صفحه 48 از 76 نخستنخست ... 383940414243444546474849505152535455565758 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

ApplyAbroad Hero robotic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط map نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من اولین بار هست که در این سایت می نویسم. ولی خیلی زیاد از مطالب سایت خوانده و استفاده کرده ام.
    من 17 جون مصاحبه داشتم (آفیسر پنجره 3 که یه خانوم هست.) و بعد از پرسیدن چند سؤال روتین برگه زرد بم داد و حتی از همسرم که برای F2 اقدام کرده بود سؤالی نپرسید. همون روز حوالی ساعت 3 بعد از ظهر ایمیلی دریافت کردم که خط اول آن به این شرح است:
    Our records indicate that the applicant has been interviewed by a consular officer and was found to be ineligible for a nonimmigrant visa under Section 214(b) of the Immigration and Nationality Act.
    الان موندم که چکار کنم. اگه از دوستان کسی بتونه منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنون می شم.
    تنها دلیلی که خودم حدس می زنم این هست که من در رزومه ام که به سفارت داده بودم تغییرات زیادی نسبت به رزومه ای که به دانشگاه فرستاده بودم دادم. به نظر شما این میتونه دلیل محکمی برای رد شدن من باشه؟
    اصلاً موردی داشتیم که برگه زرد بهش بدن و همون روز همچین ایمیلی بهش ارسال بشه؟
    خیر ربطی ندارد

شما را بند 214b رد کردند. یعنی عدم تعلق به وطن

یا گفتید که می خواهید آن جا بمانید یا این طور برداشت کرده اند
    یا تو آمریکا فامبل دارید
    یا تو لاتاری شرکت کرده بودید
    یا بانک استیت منت هنگفت نشان دادید
    یا بر ضد فرهنگ مردم صحبت کردید
    یا بر ضد حکومت جمهوری اسلامی حرف زدید
    یا ...

اگر در آمریکا فامیل ندارید بروید وقت آنکارا بگیرید
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

Junior Member

سلام به همگی
    مصاحبه من روز 12 جون بود و به لطف پست های بچه ها و راهنمایی هاشون مدارک لازم برده بودم و از پروسه کارها مطلع بودم. من پذیرش فول فاند برای دکترای پیوسته مدل سازی سیستم ها و تحلیل آنها داشتم. من وقتم ساعت 8 بود و تقریبا ساعت 7 اونجا بودم و به نظرم اصلا نیازی نیست که الکی خودتون تو زحمت بندازین چون واقعا از لحاظ زمانی بین شما و نفر اول مثلا ده دقیقه شاید فرق باشد. کارهای اداری طی شد و باجه شماره 2 اسم من صدا کرد که یک خانم موبور خوش اخلاق بود و ازم I20 خواست اول بعد گفت نوع فاندت چیه که گفتم Doctoral assistantship بعد واسش توضیح دادم که چکاری باید انجام بدهم بعد خودش I20 نگاه کرد و گفت "اوووه فاند کامل هستی؟ تبریک میگم" و بعد ازم CV،SOP و RP خواست که من RP نداشتم اونم چیزی نگفت بعد به CV و علایقم نگاه کرد و راجع یه یکی از زمینه های کاریم پرسید. بعد راجع به لیسانس و ارشدم پرسید که چی و کجا خوندم که بش گفتم فقط لیسانس دارم که بعد با خنده گفت معمولا از لیسانس به دکترا خیلی نمیرن دانشجوها. سوالای بعدیش هم راجع به این بود که رشته دکترام و لیسانسم چطوری به هم مرتبط هستند و اینکه بعد درسم چیکار میخوام بکنم که منم گفتم میخوام واسه یک شرکت R&D در زمینه بیزنس کار کنم ودیگه پرسید این شرکت میخوای دولتی یاشه خصوصی؟ سوالای دیگش هم راجع به سربازیم بود که برگه وثیقه بش نشون دادم و بعد دیگه شروع کرد تایپ کردن و برگه زرد بم داد. بعد ازش پرسیدم که کی آماده میشه حدودا گفت دانشجوها اولویت اول ما هستند و در رابطه با سینگل و مالتی هم که پرسیدم گفت که باید صبر کنم تا پاسپورتم بیاد. در کل خیلی خانم خوش اخلاق و انرژی مثبتی بود و افسرهای دیگه هم که اونروز دیدم همه لبخند رو لباشون بود. کلا مصاحبش خیلی آسون و سریع بود. به دوستانی هم که در آینده می روند به شدت توصیه میکنم که در بازه ای که منتظرند که اسمشون صدا بزنند حتما با اطرافیان صحبت کنند و بخندند تا همون یک ذره استرسشون هم از بین برود. به امید موفقیت همگی.
    پی نوشت: من در هتل Dream Palace اقامت داشتم و واقعا راضی بودم چرا که تا مترو و بازار الغریفه که جای بسیار خوبی برای خرید هست حدودا ینج دقیقه فاصله داشت و دیسکو و بار هم نداشت و محیط آروم و مناسبی برای توریست ها و به خصوص افرادی بود که با خانواده بودند.

