صفحه 41 از 76 نخستنخست ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام
    امروز 11 جون مضاحبه داشتم. خبر جدید اینکه ظاهرا از همین امروز روند داخل سفارت برای دانشجو ها عوض شده. دیگه به دانشجو ها شماره نمیدن... بعد از انگشت نگاری فرم دی اس و پاسپورت رو نگه میدارن و بعد به اسم صدا میزنن.
    من 8 صبح وقت داشتم و اسمم رو حدود 10 خوندن. حدود 150 نفر قبل از ما برای ویزا های دیگه مصاحبه شدن. چرا اینطوری شده نمیدونم. حتی بعضی از کارمند های محوطه انتظار هم از روند جدید بی اطلاع بودن.
    خانم های دانشجو اغلب صورتی و آقایون زرد و صورتی.
    من زرد گرفتم. تا حالا کسی برگه سفید برای سوابق 15 سال قبل رو پر کرده؟

ممنون.

بله. منم همین برگه رو پر کردم (21 می مصاحبه داشتم). دو سه نفر دیگه هم میدونم که پر کردن. لابد شما هم باجه 7 با اون مرد نسبتا تپل مصاحبه داشتید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط qwerty_amir نمایش پست ها
    سلام
    امروز 11 جون مضاحبه داشتم. خبر جدید اینکه ظاهرا از همین امروز روند داخل سفارت برای دانشجو ها عوض شده. دیگه به دانشجو ها شماره نمیدن... بعد از انگشت نگاری فرم دی اس و پاسپورت رو نگه میدارن و بعد به اسم صدا میزنن.
    من 8 صبح وقت داشتم و اسمم رو حدود 10 خوندن. حدود 150 نفر قبل از ما برای ویزا های دیگه مصاحبه شدن. چرا اینطوری شده نمیدونم. حتی بعضی از کارمند های محوطه انتظار هم از روند جدید بی اطلاع بودن.

ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhosein999 نمایش پست ها
    بله. منم همین برگه رو پر کردم (21 می مصاحبه داشتم). دو سه نفر دیگه هم میدونم که پر کردن. لابد شما هم باجه 7 با اون مرد نسبتا تپل مصاحبه داشتید؟

نه باجه 2 بودم. من و خانومم مصاحبه داشتیم. اصلا سوالات تیپک رو از ما نپرسید. (چرا دکترا ؟ چرا این دانشگاه؟ بعدش می خوای چی کار کنی؟ ) در مورد سربازی من سوال پرسید (نخبگان کجا بودی). در مورد مدرک تحصیلی خانومم و مسترز من که چی بوده سوال کوتاهی کرد. (ما علوم پزشکی بودیم)

5 تا مدرک رو توی بلندگو گفتن دانشجو ها آماده کنن:CV, SOP, RP, I-20, SEVIS payment

فک نمیکنم مرتبط با سربازی باشه. آفیسر بیشتر از من در مورد زمینه کاری آینده و پروژه ارشدم پرسید.
    ضمنا شما صندوق پیام هات پر شده، من نمیتونم واست جواب پیام خصوصی رو بفرستم!

نه باجه 2 بودم. من و خانومم مصاحبه داشتیم. اصلا سوالات تیپک رو از ما نپرسید. (چرا دکترا ؟ چرا این دانشگاه؟ بعدش می خوای چی کار کنی؟ ) در مورد سربازی من سوال پرسید (نخبگان کجا بودی). در مورد مدرک تحصیلی خانومم و مسترز من که چی بوده سوال کوتاهی کرد. (ما علوم پزشکی بودیم)

5 تا مدرک رو توی بلندگو گفتن دانشجو ها آماده کنن:CV, SOP, RP, I-20, SEVIS payment

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - K.N.Toosi U of Tech

من 8 جون مصاحبه داشتم. افتادم به آفیسر باجه 3 که یه خانم بود. پذیرشم برای مقطع مستر از دانشگاه texas at dallas در رشته مهندسی برقه و فاند هم ندارم. جالب اینکه آفیسر حتی CV و SOP هم از من نخواست. خیلیا به من گفته بودن که چون فاند ندارم برم آنکارا و دبی ریسکش زیاده ولی چون آنکارا دیر وقت میداد رفتم دبی و صورتی هم گرفتم. میخوام بگم که هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه و نتایج بقیه رو تعمیم ندید به خودتون چون معلوم نیست تو کامپیوتر اونا چه خبره و ملاکاشون چیه.

