من به این فروم مدیونم امیدوارم اطلاعات مصاحبه بدرد دوستان بخوره
ما 11 جون ساعت 8:30 صبح وقت داشتیم. صبحانمونو خوردیم و راه افتادیم. 8 پشت در سفارت بودیم(هوا خیلی گرم بود من که فقط از سر و صورت آب می چکید) خوشبختانه سریع رفتیم داخل. فقط می ذارن مدارک رو ببرید داخل(بذاریدش تو پوشه) بقیه کارها خیلی روتین انجام میشه چک کردن مدارک و انگشت نگاری ...
فکر کنم بالای 150 نفر تو اتاق بودن که از اونا شاید فقط 20 نفر دانشجو بودن. از دانشجوها تو باجه 1 که انگشت نگاری کردن پاسپورتها رو هم گرفتن و گفتن که به اسم واسه مصاحبه صدا می کنیمتون(بقیه متقاضی ها پاسپورت دستشون بود و بهشون شماره داده بودن)تا 9:50 دقیقه هیچ دانشجویی رو صدا نزدن(لزومی نداره برید تو اون گرما و رطوبت وحشتناک اول صبح صف بمونید از 9:50-10:20 فقط دانشجو خوندن پس بین کسی که 6 صبح تو صف بود و اونی که 8:30 رسید فقط 30 دقیقه تفاوت در زمان مصاحبه بود) بعد اعلام کرد که از شکیبایی دانشجوها متشکریم از حالا مصاحبه دانشجوها شروع می شه.لطفا این مدارک رو آماده داشته باشید: رزومه، SOP، I20،RP بعد شروع کرد به خوندن اسم دانشجوها اگه اشتباه نکنم باجه های 3و 4و 6 دانشجو صدا می زد. مصاحبه هر کدوم حدود 2 دقیقه بود هیچ دانشجویی 11 جون ریجکت نشد. یا برگه زرد دادن بهشون یا صورتی
اونایی که کنار ما نشسته بودن و باهم حرف زده بودیم:
دختر، دکترای برق: برگه زرد
دختر، دکترای برق: برگه زرد
دختر، تغذیه : برگه صورتی
پسر، دکترای حسابداری: برگه صورتی
دختر، هنر: برگه زرد
و اما مصاحبه ما تمام مدت فقط تایپ می کنه جوابها رو و اصلا نگاه بهت نمی اندازه)
-سلام
=سلام
-مدارک رو بده
RP- نداری؟
= نه TA هستم
- قصد داری تو کدوم گرایش فیزیک کار کنی؟
=آموزش فیزیک
- توضیح بده در مورد این گرایش؟
= در مورد مشکلات دانش آموزان در یادگیری فیزیک تحقیق می کنن و راهکار ارائه می دن و...
- تو ایران دانشجو هستی؟
= نه 4 ساله که معلم هستم
(بعد از همسرم در مورد کارش تو ایران، اینکه تو امریکا قصد داره چه کار کنه و اینکه سربازیش کجا بوده، درجه اش چی بوده و کی سربازیشو تموم کرده سوال پرسید)
- OK ویزای شما approve هست.
= سینگل یا مولتیپل؟
- سیستم نوشته سینگل(بعد ویزای سینگل رو توضیح داد). برگه زرد رو داد و در مورد اینکه کیس نامبر رو تو این سایت باید چک کنم توضیح داد
=به ترم پاییز می رسم؟
- دانشجو ها تو اولویتن و سعی ما اینه که هر چه سریعتر ویزاشون رو آماده کنیم.
دوستان اصلا استرس نداشته باشید خیلی راحتتر از چیزی هست که فکر کنید تموم میشه.
طبق تجربه ی خودم در دبی، وقتی آفیسر بهم گفت RP بده، من گفتم TA گرفتم (البته تو I-20 بطور صریح اومده بود) و استادی نداشتم که واسم بنویسه. وقتی اینو گفتم دیگه گیر نداد بهم. این جور موقع ها هم به SoP اکتفا میکنن و با دقت بیشتری میخوننش. اما من از دپارتمان یه نامه گرفته بودم که توش زمینه تحقیقاتیم رو بطور کلی نوشته بود و ذکر شده بود که حوزه ی من حساس نیست. این نامه رو بلافاصله رو کردم و هر چند اجباری نبود ولی با استقبال آفیسر مواجه شد! اینو برای دبی گفتم، شاید بعضی جاها اجباری باشه.
