یه دوستی این سوال رو به صورت خصوصی پرسید، برای اطلاع دیگران اینجا هم میذارم:

الان کارت زرد رو درشیراز یه مرکز بهداشت (زیرنظر علوم پزشکی) صادر میکنه، کسی هم باهاش مشکل نداشته. واکسن‌هایی رو هم که ندارن و هلال احمر میزنن، باهمین کارت میبرن هلال احمر.
سلام دوست گرامی، هزینه صدور کارت زرد در مرکز بهداشت شیراز چقدر بود؟ آیا هزینه ویزیت دکتر هم در مرکز بهداشت پرداخت کردید؟ ممنون
سلام.

کارت زرد و واکسن‌هایی که توی مرکز بهداشت میزنن رایگان هست. ویزیت دکتر هم اصلن نداره. واکسن‌های MMR (سرخچه، سرخک، عریون)، TD (کزاز و دیفتری) و هپاتیت بی اونجا انجام میشه.

برای واکسن‌های مننژیت و آنفلونزا (در صورت تمایل) می‌فرستند به هلال احمر دروازه کازرون و هزینش این شکلیه:
مننژیت: ۳۳۵۰۰ تومن
آنفلونزا ۳۰۰۰۰ تومن
که توی همون کارت زرد هم ثبت می‌شه.

اگر دانشگاه واکسن دیگه‌ای هم از شما بخاد (مثل آبله مرغون، یا HPV) اینجا نیست. آبله مرغون ممکنه تهران، پاستور، داشته باشند.
اصل و کپی پاسپورت + برگه وقت سفارت (یا I-20) همراتون باشه.

فقط دقت کنید که تاریخ مصرف آنفلونزایی که من زدم جون ۲۰۱۴ بود، نسخه واکسن هم برای ۲۰۱۳/۲۰۱۴ هست. اگر واکسن آنفلونزا هم میخاین (که فکر می‌کنم برای دانشگاه‌های آمریکا الزامی نیست ولی recommended هست)، پیشنهاد می‌کنم واکسن جدیدتر بزنید.

چنتا نکته دیگه:
یک این‌که بیمه‌ای که دانشگاه برای من درنظر گرفته، واکسیناسیون رو هم شامل میشه، یعنی بدون هیچ هزینه توی مرکز بهداشت دانشگاه انجام میدن. اگر بیمه نباشید، هزینه هر واکسن بین ۷۰ تا ۳۰۰ دلار میشه!

نکته دو این که واکسن هپاتیت و MMR دوزهای دو و سه هم دارند، که به فاصله ۱ ماه و ۶ ماه تزریف می‌شن. ممکنه دوز سوم رو لازم باشه بعد از خروج از کشور انجام بدین.