صفحه 47 از 76 نخستنخست ... 373839404142434445464748495051525354555657 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

Junior Member

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام دوستان
    من امروز توی دبی مصاحبه داشتم و بهم برگ سفید دادن
    افیسر خیلی جدی بود و کلا روند خوبی رو توی مصاحبه طی نکردم
    از من سه تا سوال پرسید
    1- این دانشگاه رو از کجا پیدا کردی: که من گفتم یه پوزیشن آکادمیک بود که توی یه سایت academic positions تبلیغ شده بود و من هم براش اقدام کردم
    2- با استادت تماس داشتی. من گفتم بله من با ایشون تماس زیاد داشتم و چند بار ایشون من رو تست کردن. گفتم ایشون مقاله هایی برا من فرستادن و من اونا رو شبیه سازی کردم این شد که ایشون به من اعتماد کردن و من رو پذرفتن
    3- بعدش گفت که واسه دانشگاه های دیگه هم اپلی کردی و من گفتم بله. که یا ریجکت شدم یا فاند نتونستم از اونا بگیرم
    4- گفت در مورد کاری که می خوای انجام بدی توضیح بده و من گفتم در این مورد زیاد اطلاعات ندارم و فقط می دونم روی optimaم control می خوام کار کنم. گفتم استادم گفته هر وقت نتیجه ویزات اومد اون موقع می تونیم مطالعتمون رو شروع کنیم. اما می تونم در مورد کارایی که تو ارشد کردم براتون توضیح بدم
    اینجا شروع کرد به تایپ کردن و یه برگه سفید در اورد بهم داد
    گفتم چرا؟ گفت ما انتظار داریم دانشجو بتونه در مورد کاری که قراره انجام بده creative explanation بده. تا اومدم حرف بزنم گفت sir, the interview is over
    منم اومدم بیرون
    رشته من مهندسی مکانیک هست و برای دکتر فول فاند بودم. راستش نمی دونم الان چی کار کنم. اگه دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه ممنون می شم. می خوام از ترکیه وقت بگیرم و اقدام کنم اما نمی دونم شانسم چقدر هست. امروز خیلی ها صورتی گرفتن چند تایی هم زرد گرفتن.
    ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه .

Member
    رشته و دانشگاه
    فیزیک نظری از دانشگاه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط Amooie نمایش پست ها
    سلام، بعضی دوستان در اینجا گفتند که آفیسر گفت ویزای‌ شما اپروو شده و حتی مشخصه که سینگله ولی‌ برگه زرد داد بهم!! مگه می‌شه همچین چیزی؟ اینجوری که رسالت کلیرنس و برگه زرد گرفتن زیر سوال میره!برگه زرد میگیریم چون آفیسر ابهام داره و نمی‌تونه درجا تصمیمی واسمون بگیره. من که به اون دختر مو بور سرد و بد اخلاق گفتم آیا اپروو می‌شه(از فعل آینده استفاده کردم) (بعد دیدن برگه زرد) گفت معلوم نیس و تاکید کرد رو چک کردن کیس نامبر! و اما سوال دوم اینکه رو برگه زردم نوشته 5 تا 6 ماه طول میکشه بررسیشون! می‌خواستم مطمئن شم واسه همه همینو نوشته یا نه؟ البته تو سایت واشنگتن نوشته چند هفته فقط طول میکشه. ممنون میشم اگه راهنمایی‌ کنید.
    تو مصاحبه ، ما اصلا چیزی از اپروو نپرسیده بودیم خودش گفت your visa is approved.
    الان هم بعد از 5 روز از مصاحبه سایت دوبی و 7 روز بعد از مصاحبه سایت واشنگتن آپدیت شد (برای F2) ایمیل your visa is ready هم واسه همسرم اومد. البته کیس من هنوز آپدیت نشده. حالا دیگه رسالت مصاحبه چیه هست رو من نمی دونم!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط iustlondon نمایش پست ها
    دوستان فکر میکنم همگی با من موافق باشند که یک پیج در صفحه باز کنیم برای نگرانی های الکی زود گذر.

ببینید دوست عزیز شما تو یکی از بهترین فرصت ها و کنسولی ها برای سفارت اقدام کردید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد. خدمت دوستان عرض کنم تا کمتر از 20 روز آپدیت شدن تقریبا بعیده و بیشتر از 50 -60 روز هم نخواهد شد (در اکثر موارد).