بعد از سلام I-20 و DS-160 confirmation رو از من گرفت. کل مکالمه:
    - k.n toosi بودی؟
    + بله.
    - چه رشته ای؟
    + مهندسی برق
    - رشتت در مستر چی خواهد بود؟
    + مهندسی برق. ولی میخوام روی کاربردهای biomedical مثل health care systems کار کنم
    - جای دیگه ای هم اپلای کردی؟
    + بله کلا 11 جا اپلای کردم
    - کی ساپورتت میکنه؟
    + پدرم
    - لطفا bs بده
    + فیش حقوقیش رو هم میخواید ببینید؟
    - بله اگه داری بده
    + (اینا رو دادم بهش)
    - خب همه چی خوبه... تا کی دبی هستی؟
    + تا پس فردا
    - اوکی... ویزات approve شده. (برگه صورتی رو بهم داد) برو ایران و 6 هفته قبل از شروع کلاسات پاست رو بفرست.
    + باشه. خیلی ممنونم
    - خواهش میکنم. enjoy your school

با هر جوابی که میدادم یه چیزایی تو کامپیوترش وارد میکرد. آخرش هم همه مدارک رو بهم پس داد. دوست من در مقطع دکترا از همین دانشگاه با فاند کامل پذیرش داشت با یه RP کاملا safe در زمینه biomedical و زرد گرفت. چند نفر دیگه هم دکترای مهندسی برق بودن که همه زرد گرفتن. یه خانومی هم پدر مادرش سیتیزن بودن و ساکن آمریکا و قبلا هم دو بار ریجکت شده بود و اصلا امید نداشت بگیره ولی این بار چون مادرش 10 روز بعد عمل داشت بهش صورتی دادن و کلی هم واسه مادرش آرزوی سلامتی کردن. اینجور آدمایی هستن یعنی

در آخر مرسی از همه دوستانی که تجربیاتشون رو مینویسند و همینطور دوستانی که راهنمایی میکنند. اگه این فروم نبود من شخصا نمیدونستم چیکار می کردم.
    همگی موفق باشید

May the odds be ever in your favor

دوستان من 8 وقت دارم. کی تموم میشه کل داستان و از سفارت میایم بیرون ؟ از 11 رد میشه ؟

نه، حتی زودتر هم تموم میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط hedayati.faraz نمایش پست ها
    دوستان من 8 وقت دارم. کی تموم میشه کل داستان و از سفارت میایم بیرون ؟ از 11 رد میشه ؟

Junior Member

سلام

ممنون.
    منم پر کردم. من با خانم مو مشکی بودم. به نظرم تنها چیزی که توش می تونستن ازش استفاده کنن اسم اعضای خانواده بود!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط nkmech نمایش پست ها
    منم پر کردم. من با خانم مو مشکی بودم. به نظرم تنها چیزی که توش می تونستن ازش استفاده کنن اسم اعضای خانواده بود!!!!
    منم امروز 11 جون مصاحبه داشتم باجه شماره 3 یود گمونم یه خانم خوش برخورد بود که به منم برگه سفیدی رو داد که پر کنم. سوالاش اینا بود:

نام
    شماره پاسپورت
    کدوم کشورا بودی در 5 سال اخیر
    کجاها کار کردی با توضیح مختصر
    اسم برادر و خواهر ها

خودش بهم خودکار رو داد. این برگه رو با برگه زرد بهم داد گفت برو رو صندلی بشین و پر کن .
    دو تا دانشجو دختر از بچه های آپلای ابراد اومده بودن که معماری می خوندن! و طبیعتا برگه صورتی مالتیپل گرفتن. هردو پارشال فاند بودن و جالبه که از یکی از این خانم ها حتی مدارک مالی هم نخواست.
    یه خانم صنایع غذایی هم صورتی مالتیپل گرفت (کلا غیر مهندسی و معماری مالتیپلشون آماده و حاضر بود. فقط می خواستن روی ماهشون رو ببینن و یه سری هم به دوبی زده باشن)
    من و یه آقایی که دکترا برق از یه دانشگاه تو اوهایو پذیرش داشت و یه آقای دانشگاه شریفی که برای دکترا شیمی پذیرش داشت و یه خانم مهندس شیمی شریفی که واسه دکترا مستقیم از rhoyd Island پذیرش گرفته بود زرد گرفتیم.

دوستان الکی نرید 6 صبح واستید. با این سیستم جدیدی که روی ما اجرا شد هیچ فرقی بین ساعت 9 8:30 و 8 نداره. دیگه می تونین راحت بشینین صبحانه تون رو میل کنین و بعد تشریف ببرید.

Junior Member

بابا یک نفر بگه دبی امسال کلیرنسشو کجا میزنه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)