اگه تو این چهار روز میتونی یه RP جور کن. اگه safe باشه تاثیر مثبت داره. برای من که زود ایمیل کردن از دانشگاه!![]()
مطالبی که می نویسم، صرفا بر مبنای نظر شخصی ام یا تجربیات دوستانم است. لطفا تعبیر عام نفرمایید.
سلام.
من مصاحبهم روز ۲ ژوئن بود و با یه آقای نسبتا تپل عینکی بوی باجهی ۷ مصاحبه کردم. تو این چیزایی که بچهها نوشتن ندیدم کسی با اون مصاحبه کرده باشه! کسی هم که مصاحبهش با این آقا باشه؟ چون کلا انگار خیلی عجیب بود سیستمش. و وثیقه هم نمیدونست چیه ...
سلام عزیزان دل
من 12 june مصاحبه داشتم. اول از همه اینکه به نظر من کلا تو دیره هتل نگیرید و برید بر دبی، چون من شب سفارت رفتنم، تو خیابون جلو هتل دعوا شده بود تا صبح سر و صدا وحشتناک و من که خودم استرسیم بدون حتی ا ثانیه خواب رفتم سفارت. دوم اینکه کلا یه جوریایی خیلی دیره خزو خیل بازیه و من که حال نکردم.
دوم اینکه من ساعت 6:30 رفتم و به نظرم کار بیهوده ای بود چون بودن خیلی از آدمهایی که پشت سر من بودن و زودتر تموم شدن و رفتن.
خلاصه همون روند گشتن و انگشت نگاری و اینا که به دانشجوها اون روز شماره نمی دادن و گفتن بشینید صداتون می کنیم . با اسم و فامیل صدا می کردن.(فقط دانشجوها رو، بقیه شماره داشتن)
کلا دانشجوها رو دو نفر مصاحبه می کردن که اصلا در موردشون ندیده بودن تو این فروم چیزی گفته شده باشه، خلاصه نه خبری از بلنده نه از خانوم مو مشکی بود، برا دانشجوها.
یکی بود دختره که موهاش یه کم روشن بود و کلا قیافش به آسیایی ها می زد اون یکی هم یه مرد بود که متاسفانه چون پشت ستون بود قیافشو ندیدم.
اون مرده به 2 یا 3 نفر دیدم که صورتی داد ولی فکر کنم همشون توریستی بودن. البته به یک دونفر هم سفید داد که یکیشون برا کنگره می رفت بهش گفته بود انگلیسی حرف بزن که اون یکم نتونسته بود و سفید.
ولی من ندیدم اون دختره که منم باهاش بودم کاری جز زرد دادن بکنه به همه زرد می داد. حتی یکی که علوم کامپیوتر بود، کارش تئوری بود، فامیل نداشت ،بچه ی خوبی بود کلا، هم زرد داد.
خلاصه من رشتم مهندسی پلیمره فاند کامل دارم برا دکترا هم پذیرش دارم. فامیل دارم ولی نه تو ایالت دانشگاه. مقاله دارم. سرباازی معافیت پزشکی دارم.
حالا سوالاش از من:
اول که I-20 بده
چرا این دانشگاه
که من گقتم چون تمرکز دانشگاه با زمینه تحقیقاتی من کاملا هماهنگه
و گفت چه زمینه ای که من گقتم بایو متریال و استفاده پلیمر در پزشکی
بعد یهو گفت sop cv rp بده با یه لحنی گفت تند تند هم پشت سر هم گفت، که احساس می کردی خسته شده هی دانشجو مصاحبه می کنه، هی تکراری باید بگه اینو بده اونو بده.
