خدمتت که اصلا وبعدا تو این پروسه وسواس بخرج نده و ریلکس باش.
    درمورد سوالت هم که برای استاد اول رزومه دوم تافل مهمه. GREفقط برای تحصیلات تکمیلی مهمه ولاغير.
    شاد باشی آرام و صد البته موفق.

For GPA Conversion See INJA

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

نقل قول نوشته اصلی توسط kran نمایش پست ها
    دروود
    من 25 مرداد تافل دارم و واسه اواخر شهریور نمره GRE هم اماده میشه. به نظر شما اوایل مهر زمان خوبیه واسه اپلای کردن؟ در غیرانصورت کی و چگونه اپلای کنم؟
    سپاسگزارم.
    You are in a perfect path go ahead slowly but surely.
    I strongly recommend you to contact professors after your TOEFL exam. Let them know how well you,ve taken the test. Yowill

For GPA Conversion See INJA

ApplyAbroad Veteran
    summer_66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Artificial Intelligence /Shiraz University

سلام خدمت سروران گرامی.
    من قصد دارم 25 مرداد یا 1 شهریور امتحان تافل و شهریور GRE رو بدم و برای دکترا پاییز 2015 (به مقصد کانادا یا آمریکا) اقدام کنم. ظاهرا عقیده بر این هست که قبل از گرفتن نمره تافل به اساتید ایمیل نزنیم. با توجه به اینکه میشه 4 دانشگاه رو به طور رایگان برای ارسال نمره تافل توسط ای تی اس (قبل از امتحان) تعیین کرد و بعد از اون برای هر دانشگاه باید 18 دلار پرداخت کرد، چطوری میتونم بدون ارتباط با استاد و گرفتن فیدبک، این دانشگاه ها رو انتخاب کنم؟ هر چند شاید در روند اپلای کردن این مبالغ از پول خیلی به حساب نیاد اما به هر حال قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود . لطفا بهترین پیشنهادهایی که به ذهنتون میرسه بفرمایید.

اطلاعات پایه ام به این صورت هست:
    - کارشناسی مهندسی نرم افزار (دانشگاه شیراز با معدل 15.26 سال 89)
    -ارشد هوش مصنوعی (دانشگاه شیراز با معدل 17 سال 92)
    -یک مقاله کنفرانس بین المللی ایندکس IEEE
    -یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه آزاد

و احتمال گرفتن تافل بالای 90

با توجه به موارد ذکر شده، پیشنهاد میکنید قبل از امتحان و تا پایان تیر ایمیل بزنم یا اینکه شانسی 4 تا دانشگاه انتخاب کنم و بعد از آماده شدن نمره زبان شروع به ایمیل زدن کنم؟

ApplyAbroad Veteran

رشته و دانشگاه
    EE/University of South Florida

نقل قول نوشته اصلی توسط summer_66 نمایش پست ها
    سلام خدمت سروران گرامی.
    من قصد دارم 25 مرداد یا 1 شهریور امتحان تافل و شهریور GRE رو بدم و برای دکترا پاییز 2015 (به مقصد کانادا یا آمریکا) اقدام کنم. ظاهرا عقیده بر این هست که قبل از گرفتن نمره تافل به اساتید ایمیل نزنیم. با توجه به اینکه میشه 4 دانشگاه رو به طور رایگان برای ارسال نمره تافل توسط ای تی اس (قبل از امتحان) تعیین کرد و بعد از اون برای هر دانشگاه باید 18 دلار پرداخت کرد، چطوری میتونم بدون ارتباط با استاد و گرفتن فیدبک، این دانشگاه ها رو انتخاب کنم؟ هر چند شاید در روند اپلای کردن این مبالغ از پول خیلی به حساب نیاد اما به هر حال قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود . لطفا بهترین پیشنهادهایی که به ذهنتون میرسه بفرمایید.

اطلاعات پایه ام به این صورت هست:
    - کارشناسی مهندسی نرم افزار (دانشگاه شیراز با معدل 15.26 سال 89)
    -ارشد هوش مصنوعی (دانشگاه شیراز با معدل 17 سال 92)
    -یک مقاله کنفرانس بین المللی ایندکس IEEE
    -یک ترم سابقه تدریس در دانشگاه آزاد

و احتمال گرفتن تافل بالای 90

با توجه به موارد ذکر شده، پیشنهاد میکنید قبل از امتحان و تا پایان تیر ایمیل بزنم یا اینکه شانسی 4 تا دانشگاه انتخاب کنم و بعد از آماده شدن نمره زبان شروع به ایمیل زدن کنم؟
    considering your CV, you insert the names of the universities that you think most probably you will be admitted.
    for example, if your TOEFL Score is 90 and your GRE score is 305, you wont insert the ranks between 1 and 50 because the chance is very low.
    But if you think your TOEFL will be more than 100 and your GRE will be more than 315, you are eligible for all the universities, then you can search for research interests, professors in special departments, who needs students (it can be found in the professor's webpage if they want to hire a new students) then you will apply.
    Good luck
    “Sometimes people are beautiful.
    Not in looks.
    Not in what they say.
    Just in what they are.”

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

سلام دوستان.
    یک سوال داشتم اینکه میل زدن به استادارو از کی باید شروع کنیم. من فعلا مشغول خوندن برای آزمون آیلتس هستم و میخوام تا آخر شهریور امتحان بدم.
    باید حتما نمره زبانو داشته باشیم موقع میل زدن؟
    ممنون.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)