نقل قول نوشته اصلی توسط robotic نمایش پست ها
    خیر ربطی ندارد

شما را بند 214b رد کردند. یعنی عدم تعلق به وطن

یا گفتید که می خواهید آن جا بمانید یا این طور برداشت کرده اند
    یا تو آمریکا فامبل دارید
    یا تو لاتاری شرکت کرده بودید
    یا بانک استیت منت هنگفت نشان دادید
    یا بر ضد فرهنگ مردم صحبت کردید
    یا بر ضد حکومت جمهوری اسلامی حرف زدید
    یا ...

اگر در آمریکا فامیل ندارید بروید وقت آنکارا بگیرید
    خواهر من همون دانشگاهي كه من پذيرش دارم دانشجو هست و اقامت دايم هم داره من به افيسر گفتم و حتي گفتم خواهرم در مورد اين دانشگاه خيلي تعريف كرده! هنوز ريجكت نشدمو برگه زرد گرفتم!

رشته و دانشگاه
    مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط Niloufarniknam نمایش پست ها
    خواهر من همون دانشگاهي كه من پذيرش دارم دانشجو هست و اقامت دايم هم داره من به افيسر گفتم و حتي گفتم خواهرم در مورد اين دانشگاه خيلي تعريف كرده! هنوز ريجكت نشدمو برگه زرد گرفتم!
    هنوز زود است. تا ۱۲۰ روز وقت بسیار است.

اگر با ۲۱۴b رد شوید ، علتش همین خواهد بود

آیا از شما موارد زیر را پرسید؟

۱- بعد از تحصیلت می خواهی چه کار کنی
    ۲- مدرکت تو ایران به چه دردی می خورد
    ۳- چند دلیل بیار که بر می گردی ایران
    ۴- چرا این دوره را تو کشورت نمی خوانی

البته بسیاری هم بودند که فامیل داشتند و رد نشدند.

داشتن فامیل احتمال رد شدن را بالا می برد اما قطعی نمی کند

این کاربر توی پیام خصوصی موردی را ذکر کردند که مهم تر از داشتن فامیل است.
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

نقل قول نوشته اصلی توسط robotic نمایش پست ها
    هنوز زود است. تا ۱۲۰ روز وقت بسیار است.

اگر با ۲۱۴b رد شوید ، علتش همین خواهد بود

آیا از شما موارد زیر را پرسید؟

۱- بعد از تحصیلت می خواهی چه کار کنی
    ۲- مدرکت تو ایران به چه دردی می خورد
    ۳- چند دلیل بیار که بر می گردی ایران
    ۴- چرا این دوره را تو کشورت نمی خوانی

البته بسیاری هم بودند که فامیل داشتند و رد نشدند.

داشتن فامیل احتمال رد شدن را بالا می برد اما قطعی نمی کند

این کاربر توی پیام خصوصی موردی را ذکر کردند که مهم تر از داشتن فامیل است.
    بله پرسيد منم گفتم داشتن تحيلات دانشگاهي در امريكا يه نكته مثبت در رزومه من خواهد بود و اينكه هميشه دلم ميخواسته جايي تحصيل كنم كه امكانات ازمايشگاهي مناسبي داشته باشه و چون دكتر داروسازم خودش گفت وقتي برگردي ميخواي استاد شي كه گفتم علاقه دارم در مركز اطلاع رساني دارو و سموم كار كنم كه شرح وظايفش تو رزومم بود

سلام دوستان

بنده دبی مصاحبه داشتم و با یه افیسر اقا افتادم. که چند تا سوال معمولی پرسید. ولی 2 ساعت بعدش با اینکه CV,SOP,BS رو تحویل دادم ای میل زیر اومد. من جاهای زیادی CV رو حذف کرده بودم. به نظرتون همون CV که دادمو دوباره بفرستم؟
    Dear Applicant,
    In order for us to further process your case we need you to provide the following information

