دوستان یک نکته :
1- هپاتیت توی پاستور 7000 تومنه! اما توی کلینیک پگاه(خ خواجه عبدالله ) 30000 تومن!
2- MMR توی بیمارستان مهراد 40000 تومنه اما توی کلینیک پگاه(خ خواجه عبدالله ) 25000 تومن!!!!!!!
دوستان یک نکته :
1- هپاتیت توی پاستور 7000 تومنه! اما توی کلینیک پگاه(خ خواجه عبدالله ) 30000 تومن!
2- MMR توی بیمارستان مهراد 40000 تومنه اما توی کلینیک پگاه(خ خواجه عبدالله ) 25000 تومن!!!!!!!
Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop
تست سل :
کوچه روبروی پاستور تجریش، کلینیک سینا(قسمت آزمایشگاه). 20000 تومن
سلام دوستان!
من برای اینکه وقت ادمین ها و سایرین رو نگیریم از 10-15 صفحه قبل تا به اینجا رو خوندنم اما هنوز یه ابهاماتی دارم که ممنون میشم جواب بدید:
1- میشه تست گرفت( تیتر بود گویا اسمش) که واکسن ها را زدی قبلا و ببری پاستور؟ تایید می کنه یا نه؟ اینو می پرسم چون گویا از بعضی از دوستان نپذیرفته بود جواب تست رو.
2- سوال مهمتر: من دارم با خانومم می رم و خوب برای اون هم به احتمال خیلی زیاد اونجا بیمه خواهم گرفت. لازم هست که همسرم هم همه واکسن ها رو بزنه یا نه؟ اینو از اون جهت میگم که میگن این واکسن ها برای خرید پکیج بیمه الزامیه و یا حتی یه عده بدبین ترن و میگن و بدون تزریق واکسن ها ممکنه توی فرودگاه داستان پیش بیاد.
ممنون
مرسی از جوابتون!
یه سوال دیگه. فلج اطفال واکسن داره برای سن و سال ما؟؟
توی لیست دانشگاه من فلج اطفال (POLIO) هم خواسته .
همه زدیم یا باید دوباره زد ( یا خورد)؟
من واکسنامو بردم پاستور تو اون کارت زرده وارد کرد. اون فرم دانشگاه رو هم مهر کرد. ولی تازه یه چیزی به ذهنم رسید.
نتیجه آزمایش سل خونی رو هم باید ببریم پاستور بین المللی کنند؟ یا فقط همون جوابیه آزمایشگاشو اَتچ کنیم به فرم دانشگاه کافیه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)