این یک واقعیت است که تا ویزا رو آدم دستش نبینه آرامش پیدا نمیکنه ولی این هم نگرانی نداره. در ضمن فکر نمیکنم این دپارتمان برای 5 یا حتی 10 روز رسیدن فاند شما رو بپرونه بخصوص اگه RA باشید.
    نگرانی من الکی نیس چون همونطور که گفتم دوستم با شرایط من به دلیل دیر کلیر شدن مجبور شد دیفر کنه و تازه خواهرم هم اقامت دایم داره و هم دانشجو همون دانشگاس! ولی امیدوارم به قول شما زودگذر باشه و همه زود کلیر شیم! اونقدرا که انتظار داشتم سفارت دبی مرتب نبود مثلا من که ساعت 8:30 وقت مصاحبه داشتم قبل از بچه های ساعت 8 مصاحبه شدم! یا خانومی که مدارکمو چک کرد با اینکه دید برای ویزای F1 اومدم گفت برو شماره بگیر در حالی که لازم نبود! در ضمن من TA هستم و قراردادم از 14 اگست هست که اتفاقا دانشگاه در موردش سخت گیره!

نقل قول نوشته اصلی توسط Amooie نمایش پست ها
    سلام، بعضی دوستان در اینجا گفتند که آفیسر گفت ویزای‌ شما اپروو شده و حتی مشخصه که سینگله ولی‌ برگه زرد داد بهم!! مگه می‌شه همچین چیزی؟ اینجوری که رسالت کلیرنس و برگه زرد گرفتن زیر سوال میره!برگه زرد میگیریم چون آفیسر ابهام داره و نمی‌تونه درجا تصمیمی واسمون بگیره. من که به اون دختر مو بور سرد و بد اخلاق گفتم آیا اپروو می‌شه(از فعل آینده استفاده کردم) (بعد دیدن برگه زرد) گفت معلوم نیس و تاکید کرد رو چک کردن کیس نامبر! و اما سوال دوم اینکه رو برگه زردم نوشته 5 تا 6 ماه طول میکشه بررسیشون! می‌خواستم مطمئن شم واسه همه همینو نوشته یا نه؟ البته تو سایت واشنگتن نوشته چند هفته فقط طول میکشه. ممنون میشم اگه راهنمایی‌ کنید.

این سوال منم هست !
    به بعضیا گفتن ویزات Approve شده نیاز به بررسی بیشتر داره . به من همچی چیزی نگف ! ینی دو نوع کلیرنس داریم ؟ یکی approve شده و یکی نشده که دومی ممکنه ریجکت شه ؟
    من ازش پرسیدم همینجوری که سینگله یا مالتیپل ؟ گف سینگل اینتری!
    ینی مال من اپروو شده الان ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hedayati.faraz نمایش پست ها
    این سوال منم هست !
    به بعضیا گفتن ویزات Approve شده نیاز به بررسی بیشتر داره . به من همچی چیزی نگف ! ینی دو نوع کلیرنس داریم ؟ یکی approve شده و یکی نشده که دومی ممکنه ریجکت شه ؟
    من ازش پرسیدم همینجوری که سینگله یا مالتیپل ؟ گف سینگل اینتری!
    ینی مال من اپروو شده الان ؟
    فكر كنم با توجه به شرايط ميگه سينگل يا مولتيپل كه دست افيسر هم نيس!

Junior Member

من دیروز ۱۸ جون مصاحبه داشتم. رشته ام علوم انسانیه و برا پی اچ دی فاند داشتم. سربازیمم خریده بودم و از این جهت مشکلی نداشتم. ولی خانم آفیسر خیلی جدی بود و در مورد استادم و دانشگام و پروژه ای که می خوام انجام بدو و مقالاتم سوالاتی پرسید و بعد برگه زرد رو داد و cv ام رو پیش خودش نگه داشت. دو سه ساعت بعد از مصاحبه تلاش کردم تو سایت دبی برم که کیس نامبرم مشکل داره گویا. با اپلیکیش آی دی رفتم تو سایت واشنگتن زده your application was refused. این یعنی ریجکت شدم؟ یعنی در عرض دو سه ساعت کلیرنسم رد شد؟ یا سفارت رد کرده؟ اگه آفیسر میخواست رد کنه چرا سفید نداد همون وقت؟
    ویرایش توسط vahid2500 : June 19th, 2014 در ساعت 10:09 AM

