صفحه 42 از 76 نخستنخست ... 323334353637383940414243444546474849505152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 411 تا 420 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط hedayati.faraz نمایش پست ها
    دوستان من 8 وقت دارم. کی تموم میشه کل داستان و از سفارت میایم بیرون ؟ از 11 رد میشه ؟
    من که کارم 9،45 تموم شد و زدم از سفارت بیرون.

Junior Member

من رشتم غیر حساس بود (urban planning) و 8 june مصاحبه داشتم با خانم مو مشکی باجه سه و باوجود اینکه انتظار صورتی داشتم مثل خیلی از کسای دیگه که اونروز زرد گرفتن زرد گرفتم منم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی سیستم های اقتصادی - تربیت مدرس

منم دیروز june 11 مصاحبه داشتم به همراه خانومم
    برا مستر مجدد دارم میرم با فاند
    باجه 6 یه خانوم نسبتا خوش برخورد ازمون مصاحبه کرد
    کلا از منم مدرک خاصی نخواست، فقط پایان خدمتم رو خواست که بهش دادم (معافیت داشتم)
    بعد ازم پرسید که برا دکتری هم میخوای آمریکا ادامه بدی، که منم در جوابش با اطمینان گفتم که بله صددرصد، اونم یه سری سوالات در مورد رشته و کارم ازم پرسید که جوابشو دادم.
    بعد رو کرد به خانومم و ازش در مورد رشته و تحصیلاتش پرسید، که اونم گفت که فوق فیزیک داره (خانومم برای f2 اقدام کرده بود)، دیگه از خانومم هیچی نپرسید و بعدش ازش رزومه خواست، راستش ما هم فکر اینکه رزومه خانومم رو ممکنه بخوان نکرده بودیم و گفت که نداریم.
    خلاصه یه چیزایی نوشت و برگشت گفت که ویزای من approve شده و ویزای خانومم نیاز به بررسی بیشتر داره. به من صورتی و به خانومم زرد داد.
    راستش اکثر کسایی که من اونجا دیدم و اونایی که اینجا خوندم یه دونه case number گرفتن و نشنیدم که به همراه خانوم گیر بدن.
    خلاصه امیدوارم که خانومم هم به زودی کلیر بشه، چون واقعا مشکل خاصی هم نداره از نظر رشته تحصیلی.
    اگر کسی اطلاعات یا تجربه مشابه کیس ما داشته باشه ممنون میشم بشنوم.

اخر سر هم از دوستان بزرگی که اینجا دیگران رو راهنمایی می کنن خیلی سپاسگذارم، من خودم که خیلی استفاده کردم و خیلی هم مفید بود. واقعا دستشون درد نکنه.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام دوستان. من 10 ژوئن مصاحبه داشتم با باجه 3 ( خانم جوان مو مشکی و خوش برخورد)، فکر کنم 2 دقیقه هم نشد مصاحبه ام. اول که سلام بعدش گفت DS-160 و پاسپورت و سویس و I-20 رو بده. بعدش گفت حالا رزومه ، sop و RP رو بده که دادم بهش. بعد گفت مستر امیرکبیر بودی گفتم آره ، پروژه ارشدت چی بود و شروع کردم توضیح دادن و اون تایپ میکرد. بعدش خودم گفتم میخوام روی چه چیزی کار کنم و برام خیلی جالب بود که میدونست دقیقاً چی هست ( ایمپلنتهای شنوایی) . همین گفت از نظر من شما approved شدین، هیچ چیز دیگه ای هم نپرسید. من به زور BS رو بهش نشون دادم ( حدود 5000 دلار). شروع کرد به نوشتن کیس نامبر روی برگ زرد و گفت امیدوارم بتونی دست خطم رو بخونی منم گفتم اوکیه.بعد ازش پرسیدم سینگل یا مالتیپل گفت کامپیوتر میگه سینگل. بعدش هم گفتم ویزام میرسه به ترمم؟ برگه i-20 رو نگاه کرد گفت آره به آگوست میرسه. همین. خیلی ساده بود پروسه و برگه خاصی هم بهمون ندادن که پر کنیم.
    من برای دکترای برق دارم میرم ( مجرد و دختر) سابقه کار هم دارم 2.5 سال در شرکت خصوصی که هیچی در موردش ازم نپرسید. سفارت هم بینهایت شلوغ بود من ساعت 8:30 وقت داشتم ساعت 7:45 رسیدم دم سفارت و طبیعتاً انتهای صف 8:30 بودم. تا رفتیم داخل و وقت گرفتیم نوبتم شد نفر 54. جالبیش این بود که تا ساعت 8:30 اصلاً شماره اعلام نمیکردن . کلی آدم نشسته بودن کلی هم ایستاده و دو باجه برای ایرانیها بود 3و 4 بعضی مواقع هم باجه 6 ایرانی صدا میکرد. من مصاحبه ام ساعت 10:45 انجام شد.
    از تمامی دوستان تشکر میکنم بابت بیان تجربیاتشون. سوالی بود در خدمتم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ismn نمایش پست ها
    منظورت از سایت دوبی، http://usvisa-info.com هست که میریم برای دوبی وقت میگیریم؟ وقتی کلیر شدم اینجا تغییری ایجاد نشد! فقط یه جا باید می‌رفتم تایید می‌کردم که از همون امپستی که موقع وقت گرفتن مشخص کردم، از همونجا واسه فرستادن پاسپورتم اقدام می‌کنم.
    از کجا فهمیدین کلیر شدین؟ آدرس سایتو میشه بدین؟

Junior Member

سلام
    من صورتی گرفتم دوبی ولی نمی تونستم بمونم
    الان باید چیکار کنم ؟
    کسی لطف می کنه کامل و دقیق توضیح بده ؟ ممنون
    الان ایرانم

Junior Member

سلام
    من تجربیاتمو پانزده روز پیش نوشتم...
    خواستم بگم ویزام اوکی شد... حدودا 17 روز شد....