1. Complete résumé
    2. Complete list of publications/ research Plan (if any)
    3. Detailed descriptions of the proposed research or work in the United States (if any)
    4. Letters of invitation from the United States sponsor (this letter should be from an academic contact, not the foreign student advisor) (if any)
    5. Letters of support from the financial sponsor (if any)

Please mention the case number in the subject line.
    Note: the case will be pending until you send us the CV.
    Thank You,
    US Consulate in Dubai
    NIV Unit

رشته و دانشگاه
    مهندسی

نقل قول نوشته اصلی توسط mitishahbazi نمایش پست ها
    سلام دوستان

بنده دبی مصاحبه داشتم و با یه افیسر اقا افتادم. که چند تا سوال معمولی پرسید. ولی 2 ساعت بعدش با اینکه CV,SOP,BS رو تحویل دادم ای میل زیر اومد. من جاهای زیادی CV رو حذف کرده بودم. به نظرتون همون CV که دادمو دوباره بفرستم؟
    Dear Applicant,
    In order for us to further process your case we need you to provide the following information

1. Complete résumé
    2. Complete list of publications/ research Plan (if any)
    3. Detailed descriptions of the proposed research or work in the United States (if any)
    4. Letters of invitation from the United States sponsor (this letter should be from an academic contact, not the foreign student advisor) (if any)
    5. Letters of support from the financial sponsor (if any)

Please mention the case number in the subject line.
    Note: the case will be pending until you send us the CV.
    Thank You,
    US Consulate in Dubai
    NIV Unit
    صد در صد همان که تحویل دادی را دوباره بفرست!

چون اگر یک چیز اضافه یا کم کنی ممکن است دچار INA section 212 a 6 C i شوی
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

من برای دریافت ویزای J-1 از سفارت دوبی اقدام کرده بودم
    آفیسر تنها سوالاتی که از من پرسید معنی Biostatistics رو ازم سوال کرد (عنوان دپارتمانی هست که میرم)
    بعدش در مورد فاند پرسید که کی بهت پول میده که در جواب گفتم وزارتخونه بخشیش رو میده و بقیه شخصی هست و مدارکش رو بهش نشون دادم.
    پرسید چرا اون دانشگاه رو انتخاب کردی
    و در آخر هم ازم پرسید که از اعضای خانواده ات آمریکا هستند یا نه که من گفتم نه.
    در ضمن Research plan استاد آمریکا رو هم خودم بهش نشون دادم و در نهایت همه رو هم پس داد.
    بعد هم برگه زرد گرفتم.
    تاریخ مصاحبه ام 29 می بود و خوشبختانه ایمیل Ok شدن ویزا رو 18 ژوئن دریافت کردم.

Junior Member

سلام. من 12jun مصاحبه داشتم. اول اینکه بر خلاف چیزی که انتظار داشتم به دانشجو ها شماره نمیدادن، پاسپورتشون میگرفتن و اسمشون صدا میکردن. دوم اینکه من(f1) و همسرم(f2) اشتباها دو تا اکانت ساخته بودیم و وقت سفارت جدا گرفته بودیم و همسرم استرس داشت که با هم مصاحبه نشیم. اما هیچ فرقی نداشت و با هم مصاحبه شدیم، کسایی که اشتباه مارو کردن اصلا نگران نباشند.
    آفیسر من یک خانم پاکستانی یا هندی بود که فارسی هم بلد نبود چون با خانمم هم انگلیسی مصاحبه کرد. بعد یه احوالپرسی و لبخند کوچک مصاحبه رو شروع کرد:
    1- CV، SOP، RP، I20 رو گرفت.
    2- پرسید چرا این دانشگاه انتخاب کردی و دیگه کجا اپلای کرده بودی،
    3- بعد پرسید قراره رو چی کار کنی، داشتم توضیح میدادم که گفت توضیح نمیخواد فقط یه keyword میخواد که تو سیستم بزنه
    4- خدمت سربازی پرسید که من معاف بودم و دلیل معافیت رو پرسید
    5- پرسید با مدرکت میخوای چی کار کنی
    تو همه این سوالا فقط یه کلمه جواب میخواست، توضیح اضافه رو اصلا گوش نمیداد

آخرش هم با همسرم مصاحبه کرد
    1-میخوای اونجا چی کار کنی
    2-رشتت چیه
    3-شرکت دولتی کار کردی یا نه
    4-اونجا فامیل داری یا نه، و رو کرد به من و همین سوالو از من هم پرسید

آخرش یک برگ زرد آورد گفت از سایت چک کن. ازش پرسیدم که تا تاریخ I20 میاد، که گفت باید بیاد. پرسیدم single یا multi که گفت معلوم نیست.

