صفحه 46 از 76 نخستنخست ... 363738394041424344454647484950515253545556 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

من تا قبل از مصاحبه فکر میکردم نظر افیسر خیلی مهمه ولی بعدش متوجه شدم نوع برگه کاملا از قبل مشخصه چون با اینکه با خانوم بی اعصاب مو بور باجه 6 شوخی کردم و خندید و برخوردش باهام خیلی خوب بود ولی برگه زرد گرفتم با کلیرانس 5 تا 6 ماه!

Junior Member

سلام، بعضی دوستان در اینجا گفتند که آفیسر گفت ویزای‌ شما اپروو شده و حتی مشخصه که سینگله ولی‌ برگه زرد داد بهم!! مگه می‌شه همچین چیزی؟ اینجوری که رسالت کلیرنس و برگه زرد گرفتن زیر سوال میره!برگه زرد میگیریم چون آفیسر ابهام داره و نمی‌تونه درجا تصمیمی واسمون بگیره. من که به اون دختر مو بور سرد و بد اخلاق گفتم آیا اپروو می‌شه(از فعل آینده استفاده کردم) (بعد دیدن برگه زرد) گفت معلوم نیس و تاکید کرد رو چک کردن کیس نامبر! و اما سوال دوم اینکه رو برگه زردم نوشته 5 تا 6 ماه طول میکشه بررسیشون! می‌خواستم مطمئن شم واسه همه همینو نوشته یا نه؟ البته تو سایت واشنگتن نوشته چند هفته فقط طول میکشه. ممنون میشم اگه راهنمایی‌ کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط تی تی نمایش پست ها
    من به این فروم مدیونم امیدوارم اطلاعات مصاحبه بدرد دوستان بخوره

.....و اما مصاحبه ما تمام مدت فقط تایپ می کنه جوابها رو و اصلا نگاه بهت نمی اندازه)
    -سلام
    =سلام
    -مدارک رو بده
    RP- نداری؟
    = نه TA هستم
    - قصد داری تو کدوم گرایش فیزیک کار کنی؟
    =آموزش فیزیک
    - توضیح بده در مورد این گرایش؟
    = در مورد مشکلات دانش آموزان در یادگیری فیزیک تحقیق می کنن و راهکار ارائه می دن و...
    - تو ایران دانشجو هستی؟
    = نه 4 ساله که معلم هستم
    (بعد از همسرم در مورد کارش تو ایران، اینکه تو امریکا قصد داره چه کار کنه و اینکه سربازیش کجا بوده، درجه اش چی بوده و کی سربازیشو تموم کرده سوال پرسید)
    - OK ویزای شما approve هست.
    = سینگل یا مولتیپل؟
    - سیستم نوشته سینگل(بعد ویزای سینگل رو توضیح داد). برگه زرد رو داد و در مورد اینکه کیس نامبر رو تو این سایت باید چک کنم توضیح داد
    =به ترم پاییز می رسم؟
    - دانشجو ها تو اولویتن و سعی ما اینه که هر چه سریعتر ویزاشون رو آماده کنیم.
    دوستان اصلا استرس نداشته باشید خیلی راحتتر از چیزی هست که فکر کنید تموم میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Niloufarniknam نمایش پست ها
    وقتی بهتون برگه زرد میداد گفت ویزاتون اپروو شده؟ برگه زردتون کلیرانس 2 تا 7 هفته پیش بینی شده بود یا 5 تا 6 ماه؟
    سلام

مهندس تجربه n نفر نشون داده اون عددی که مدت کلیرنس رو نشون میده یا حتی آفیسر میگه زیاد ملاک نیست.

در رابطه با خانم مو بور (جدی و کاردرست!) باید گفت دیده شما خیلی شوخ هستید گفته منم باهاش ی شوخی کنم (5 شش ماه).

مورد خاصی تو رزومه نداشته باشید کمتر از 30 کلیر میشید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط iustlondon نمایش پست ها
    سلام

مهندس تجربه n نفر نشون داده اون عددی که مدت کلیرنس رو نشون میده یا حتی آفیسر میگه زیاد ملاک نیست.

در رابطه با خانم مو بور (جدی و کاردرست!) باید گفت دیده شما خیلی شوخ هستید گفته منم باهاش ی شوخی کنم (5 شش ماه).

مورد خاصی تو رزومه نداشته باشید کمتر از 30 کلیر میشید.

