سلام دوستان
به نظرتون در کنار ارسال یک ایمیل مختصر و مفید به استاد و اتچ کردن cv، آیا اشاره خیلی کوتاه به نکات مهم رزومه مثل سوابق کاری و تحقیقاتی، نمرات زبان (نمره بالا البته!) و ... در انتهای ایمیل میتونه کمک کنه که استاد بیشتر ترغیب بشه که cv رو باز کنه و بخونه؟ یا اصلاً چنین چیزی مرسوم نیست و توصیه نمیشه؟
ممنونم از جوابتون
![]()
.One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching
آیندهای خواهم ساخت که گذشتهام جلویش زانو بزند!
به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.
سلام
معمولا این اشارات کوتاه به یک پاراگراف بلند برای ما ایرانی ها ختم میشه. خصوصا با ان مواردی که شما شمارش کردید. سوابق کاری رو اگر واقعا مرتبطه و برای استاد ممکنه جذاب باشه بگید وگرنه که همو CV هست و میخونند. سوابق تحقیقاتی هم به همین صورت. نمرات بالا را بگید موثره. در کل زیاد طولانی نشه.
شادزی
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
.One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching
As Simon said, it shouldnt be a long email. But dont forget to put something that motivate the professor to look at your resume (attachment or link) and reply your email. Select those that both related to that professor's interests and highlights of your resume
good luck
Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.
سلام دوستان
یک سوال خیلی مهم داشتم
ممنون میشم جوابمو بدین
من به یه استاد تو Texas Austin ایمیل زدم و رزومه براش فرستادم. چون 2 تا مقاله خوب داشتم که مرتبط با اون بود خیلی استقبال کرد و گفت اپلای کن من اولویتم با توه.
ولی مساله اینه که من تو رزومه معدل کارشناسیمو که خیلی پایینه(13) را نیاورده بودم و اگه اپلای کنم min require دانشگاه را رو ندارم. الانم میترسم به استاده بگم و بیخیالم بشه
ممنونم میشم دوستان با تجربه کمکم کنن.
دوست عزیز؛
از واقعیت ها گریزی نیست!
استاد مربوطه چه الان مطلع بشه و چه بعداً، قدرتی نداره که نظر کمیتۀ پذیرش رو وتو کنه؛ مگر اینکه خودش عضو قدر و شاخص اون کمیته باشه و اون هم در شرایط خیلی خاص!
شاید بهتر باشه که صادقانه به استاد بگید که داشته ها و نداشته هاتون چیه و ضمن بیان واقعیت ها، از علاقمندی هوشمندانه و هدفمند خودتون به الحاق به تیم تحقیقاتی استاد هم صحبت کنید.
نهایتاً اجازه بدید که استاد بگه شرایط شما امیدوار کننده هست یا نه.
آیندهای خواهم ساخت که گذشتهام جلویش زانو بزند!
به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.
سلام دوست عزیز
ببینید این موضوع چیزیه که من هم خودم خیلی دربارش مطلب خوندم.
تقریبا هرکس یه نظری داره و البته خیلی بستگی به استادی که براش اپلای می کنین داره.
معمولا استادای آمریکا و دانشگاه های معتبر چون خیلی ایمیل دریافت می کنند وقت نمیکنن همشو بخونن و فقط نکات مهمو بررسی می کنن. ولی اسساتید دانشگاه های نه چندان معتبر تر بیشتر وقت دارنو ایمیلو میخونن. در کل چیزی که من خودم استفاده می کنم به این صورته:
1- عنوان کاملا شفاف
2- در حد 2 جمله کل مبحث را می رسونم .
3- بعد از اون با 2-3 خط فاصله شروع میکنم در حد 6-7 خط توضیحات نوشتن.
البته همانطور که گفتم این موضوع یکم سلیقه ای هم هست
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)