صفحه 140 از 191 نخستنخست ... 4090130131132133134135136137138139140141142143144145146147148149150190 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,391 تا 1,400 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    مورد شما توریستی نیست پس باید ببینید نوع ویزاتون چیه و مطابق اون تحقیق کنید اصلا واکسن نیاز دارید یا خیر. از مرجعی که دارید براش اقدام میکنید بپرسید و طبق نوع ویزا سوالتون رو مطرح کنید.
    شادزی
    سلام
    نوع ویزا: F4 هست.
    خب مدیکال که رفتیم واکسن زدیم ... عرض میکنم که.
    یک بار رفته بودیم مدیکال و بعد سفارت بهمون منتظر موندیم (در مطب دکتر هم یه سری کاغذ سفید رنگ کارت واکسن دادند) و الان کلیرنس شدیم
    حالا دوباره باید تمدیدش کنیم. سوالم این بود که آیا نیازی داره که باز واکسن تزریق کنیم و بریم پاستور ...؟

Senior Member mokhteh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kingpozitron نمایش پست ها
    سلام

تا اونجا که من این فروم رو خوندم برای همه دانشگاه ها دو مرحله رو می خوان و اجباری هست. شما واکسن MMR رو نزدید اما مسلما تک تک اجزای اون رو زدید. چون برای ثبت نام توی مدرسه حتما از شما می خواستن. حالا شما یا باید برین لای پرونده دوران مدرسه تون رو بگردید یا برین خانه بهداشت شهرتون و توی بایگانی اونا بگردید تا گواهی واکسن رو پیدا کنید. اگر پیدا نکردید می تونین برین آزمایش بدین واسه تک تک شون (اینکار هزینه بر هست 100-150) و نتیجه اون رو ببرین استیتو پاستور شاید اگر نتیجه آزمایش ببرین یکم گیر بدن اما در هر صورت براتون MMRرو وارد می کنن هم توی کارت واکسیناسیون هم توی فرم دانشگاه (به جای تک تکشون). البته اگر بخواین واکسنش رو بزنین باید یکم سمج باشین تا هر دو مرحله رو بزنن (توی همین فرم خیلی ها بودن که زدن هر دو مرحله رو)

پ.ن1: شما می تونین مرحله اول رو بزنین همون شهرتون برای مرحله دوم هم 3-4 هفته وقت دارین جایی رو پیدا کنید که مرحله دوم رو بزنن.
    پ.ن2: من در مورد دوز هر مرحله این واکسن اطلاع ندارم از یک دکتر بپرسید اگر هر دو مرحله واکسناش یکی هست می تونین اولیه رو همینجا بزنین و دومی رو بعد 2-3 هفته برین جای دیگه یا همون شهر تون (اگر شما رو یادشون نیست) بزنین (لازم هم نیست بگین مرحله دوم هست و دوباره همون مرحله اول رو بزنین).
    سلام
    من از کیس های توریستی اطلاع دقیقی ندارم. تو قسمت توریستی بپرسید. این دوستان عمدتا دانشجو هستند و یا به اجبار دانشگاه دارند یک سری تزریقات رو انجام میدن یا به خواست خودشون که ایمنی بدنشون قبل رفتن بالا بره. هیچکدوم مدارکشون هم در مرز یا سفارت چک نمیشه و فقط برای ثبت نام در دانشگاه کارت واکسن لازم دارند.
    شادزی
    ممنون از دوستان.
    من با پیگیری از شبکه بهداشت قرار شد با یه نامه از دکتر برم و واکسن MMR رو تو 2 مرحله بزنم. مننزیت رو هم که با هلال احمر اکی کردم که برام بزنن....حالا من با برگه رسیدی که از اینا می گیرم، می رم پاستور تا برام تو برگه زرد بین المللی بزنن....مشکلی که پیش نمیاد برای وارد کردن تو برگه زرد؟ نمیگن که واکسن ها رو باید حتما اینجا میزدین؟
    تاریخ این ایام را هر کس که خواهد خواند، جز این سخن از ما نخواهد راند:
    این نسل سردرگم، بر توسن اندیشه هاشان لنگ
    ، فرسنگ در فرسنگ، جز سوی ترکستان نمی رانند؛
    تاریخ پیش از خویش را باری نمی خوانند.

Junior Member

دوستان واکسن مننژیت و هپاتیت اجباری هست؟توی دانشگاه ما فقط واکسن های زیر رو نوشته واشاره ای به این دو نکرده؟من چه کنم؟ممنونDiphtheria/Tetanus—Td (dose within the past 10 years)
    Measles—rubeola, red measles (2 doses after age 12 months)
    Mumps—(2 doses after age 12 months)
    Rubella—German measles (2 doses after age 12 months)

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mokhteh نمایش پست ها
    ممنون از دوستان.
    من با پیگیری از شبکه بهداشت قرار شد با یه نامه از دکتر برم و واکسن MMR رو تو 2 مرحله بزنم. مننزیت رو هم که با هلال احمر اکی کردم که برام بزنن....حالا من با برگه رسیدی که از اینا می گیرم، می رم پاستور تا برام تو برگه زرد بین المللی بزنن....مشکلی که پیش نمیاد برای وارد کردن تو برگه زرد؟ نمیگن که واکسن ها رو باید حتما اینجا میزدین؟
    سلام
    نه مشکلی نبوده تا حالا. اونها هر مدرکی از هر کلینیک یا درمانگاهی که گواهی کرده شما واکسن رو زدید وارد کارت میکنند مهر و تاریخ میزنند.
    اونهایی که خودشونم دارن بخواهید براتون میزنن.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