من rp نداشتم چون که ta هستم و هر چه هم به این ور و اون ور دانشگاه میل زدم کسی تحویلم نگرفت. خلاصه گفتم ta هستم خیلی براش طبیعی بود که نداشته باشم.
گفت برگردی می خوای چی کار کنی گفتم که که دانشگاه شیراز رشته منو نداره می خوام اونجا بخونم، گفت لیسانست کجا بودی گفتم دانشگاه تهران گفت شیراز می خوای استاد بشی پس، گفتم آره چون شهرمه و ازین حرفا، گفت که شیراز شماله ؟ گفتم نه بابا جنوبه، تخت جمشید ، حافظیه و اینا ! خندش گرفت.
بعد گفت در مود مقاله و بک گراندت
بگو منم گفتم خیلی هم کامل گفتم
بعد گفت چه جالب پس امید داری که به صورت تجاری تولیدش کنی
گفتم آره از فلان بیمارستان هم پی گیر تولید صنعتی محصول من بودن و اینا
(من توی زمینه پوشش زخم کار می کنم)
بعد گفت سربازی و اینا که من سریع گفتم، معافیت پزشکی و کارت و ترجمشو دادم بهش.
من تمام مدارکم رو هر کدوم تو یه کاور پلاستیک جدا تو یه کیف پارتیشن بندی شده که هر پارتیشنش لیبل داشت برده بودم و به خاطر همین هر چی می گفت در کسری از ثانیه بهش می دادم و اینکه اینطوری بود و هم کارتم هم ترجمش تو یه کاور بود کلی هیجان زدش کرد و گفت چه باحال و اینا.
خلاصه برگه زرد و داد منم پرسیم سینگل یا مولتی گفت بیاد معلوم میشه
گفتم می رسم به کلاسا (چون من باید یه ماهه دیگه اونجا باشم)
گفت دانشجوها اولیت دارن
خلاصه من قامیل هم داشتم اون ور ولی نپرسید کلا هم به هیشکی جواب اینکه سینگلم یا مولتی نمی داد.
به نظرتون عاقبت به خیر می شم.؟
راستی اگه بار اولتونه عین من با تاکسی برید کلا 14 15 درهم بیشتر نمی شه و فک نکنم تو تهرانم آژانس ازین کمتر شه بعد حتما کارته هتل هم بزارید تو جیبتون که برگشتن گم نشید.
هوا هم خیلی گرمه
کلا هیشکی دبی نبود
همه چی هم گرون بود
5 ساعتم تاخیر داشت آسمانه بیشرف
حتی وسایل یه عده نیومد با بار گفتن فردا میاد پس به هیچ عنوان مدارکتونو تو بار نزارید ببرید بالا تو هواپیما
(البته اینا تو برگشتن اتفاق افتاد ولی بعید نیست تو رفتنم برا یکی بیوفته
یه نظر کلی در مورد من بدید متشکر می شم
کلیر باشید همیشه
ویرایش توسط ghanbaraliof : June 14th, 2014 در ساعت 11:53 AM
سلام دوستان.
یه سوالی دارم که شاید اینجا نباید مطرح شه ولی خیلی ضروری هست و نیاز به تجربتون داردم. من واسه F1 اقدام میکنم، 2 ماه هست ازدواج کردم شوهرم دانشجو دکترا هست و باید ایران باشه. اگر بیام دبی به این مساله گیر میدن؟
سلام دوستان، منم 11 jun برا ساعت 8:30 وقت مصاحبه داشتم و برگه زرد گرفتم.
ساعت 7:45 رسیدم. جلوی سفارت سه تا صف هست. صف ساعت 8، 8:30 و 9:00 صبح. قبل از وارد شدن به ساختمان، پاسپورت و پرینت وقت سفارت رو نگاه می کنند، بعد دونه دونه با فاصله کمتر از یک دقیقه وارد سفارت می شید و پاسپورت و Ds-160 رو نگاه می کنند. وسایلتون مثل کیف، ساعت و مدارک رو داخل سبد می ذارید و از گیت کنترل می گذرید. (ترجیحا با خودتون جز مدارک و کمی پول، چیز دیگه ای نبرید سفارت، وگرنه باید قبل از رفتن به سالن اصلی، به غیر از مدارک، بقیه رو به امانت بذارید). وقتی وارد سالن اصلی شدید باز دوباره تو صف می شید تا مدارکی مثل پاسپورت، I-20 و DS-160 چک بشه. بعد چون ما ویزای دانشجویی می خوایم، دیگه به ماها شماره نمی دن، یکراست میریم تو صف انگشت نگاری که اون روز فقط یک باجه این کارو می کرد. همون باجه انگشت نگاری، پاسپورت و DS-16 شما رو می گیره که بعدا اسمتون رو از رو اون صدا کنه.