موفق باشید
    من دکتر داروسازم و چون دوستم با شرایط مشابه من 2 سال پیش از همین دبی دیر کلیر شد و مجبور شد یه ترم دیفر کنه نگرانم! مورد خاصی نداشتم داروخونه کار میکردم! شوخی بدی کرده ))))

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط titop نمایش پست ها
    سلام بچه ها... من یه سوال دارم که توی تاپسک کلیرانس دبی هم گذاشتمش ولی هییییچکی ی ی ی جواب نداده تا حالا... اینجا هم میپرسم چون فکر کنم به اینجا هم مربوط باشه... امیدوارم اینجا جواب بگیرم! کسی بوده که روز مصاحبه بعد از اینکه با افیسر حرف زد یه interview دیگه هم داشته باشه؟؟ یعنی افیسر بگه همه چیز اوکی هست فقط وایسین تا صدات کنن واسه interview! داخل اتاق و نه با آفیسرهای توی سالن! این میتونه معنیش چیا باشه؟؟ خود افیسر گفت واسه سریع شدن کارتون. حالا شماها نظرتون چیه؟؟ کلا کسیایی که اینجوری interview دارن کلییر شدنشون چه جوری بوده؟ مرسی...
    سلام دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی باشه
    ما رو قبل از مصاحبه با آفیسر فرستادن داخل اتاق اینتریو، اونجا یه خانم فیلیپینی بود فکر کنم، لهجش خیلی بد بود I20 و پاس رو خواست و یه چیزایی گفت زیاد یادم نیست، اولش فک کردیم داریم مصاحبه میشیم! ولی بدش فهمیدیم نه......اما اون موقع خیلی نگران شدیم چون تقریبا هیچ دانشجویی اول اونجا نرفت.
    البته بدش حس کردم یه جورایی برای افزایش سرعت کاره دانشجوها بوده
    راستی ما 12 جون وقت داشتیم
    نگران نباشید

ApplyAbroad Hero robotic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط asreyakhi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی باشه
    ما رو قبل از مصاحبه با آفیسر فرستادن داخل اتاق اینتریو، اونجا یه خانم فیلیپینی بود فکر کنم، لهجش خیلی بد بود I20 و پاس رو خواست و یه چیزایی گفت زیاد یادم نیست، اولش فک کردیم داریم مصاحبه میشیم! ولی بدش فهمیدیم نه......اما اون موقع خیلی نگران شدیم چون تقریبا هیچ دانشجویی اول اونجا نرفت.
    البته بدش حس کردم یه جورایی برای افزایش سرعت کاره دانشجوها بوده
    راستی ما 12 جون وقت داشتیم
    نگران نباشید
    خوب است که اطلاعاتت را در جدول وارد کنی

https://docs.google.com/forms/d/1YJP...tkzFA/viewform

البنه من فکر نمی کنم برای افزایش سرعت دانشجویی باشد. چون چند نفر غیر دانشجو را نیز بردند.
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

وقتی بهتون برگه زرد میداد گفت ویزاتون اپروو شده؟ برگه زردتون کلیرانس 2 تا 7 هفته پیش بینی شده بود یا 5 تا 6 ماه؟
    اگه 14 اگست نباشم اونجا فاندم میپره امیدوار بودم یه جوری کلیر کنن که به ترمم برسم بعد از 14 اگست با 6 ماه فرقی نداره واسم

دوستان فکر میکنم همگی با من موافق باشند که یک پیج در صفحه باز کنیم برای نگرانی های الکی زود گذر.

ببینید دوست عزیز شما تو یکی از بهترین فرصت ها و کنسولی ها برای سفارت اقدام کردید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد. خدمت دوستان عرض کنم تا کمتر از 20 روز آپدیت شدن تقریبا بعیده و بیشتر از 50 -60 روز هم نخواهد شد (در اکثر موارد).

این یک واقعیت است که تا ویزا رو آدم دستش نبینه آرامش پیدا نمیکنه ولی این هم نگرانی نداره. در ضمن فکر نمیکنم این دپارتمان برای 5 یا حتی 10 روز رسیدن فاند شما رو بپرونه بخصوص اگه RA باشید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط robotic نمایش پست ها

البنه من فکر نمی کنم برای افزایش سرعت دانشجویی باشد. چون چند نفر غیر دانشجو را نیز بردند.
    واقعا!
    خوب اصلا رو برنامه نبود یه دفعه مارو از صف کشید بیرون گفت برید تو اتاق. نه اسمی خوند نه هیچی....
    من فکر میکنم به صورت رندم میفرستاد چون برای ما که یه دفه برای انگشت نگاری نوبتمون شد گف برید تو اتاق...
    مگه شما هم 12 جون بودید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط robotic نمایش پست ها

من وارد کردم ولی لینک کسایی که قبلا وارد کردن و جدول امسال رو هرچه می گردم پیدا نمی کنم اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.
    کلیر باشید همیشه

ApplyAbroad Hero robotic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط ghanbaraliof نمایش پست ها
    من وارد کردم ولی لینک کسایی که قبلا وارد کردن و جدول امسال رو هرچه می گردم پیدا نمی کنم اگه لطف کنی راهنمایی کنی ممنون میشم.
    کلیر باشید همیشه
    لینک دیدن جدول

https://docs.google.com/spreadsheet/...=sharing#gid=0

لینک اضافه کردن یا تغییر در جدول

هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)