سلام
    نه مشکلی نبوده تا حالا. اونها هر مدرکی از هر کلینیک یا درمانگاهی که گواهی کرده شما واکسن رو زدید وارد کارت میکنند مهر و تاریخ میزنند.
    اونهایی که خودشونم دارن بخواهید براتون میزنن.
    شادزی

سایمون عزیز میشه لطف کنی بگی بهترین جا برای زدن واکسن تو تهران کجاست . دانشگاه من توی کالیفرنیای شمالی هست و ظاهرا همه واکسن ها رو میخواد . یک ماه دیگه باید برم .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

سلام دوستان
    من قبلا (سال 86) واکسن هپاتیت رو تو سه مرحله زدم.
    کسی اطلاع داره آیا مجدد هم باید بزنم؟
    با توجه به اینکه تو چند مرحله هست می خوام اگه لازمه مجدد واکسن رو بزنم.

ممنون

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط civil1386 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من قبلا (سال 86) واکسن هپاتیت رو تو سه مرحله زدم.
    کسی اطلاع داره آیا مجدد هم باید بزنم؟
    با توجه به اینکه تو چند مرحله هست می خوام اگه لازمه مجدد واکسن رو بزنم.

ممنون
    سلام
    پزشک به من گفتند بستگی به بدن فرد داره ممکنه انتی بادیش برای یک نفر 10 سال باقی بمونه و برای یکی 5 سال . تنها راه فهمیدنش دادن تست تیتر آنتی بادی هست. که بدون بیمه ممکنه هزینه اش زیاد باشه ولی می ارزه. به نظرم کار خوبی میکنید. یک آزمایش خون ساده است که نتیجه اش رو که به دکتر نشون بدید میگه دوباره بزنید یا خیر.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    حقوق

سلام ، فقط جهت اطلاع رسانی میگم : من رفتم انستیتو پاستور شعبه تجریش ، واکسن MMR رو باید جای دیگه ایی زده باشید ، فقط وارد کارت زرد میکنند ولی واکسن هپاتیت رو میزنن و اگر قبلا واکسنش رو زده باشید و 10 سال گذشته باشه یه یادآور میزنند. ولی کلا خیلی خلوت بود کار من 10 دقیقه طول کشید.

Junior Member

یه دوستی این سوال رو به صورت خصوصی پرسید، برای اطلاع دیگران اینجا هم میذارم:

الان کارت زرد رو درشیراز یه مرکز بهداشت (زیرنظر علوم پزشکی) صادر میکنه، کسی هم باهاش مشکل نداشته. واکسن‌هایی رو هم که ندارن و هلال احمر میزنن، باهمین کارت میبرن هلال احمر.
    سلام دوست گرامی، هزینه صدور کارت زرد در مرکز بهداشت شیراز چقدر بود؟ آیا هزینه ویزیت دکتر هم در مرکز بهداشت پرداخت کردید؟ ممنون
    سلام.

کارت زرد و واکسن‌هایی که توی مرکز بهداشت میزنن رایگان هست. ویزیت دکتر هم اصلن نداره. واکسن‌های MMR (سرخچه، سرخک، عریون)، TD (کزاز و دیفتری) و هپاتیت بی اونجا انجام میشه.

برای واکسن‌های مننژیت و آنفلونزا (در صورت تمایل) می‌فرستند به هلال احمر دروازه کازرون و هزینش این شکلیه:
    مننژیت: ۳۳۵۰۰ تومن
    آنفلونزا ۳۰۰۰۰ تومن
    که توی همون کارت زرد هم ثبت می‌شه.

اگر دانشگاه واکسن دیگه‌ای هم از شما بخاد (مثل آبله مرغون، یا HPV) اینجا نیست. آبله مرغون ممکنه تهران، پاستور، داشته باشند.
    اصل و کپی پاسپورت + برگه وقت سفارت (یا I-20) همراتون باشه.

فقط دقت کنید که تاریخ مصرف آنفلونزایی که من زدم جون ۲۰۱۴ بود، نسخه واکسن هم برای ۲۰۱۳/۲۰۱۴ هست. اگر واکسن آنفلونزا هم میخاین (که فکر می‌کنم برای دانشگاه‌های آمریکا الزامی نیست ولی recommended هست)، پیشنهاد می‌کنم واکسن جدیدتر بزنید.

چنتا نکته دیگه:
    یک این‌که بیمه‌ای که دانشگاه برای من درنظر گرفته، واکسیناسیون رو هم شامل میشه، یعنی بدون هیچ هزینه توی مرکز بهداشت دانشگاه انجام میدن. اگر بیمه نباشید، هزینه هر واکسن بین ۷۰ تا ۳۰۰ دلار میشه!

نکته دو این که واکسن هپاتیت و MMR دوزهای دو و سه هم دارند، که به فاصله ۱ ماه و ۶ ماه تزریف می‌شن. ممکنه دوز سوم رو لازم باشه بعد از خروج از کشور انجام بدین.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

دوستان من میخوام واکسن MMR و مننژیت رو بزنم ولی پاسپورتم الان دستم نیست. به نظرتون با کپی پاسپورت میتونم برم هلال احمر و درمانگاه 16 آذر. یا اینها هم پاسپورت رو میخوان؟ میدونم که پاستور پاسپورت رو میخواد. ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)