پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴
من چهارشنبه 18ام ژوئن وقت مصاحبه داشتم. دقیق نمی دونم. ولی به نظرم بیشتر از سیصد نفر اومده بودند. تقریبا نیمی از مصاحبه شوندگان ملیتی غیر از ایران داشتند، و در بین ایرانی ها در حدود 30درصد برای ویزای دانشجویی اقدام کرده بودند.
وقتی وارد کنسولگری شدم خیلی ها اومده بودند و عده نسبتا زیاد دیگه ای هم بعدا وارد شدند.
یکی از آفیسر ها دوبار توی بلندگو اعلام کرد: "دانشجویان Research Plan, CV و SOP همراه داشته باشند"
من فاند کامل داشتم و دانشگاهم بسیار معتبر بود. موقع مصاحبه، آفیسر اول I-20 را خواست و من I-20 به همراه کپی SEVIS را بهش دادم. بعدش در مورد رشته ام پرسید و من هم بلافاصله RP، مقالات، CV و SOP را بهش دادم و شروع کردم به توضیح دادن در مورد رشته ام. اول بدقت اونها را مطالعه کرد و همینطور که توضیح میدادم اون هم سریع مطالبی را وارد کامپیوتر می کرد.
ازم پرسید سربازی را چکار کردی و من هم گفتم که معاف هستم. نه Bank Statement خواست، نه ریزنمرات و نه هیچ چیز دیگری و حتی نپرسید که بعد از تحصیلاتت بر میگردی یا نه.
در حالیکه برگه زرد را بهم میداد بهم گفت درخواست شما در حال بررسی است و از طریق سایت وضعیتتون را چک کنید.
کلا احساس خیلی خوبی داشتم. بیشتر به این خاطر که تمامی مقالاتم به همراه SOP و CV را برده بودم و خیلی خوب تونستم در مورد برنامه هام توضیح بدم.
داخل کنسولگری کنار درب ورودی مکانی شبیه کافی شاپ بود که چای و قهوه و خوردنی های دیگه سرو میکردند و من خوشبختانه پول همراهم بود و برای خودم یه جشن گرفتم.
از کنسولگری که اومدم بیرون اول زنگ زدم خانوادم و بعدش رفتم سمت برجهای دوبی. اونجا توی یکی از مراکز خرید خیلی راحت تونستم به اینترنت متصل بشم و دیدم درجا برام از کنسولگری یه ایمیل اومده که CV را ایمیل کنید. من هم خوشبختانه همراهم یک FLASH MEMORY بود که تمام اطلاعاتم داخلش بود. (عجب شانسی داشتم اون روز من) و من هم CV را ایمیل کردم. شب که دوباره ایمیلم را چک کردم دیدم که جواب دادند که دریافت کردیم و داره بررسی میشه.
من توصیه میکنم که اگه برای دانشجویی اقدام میکنید، صبح اول حتما صبحانه بخورید ولی بعد زود برید. مثلا اگه ساعت 9 وقت مصاحبه دارید، 7:30 از هتل بزنید بیرون و قبل 8 اونجا باشید. یک دو کانتر صرفا مخصوص مصاحبه دانشجویی است و اسم دانشجویان را به همراه شماره کانتر از بلندگو اعلام میکنند. غیردانشجویان را قبل از انگشت نگاری شماره میدند و شماره هاشون بالای کانترها روشن میشه. با توجه به اینکه دانشجویان کمتر از بقیه مصاحبه شوندگان هستند و از کانترهای خاصی باهاشون مصاحبه میشه، معمولا اگه زودتر برید زودتر هم نوبتتون میشه.
همچنین، حتما تا جایی که ممکنه تمامی مقاله ها،Research Plan ،CV و SOP/Intention Letter خودتون را هم ببرید و حتما با قاطعیت و البته با علاقه درباره کارهای علمی که انجام دادید توضیحاتی بدید. هیچ وقت منتظر نشید که آفیسر شما را سوال و جواب کنه.
با آرزوی موفقیت برای سایر دوستان
ویرایش توسط mehrshad777 : June 20th, 2014 در ساعت 01:47 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)