Junior Member

سلام دوستان
    ما 8 جون مصاحبه سفارت داشتیم و خوشبختانه برگه صورتی گرفتیم.
    پروسه دریافت تایید وقت و ورود و نحوه برخورد رو دوستان گفتن...
    من علوم انسانی هستم و پذیرشم فول فاند هست و روز مصاحبه نفر یازدهم صف بودیم و تا نفر دهم رو تو باجه 3 و 4 و7 مصاحبه می کردند و من و خانمم داشتیم با یه دوستی که یه کم استرس داشت حرف می زدیم و میگفتیم که این آقای مو بوره تپل که خوب مصاحبه میکنه امروز نیومده و این حرفا و بعدش پاشدیم که بریم نزدیکای باجه 7 وایسیم که ناگهان باجه 2 که اقای تپل موبور بود شماره مارو اعلام کرد...یه لحظه کل استرس یادمون رفت و کلی خوشحال شدیم... شرح مصاحبه:
    افیسر: کانفیرمیشن پلیز
    من: داشتم دنبالش می گشتم که در همین حین رفت از یه میزی یه تاییدیه دی اس 160 اورد
    افیسر: این شکلیه
    آفیسر: آ بیست پلیز
    آفیسر: یو هو فول فاند؟
    من: بله
    افیسر: پی اچ دی چه کمکی به شما میکنه؟
    من: باعث میشه من جای خوبی هیت علمی شم
    افیسر: کار الانت چیه؟
    من: تدریس میکنم و مشاوره میدم
    آفیسر: خدمت کجا بودی
    من: معافیت سه برادری (کارتمو دادم بهش گفت اکی)
    از خانمم به فارسی (کارمیکنی یا خانه داری؟
    خانمم: تدریس میکنم دانشجو هستم و بیرون دانشگاه هم کار میکنم
    افیسر: اکی ...ویزای شما تایید شده برگردید ایران و در خلال دو ماهی که تا شروع ترم وقت هست پاستون بفرستید و برگه صورتی داد...خیلی خوشحال شدیم ... روزی ک برگشتیم پاسپورتا رو دادیم که ببرن دبی و دیروز چهارشنبه هم ویزامون رو پیک اپ کردیم.
    نتیجه گیری:
    کلا اگه همه ملزومات مث دی اس 160 (که با دقت و دقیق پر بشه)، پرداخت ها درست انجام بشه معمولا راحت تر ویزا میدن.
    سوالات رو براساس فرمی که پر میکنی و اونجاهایی که مبهمه می پرسه
    کلا برای ما حداقل سوالاش فرمالیته بودن
    مهمترین عامل ارامش و اعتماد به نفسه
    کلا از ما به غیر ای بیست و کارت و کانفیرمیشن هیچی نخواست (من سه روز دنبال بی اس بودم فقط)
    البته این شرایط شاید بیشتر به درد علوم انسانیها بخوره.... کلا آمادگی قبل مصاحبه مهمه....
    برای دوستان آرزوی موفقیت میکنم

Junior Member

سلام
    من 15 جون مصاحبه داشتم و برگه زرد گرفتم
    وقت مصاحبه هم ساعت 9 صبح بود. اول از همه اینکه الکی صبح خیلی زود پا نشید برید اونجا. یعنی اگر کار دیگه ای دارید یا استرسی نیستید جوری برید که تا نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه تون برسید هم کافیه. مخصوصا چون با تور می رید حتی برید صبحانه تون رو هم با خیال راحت بخورید. بعد هم اینکه من با اینکه وقت مصاحبه ام ساعت 9 بود از بچه های 8 و 8.5 زودتر مصاحبه ام انجام شد. فکر کنم اینا برگه های دانشجوها رو اول جمع می کنند بعد مصاحبه رو شروع می کنند چون ماهایی که آخر بودیم زودتر مصاحبه مون انجام شد.
    اون پسره موبور تپل با ما مصاحبه کرد که خیلی برخوردش هم خوب بود. کل مصاحبه هم ماکزیمم 3 دقیقه شد. i20 , CV, RP, SOP , BS و کارت معافی تنها چیزی هست که ازم خواست و کلی ترجمه ای که انجام دادم به هیچ کاری نیومد.
    پرسید فاند داری؟ که گفتم آره ,تو i20 زده بود 10,000$ personal fund که گفت BS بده از خودت یا کس دیگه مثلا پدرت یا هرکس دیگه، فرقی نمی کنی. گفتم این به اسم مامانمه اشکالی نداره؟ گفت نه اوکی هست.
    گفت کارت معافی ات به خاطر موارد خاصه، موارد خاص یعنی چی؟ گفتم بابام تو ارتش بوده و ده سال پیش بازنشسته شده. گفت به خاطر اینکه تو جنگ بوده معاف شدی یا به خاطر بازنشستگی ؟ گفتم یه قانونی تو ایران هست که بچه های کسایی که تو ارتش خدمت کردن معاف می شن . گفت اوکی.
    به خانومم به فارسی گفت، از شما فارسی بپرسم یا انگلیسی؟ اینجا چون نوشته ایشون انگلیسی بلدن باید ازشون انگلیسی بپرسم ولی از شما فارسی بپرسم؟ که خانومم گفت آره. گفت کار می کنی یا خانه داری، خانومم گفت خانه دار.
    به من گفت در مورد کارت یه کمی بگو... یه کمی توضیح دادم. گفت چند وقته ازدواج کردید گفتم تقریبا 10 ماه، ترجمه سند ازدواج رو خواستم بهش بدم که گفت no need, i believe you یه برگه زرد داد گفت اینو تو سایت چک کنید
    آخر هم پرسیدم که به نظرتون می رسم به کلاسا که گفت we want you to come so the students are our priority