در نهایت همه مدارک پس داد به جز cv SOP RP نگه داشت و خداحافظی کرد.

اون روز تا لحظه ای که من بودم همه دانشجو های ایرانی زرد گرفتن به جز یه دختر مجرد که صورتی گرفت. فک کنم مهندسی نبود ولی مطمئن نیستم.

امیدوارم ویزای همه زود بیاد.
    موفق باشین.

من چهارشنبه 18ام ژوئن وقت مصاحبه داشتم. دقیق نمی دونم. ولی به نظرم بیشتر از سیصد نفر اومده بودند. تقریبا نیمی از مصاحبه شوندگان ملیتی غیر از ایران داشتند، و در بین ایرانی ها در حدود 30درصد برای ویزای دانشجویی اقدام کرده بودند.

وقتی وارد کنسولگری شدم خیلی ها اومده بودند و عده نسبتا زیاد دیگه ای هم بعدا وارد شدند.
    یکی از آفیسر ها دوبار توی بلندگو اعلام کرد: "دانشجویان Research Plan, CV و SOP همراه داشته باشند"

من فاند کامل داشتم و دانشگاهم بسیار معتبر بود. موقع مصاحبه، آفیسر اول I-20 را خواست و من I-20 به همراه کپی SEVIS را بهش دادم. بعدش در مورد رشته ام پرسید و من هم بلافاصله RP، مقالات، CV و SOP را بهش دادم و شروع کردم به توضیح دادن در مورد رشته ام. اول بدقت اونها را مطالعه کرد و همینطور که توضیح میدادم اون هم سریع مطالبی را وارد کامپیوتر می کرد.
    ازم پرسید سربازی را چکار کردی و من هم گفتم که معاف هستم. نه Bank Statement خواست، نه ریزنمرات و نه هیچ چیز دیگری و حتی نپرسید که بعد از تحصیلاتت بر میگردی یا نه.

در حالیکه برگه زرد را بهم میداد بهم گفت درخواست شما در حال بررسی است و از طریق سایت وضعیتتون را چک کنید.

کلا احساس خیلی خوبی داشتم. بیشتر به این خاطر که تمامی مقالاتم به همراه SOP و CV را برده بودم و خیلی خوب تونستم در مورد برنامه هام توضیح بدم.
    داخل کنسولگری کنار درب ورودی مکانی شبیه کافی شاپ بود که چای و قهوه و خوردنی های دیگه سرو میکردند و من خوشبختانه پول همراهم بود و برای خودم یه جشن گرفتم.

از کنسولگری که اومدم بیرون اول زنگ زدم خانوادم و بعدش رفتم سمت برجهای دوبی. اونجا توی یکی از مراکز خرید خیلی راحت تونستم به اینترنت متصل بشم و دیدم درجا برام از کنسولگری یه ایمیل اومده که CV را ایمیل کنید. من هم خوشبختانه همراهم یک FLASH MEMORY بود که تمام اطلاعاتم داخلش بود. (عجب شانسی داشتم اون روز من) و من هم CV را ایمیل کردم. شب که دوباره ایمیلم را چک کردم دیدم که جواب دادند که دریافت کردیم و داره بررسی میشه.

من توصیه میکنم که اگه برای دانشجویی اقدام میکنید، صبح اول حتما صبحانه بخورید ولی بعد زود برید. مثلا اگه ساعت 9 وقت مصاحبه دارید، 7:30 از هتل بزنید بیرون و قبل 8 اونجا باشید. یک دو کانتر صرفا مخصوص مصاحبه دانشجویی است و اسم دانشجویان را به همراه شماره کانتر از بلندگو اعلام میکنند. غیردانشجویان را قبل از انگشت نگاری شماره میدند و شماره هاشون بالای کانترها روشن میشه. با توجه به اینکه دانشجویان کمتر از بقیه مصاحبه شوندگان هستند و از کانترهای خاصی باهاشون مصاحبه میشه، معمولا اگه زودتر برید زودتر هم نوبتتون میشه.
    همچنین، حتما تا جایی که ممکنه تمامی مقاله ها،Research Plan ،CV و SOP/Intention Letter خودتون را هم ببرید و حتما با قاطعیت و البته با علاقه درباره کارهای علمی که انجام دادید توضیحاتی بدید. هیچ وقت منتظر نشید که آفیسر شما را سوال و جواب کنه.

با آرزوی موفقیت برای سایر دوستان
    ویرایش توسط mehrshad777 : June 20th, 2014 در ساعت 01:47 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)