اون روز سفارت خیلی شلوغ بود. از حدود های 9:30 بود که کم کم دانشجو ها رو صدا کردن. سه تا باجه بود. بعد از این که با دو سه تا دانشجو مصاحبه کردن، از بلندگو گفتن دانشجو ها این پنج تا مدرک رو آماده کنن ( حتما می خواستن تو وقت صرفه جویی شه) : I-20، CV، Research Plan، SOP و SEVIS fee Confirmation. من باجه 6 بودم. یک خانم خوش اخلاق موبور باهام مصاحبه کرد. (طبیعتا مصاحبه انگلیسی بود) بعد از سلام و صبح بخیر گفتن، فقط ازم 5 تا سوال پرسید:
- برای چی می خوای بری اونجا؟
* برای خوندن مستر در رشته مهندسی برق .....
- کارشناسی چی خوندی؟
* رشته مهندسی پزشکی- بیوالکتریک ( مثل اینکه بیوالکتریک رو تا الان نشنیده بود).....
- آیا کارشناسی رو تو دانشگاه .... خوندی؟
* بله
- راضی بودی از درس خوندن در اونجا
* بله، البته
- آیا دانشگاه دیگه ای هم اپلای کردی؟ برای چی این دانشگاه رو انتخاب کردی؟
* بله، چند جای دیگه هم اپلای کردم ولی می خوام این دانشگاه برم به خاطر استاد های ارزشمند و وجود گروه های تحقیقاتی که روی موضوع مورد علاقه من کار می کنند!
راستی قبل این که شروع کنه ازم سوال هارو بپرسه، یعنی موقعی که داشتم مدارک رو از زیر شیشه می دادم بهش، دیدم یه برگه زرد کنارش گذاشته. فهمیدم تصمیم از قبل گرفته شده و سوال و جواب ها یه جورایی فرمالیتن. (البته خانمه خیلی مودب بود و وقتی داشتم جواب می دادم با حالت مشتاقانه داشت جوابامو گوش می داد!)
خلاصه این که منم زرد گرفتم. من اونجا 10 تا دانشجوی دیگه هم دیدم، یکی از دخترها ریجکت شد، یک دختر برای صنایع صورتی گرفت، بقیه هم فکر کنم مثل من زرد گرفتن.
امیدوارم هممون زودتر ویزامون رو بگیریم.
از تمام بچه های اپلای ابراد واقعا تشکر می کنند. بدون راهنمایی های اون ها واقعا پروسه اپلای و ویزا برام خیلی خیلی سخت می شد.
همه موفق و شاد باشیم.![]()
اگر میلیمتری ناامید بشی، کیلومتری به فنا رفتی!
اشکهایی که برای شکست میریزی، همان عرق هایی است که برای پیروزی نریختی.
من هم با همون آفیسر مصاحبه داشتم. پس انگار فقط با بعضیا اینجوریه. آخه وقتی پرسید فقط گفتم سربازی نرفتم و اون هم به جوابم بسنده کرد و هیچی نخواست. گفت حتما وثیقه گذاشتی و من هم تایید کردم. همین. اینم بگم که من یه دسته مدرک تو دستم بود و لابد دیده بود که کلی مدرک با خودم آوردم و اعتماد کرد به گفته هام! شانس هم هست!![]()
مطالبی که می نویسم، صرفا بر مبنای نظر شخصی ام یا تجربیات دوستانم است. لطفا تعبیر عام نفرمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)