Junior Member

سلام به همه
    من 28 می ساعت 9 با باجه 13 که یک خانم جوان و خوش برخورد بود، مصاحبه داشتم که برگه زرد گرفتم و امروز هم کلیر شدم (مهندسی شیمی با فاند کامل).

و آن چه گذشت:
    افیسر: I-20, DS-160 و پاسپورت.
    افیسر: چرا این دانشگاه؟
    پاسخ:برای دنبال کردن زمینه تحقیقاتی مورد علاقم و اینکه فاند کامل داره. البته به افیسر توضیح دادم که از چند جای دیگه هم پذیرش دارم.
    آفیسر: RP؟
    پاسخ: من یک نامه از دانشگاه بهش دادم که تایید می کرد که من ترم 1 و 2 از طرف دانشکده ساپورت مالی میشم و ترم 3 استاد و زمینه تحقیقاتی من معلوم میشه.
    آفیسر: CV؟ رو چه زمینه ای میخواهی کار کنی؟
    پاسخ: نانومتریال (از من جزییات بیشتری خواست که من توضیح دادم میخواهم روی کاربرد نانوساختاره در drug delivery کار کنم)
    افیسر: بعد تحصیل چیکار میکنی؟
    پاسخ: دوست دارم برگردم ایران و هیت علمی بشم
    افیسر: طبق فرم DS-160، الان مشغول کاری. چی کار میکنی؟
    پاسخ: توضیح دادم که تو یک شرکت پلیمری بر روی صنایع بسته بندی موادغذایی کار میکنم.
    آفیسر: خدمت کجا بودی ؟
    پاسخ: ناجا (ترجمه و اصل کارت پایان خدمت رو میخواستم بهش بدم که گفت لازم نیست)
    یک برگه زرد به من داد و گفت: your visa is approved but needs more time to process
    پرسیدم مالتیپل یا سینگل که جواب داد سینگل.
    CV و نامه دانشگاه را نگه داشت و بقیه مدارک رو برگردوند.
    امروز هم بعد از 21 روز ایمیل زدن که بیا ویزات رو بگیر.

نتیجه گیری:
    به نظر من مصاحبه فرمالیته است چون به نظر میرسید که آفیسر اطلاعات من رو قبلا خونده و سوالایی که از من میپرسید را قبلا یادداشت کرده بود.
    من تو مصاحبه حقیقت رو گفتم (مثلا با این که میدونستم نانوتکنولوژی خطرناکه و قبلا افراد زیادی رو تحت بند 306 ریجکت کردن)
    امسال دبی داره عجیب حال میده چون دوستای من پارسال به طور متوسط 60-70 روز طول کشید تا کلییر بشن.

با آرزوی موفقیت برای سایر دوستان

Junior Member

سلام دوستان
    من اولین بار هست که در این سایت می نویسم. ولی خیلی زیاد از مطالب سایت خوانده و استفاده کرده ام.
    من 17 جون مصاحبه داشتم (آفیسر پنجره 3 که یه خانوم هست.) و بعد از پرسیدن چند سؤال روتین برگه زرد بم داد و حتی از همسرم که برای F2 اقدام کرده بود سؤالی نپرسید. همون روز حوالی ساعت 3 بعد از ظهر ایمیلی دریافت کردم که خط اول آن به این شرح است:
    Our records indicate that the applicant has been interviewed by a consular officer and was found to be ineligible for a nonimmigrant visa under Section 214(b) of the Immigration and Nationality Act.
    الان موندم که چکار کنم. اگه از دوستان کسی بتونه منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون می شم.
    تنها دلیلی که خودم حدس می زنم این هست که من در رزومه ام که به سفارت داده بودم تغییرات زیادی نسبت به رزومه ای که به دانشگاه فرستاده بودم دادم. به نظر شما این میتونه دلیل محکمی برای رد شدن من باشه؟
    اصلاً موردی داشتیم که برگه زرد بهش بدن و همون روز همچین ایمیلی بهش ارسال بشه؟
    ویرایش توسط solaleh : June 20th, 2014 در ساعت 11:03 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)