Junior Member

سلام
    من چند روز پیش مصاحبم بود، من واسهٔ دکترا در یکی‌ از رشته‌های بیزینس می‌خوام درسمو شروع کنم.
    ساعت ۸ نوبتم بود، ۷:۳۰ رسیدم، ۱۵ دقیقه توی هوای گرم و شرجی توی صاف بیرون بودم (به همگی توصیه می‌کنم زودتر از ۳۰ دقیقه قبل از مصاحبشون نرن سفارت). بعد از از اینکه انگشتنگاری شدم چون دانشجو بودم بهم نوبت عددی ندادن و گفتن به اسم صدات می‌کنن. وقتی‌ نشستم دیدم که به دانشجوها شماره نداده و به ویزیتور‌ها شماره داده. ساعت ۸:۳۵ شروع کردن به مصاحبه. تا حدود ساعت ۱۰ فقط ویزیتور هارو شمارشونو میخوندن و به دانشجوها کاری نداشتن. ساعت ۱۰ پشت بلندگو از دانشجوها عذر خواهی‌ کرد برای معطل شدنشون و گفت ۵ تا مدرک رو دم دست داشته باشن و وقتی‌ اسمشونو خواند این ۵ تا رو نشون بدن ۱. رزومه ۲. س و پ. ۳. سویس پیمنت ۴. ریسرچ پلن ۵. ای۲۰. یکی‌ یکی‌ دانشجوهارو شروع کردن به صدا زدن و اکثرا یا برگ زرد یا صورتی‌ میگرفتن. نوبت من شد و من متن مصاحبه‌رو مینویسم
    -سلام، شما ..... هستی‌
    -بله خودمم
    -مدارکتو ببینم
    -منم ۴ تاشو دادم (ریسرچ پلن نداشتم)
    -ریسرچ پلن نداری؟
    -نه من تیچینگ اسیستنت هستم و هنوز استادی واسهٔ رسرچ ندارم
    -سربازی رفتی‌؟
    -نه
    -معافیت داری؟
    -بله
    -وثیقهٔ بانک گذاشتی؟
    -بله ۱۵ میلیون تومن
    -توی ایران کار کردی یا فقط درس خوندی؟
    -فقط درس خندم
    -خوب همه چیز خوب به نظر میاد. من می‌تونم پاسپورتتو نگه دارم و ۴-۵ روز دیگه با ویزا بهت پس میدم. میتونمم پاسپورتتو بهت پس بدم و بدن برامون بفرستی‌ تا ویزا برات توش بزنیم. کدومو میخوای؟
    -می‌تونم اول یک سوال بپرسم؟ ویزا مالتیپل هست یا سینگل؟
    -ویزای قبلیت چی‌ بود؟
    -مالتیپل
    -خوب این هم مالتیپل هست
    -اگه پاسپورتو بگیرم و بعدا براتون بفرستم تاریخ شروع ویزا از کی‌ هستش؟ از امروز یا از روزی که براتون فرستادم؟
    -از هر زمانی‌ که پاسپورتت به دست ما برسه
    -می‌تونم پس پاسپورتو بگیرم و نزدیک شروع ترمم براتون بفرستم که تاریخ شروعش دیرتر باشه
    -بله میتونی‌. حدوداً ۲ هفته قبل از شروع ترمت برامون بفرستش.
    -باشه خیلی‌ ممنون. پس شما مطمئن هستید که مالتیپل انتری هست ویزام؟
    -بله مطمئنم.
    -خیلی‌ ممنون و روز خوبی‌ داشته باشید.
    -ممنون شمام همینطور
    همون ۴ تا مدرکی‌ که گرفته بدو به همراه پاسپورت بهم پس داد و من اومدم

Junior Member

مبارک
    می شه بگین الان باید چیکار کنیم ؟

سلام

من فارغ التحصیل دندانپزشکی هستم و میخام برای یه meeting بسیار معتبر در ماه اکتبر رجیستر کنم. موضوع اینجاست که این میتینگ رایگان نیست، در طول میتینگ continuing educaytion courseبرگزار میشه که اونهارو هم ثبت نام میکنم.اما اینطوری نیست که بشه مقاله سابمیت کرد.یعنی اینکه بدون مقاله دارم میرم.
    در حال حاضر دارم طرح میگذرونم و 1 سال از اون مونده، نمراتم آزاد نشده، به تازگی مطب تاسیس کردم که اجاره نامه اش رو میخام ارایه بدم،BS متناسبی میتونم داشته باشم در حد 30-40 تومن،سند به نام ندارم
    میشه لطف کنین بگین شانسم چقدره؟و اینکه دبی رو پیشنهاد میدین یا ارمنستان؟یا اصلن یه حای دیگه!
    میشه اگه کسی تجربه مشابه داره در مورد ویزای توریستی دبی در میون بذاره باهام؟
    ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)