دوستان من ۹ می دارم میام ایران و ای۲۰ چند تا از بچها رو با خودم میارم، اگه کس دیگه هم هست که تا اون موقع I-20 حاضر میشه من میتونم براتون بیارم ایران.
دوستان من ۹ می دارم میام ایران و ای۲۰ چند تا از بچها رو با خودم میارم، اگه کس دیگه هم هست که تا اون موقع I-20 حاضر میشه من میتونم براتون بیارم ایران.
سلام دوستان. من رشتم برق هستش و می خوام این دانشگاه اپلای کنم. میشه بهم اطلاع بدید که باید چی کار بکنم و اینکه آیلس چند می خواد؟ جی آر ای هم می خواد؟ از کی شروع کنم به ایمیل زدن به اینها؟
سلام دوستان،
بنده هم واسه پاییز امسال پذیرش گرفتم، دیر اپلای کرده بودم. رشتم Infrastructure & environmental Systems هستش، فاند هم اوکی شده، فعلا منتظر نتیجه Tuition Waive هستم، اگر اوکی بشه ممکنه برم.
از دوستان کسی ترم پاییز 2014 واسه شارلوت ویزاشو گرفته؟
بچه ها برای اجاره خونه، بین ut north، edge، و سایر آپشن ها، کدوم رو پیشنهاد میدین?
The millstone may break down, BUT the river continues it course to sea!
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
وقتی یکی به سئوالتون جواب می ده از روی وظیفه نیست، از رو لطفه....اینو یاد بگیرید که تشکر کنید.... آفرین!
از پاسخ به هر گونه سئوال شخصی معذوریم. حتی شما دوست عزیز
سلام دوستان،
دوستان لطف کنند از تجربیات فرستادن I20 به ایران بگن، چجوری بفرستیم بهتره؟ داره دیر میشه!
با تشکر.
علاقه مندی ها (Bookmarks)