صفحه 57 از 77 نخستنخست ... 7474849505152535455565758596061626364656667 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 768

موضوع: آنکارا (ترکیه) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

پیش فرض پاسخ : آنکارا (ترکیه) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

سلام دوست عزیز
    من 11 ژوئن بودم! استانبول هم رفتم و شبونه رفتم انکارا (اگر نیاز به کمک در این مورد داری بگو) شماره هم مال یه بنده خدایی تو استانبول رو دادم و هیچ مشکلی نداشت. اصلاً نگران نباش. همه چی ردیفه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Tufts- Env Engineering

با سلام
    من 23 جون رفتم مصاحبه ساعت 1 وقت داشتم سر ساعت رفتیم تو همه چی خوب بود من اولین نفر ایرانی بودم که وارد سفارت شدم و از شانس من آخرین نفر اومدم بیرون. نزدیک ساعت یک و نیم رفتیم داخل من تا 4 موندم. تا اونجایی که من یادمه همه ایرانیای دانشجو کلیرنس خوردیم بجز دو مورد که یکیشون برای لیسانس مجدد طراحی صنعتی میرفت و درجا گرفت. 2 تا عمران ترانسپورتیشن و پزشکی و خودم (که لیسانس و فوقم مکانیک بود ولی دکترا عمران محیط زیست(منابع آبی) ) کلیرنس خوردیم افسر انگشت نگاری هم که زن میانسال بود خیلی باحال بود و با شوخیاش همون یذره استرسمم از بین برد.
    سوالا هم روتین بود: چرا این دانشگاه ؟ به چه زمینه ای علاقه داری و چرا ؟ تز ارشدت چی بود و... توجه داشته باشید کیف و موبایل نمیتونید ببرید. برای آیندگان هتل اتب بولوار خیلی هتل خوب و تر و تمیزیه راضیم ازش

Junior Member

دوستانی که سفارت می رن بی زحمت جدول رو هم فراموش نکنن

https://docs.google.com/forms/d/1AZl3i8YVdO0-bGV5HNQg5nyCPhNFp1xgHjV1Z2vfPVw/viewform

سلام دوستان،من مصاحبه داشتم امروز عالي بود، به همه دانشجوها كلير داد ولي اصلا سوال خاصي نبرسيد، از جناب هايزنبرك بسيار بسيار ممنون براي كمك به انتخاب سفارت

Junior Member

سلام به همه دوستان
    من و همسرم امروز چهارشنبه ٢٥ جون وقت داشتيم.
    كلا ١٠ نفر إيراني بوديم. ٤ نفر غير دانشجويي و ٦ نفر دانشجويي. از اين ٦ نفر، يك نفر برأي فرصت مطالعاتي رشته كامپيوتر، ٢ نفر دكتري عمران ( حمل و نقل)، يك نفر دكتري مواد (كه قبلا از همين سفارت ريجكت شده بود) و من برأي دكتري مواد و همسرم به عنوان همراه. هر ٦ نفر هم برگه زرد گرفتيم و منتظر كلير شدن. همه ما باجه ٥ مصاحبه شديم با يك أقاي نسبت لاغر و قد بلند و دقيقا بعد از اينكه مصاحبه همه نقرات توي سفارت (غير إيراني ها) تموم شد، مصاحبه ما شروع شد.
    و اما من:
    پذيرش دكتري مكانيك از North Eastern و بدون فاند. فوق ليسانس هم مهندسي مواد مركب از مالك اشتر.
    مصاحبه خيلي خوب بود.
    اول پرسيد كجا ميري و چرا. چه رشته اي. رو چي ميخواي كاركني؟ كه من به صورت كلي گفتم خواص مواد و رفتار اونها و به بايو هم علاقه دارم. پرسيد كدوم شاخه از بايو و من گفتم بايو مكانيك بيشتر چون از پزشكي زياد نميدونم.
    - فوق چي خوندي و روي چي كار كردي و در موردش به صورت كامل توضيح خواست و من هم كامل جواب دادم.
    - كدوم دانشگاه بودي؟ مالك اشتر
    - اونجا دانشجو بودي يا براشون كار مي كردي؟ فقط دانشجو. رشته آي كه من توي فوق خوندم را فقط اين دانشگاه تو ايران داره و بعد من از طريق كنكور سراسري وارد اين دانشگاه شدم.
    - اينجا از من اون پوشه معروف را خواست و ترجمه پايان خدمت را دراور و پرسيد، سر بازي كجا بودي؟ من جزو نخبگان بودم.
    - گفت أهان پس فقط اموزشي داشتي . كجا بودي؟ ستاد كل نيرو هاي مسلح.
    - سپاه نبودي؟ نه ( فك كنم ستاد كل را متوجه نشد). براش توضيح دادم كه ستاد كل چيه.
    - گفت چيزي داري كه نشون بده اموزشي كجا بودي؟ خوشبختانه من ترجمه كارت قديميم را كه توش همه چي را مينويسه داشتم و بهش دادم.
    - أصل كارت را خواست؟ توضيح دادم كه اون كارت قديمي هست و اونو پس گرفتن و اين جديدرو دادن.
    - درست تموم شد چي كار ميكني؟ برميگردم ايران و تو شركتي كه الان مشغول كار هستم يه پوزيشن بالاتر ميگيرم( جهت اطلاع دوستان، من ٥ سال از فارغ التحصيلي أرشدك ميگذره و از اون موقع در حال كار هستم)
    - كار شركتتون چيه و تو چكاره اي؟
    - در نهايت از خانومم پرسيد كه چند سال ازدواج كردين؟ چه كار ميكنه؟ چي خونده؟ روي چه موضوعي كار كرده؟

و تمام
    هيچ مدركي از ما نخواست و گفت بايد بيشتر بررسي كنيم و ....

اميدوارم اين تجربه به درد ايندگان مخصوصا موادي ها و مالك اشتري ها بخوره.
    ممنون از بزرگان گروه برأي راهنمايي هاشون.

ApplyAbroad Guardian
    solaleh آواتار ها

کاربران گرامی،
    پست های اخیر بدون اخطار و پیام خصوصی بدلیل عدم ارتباط با عنوان موضوع به همراه پاسخ ها حذف گردید.
    لطفا از ارسال سوالات مرتبط با کلیرنس، پیکاپ ویزا، نحوه پاسخ به سوالات آفیسر ها، تاثیر سابقه کاری بر ویزا و ... و همچنین پاسخ به تمامی ارسال های نامرتبط خودداری کنید. چنین ارسال هایی حذف خواهند شد.
    با تشکر از همکاریتون.
    مدیریت انجمن

Junior Member

ببخشید پوشه ای که مدارک توشه رو میشه توش مدارک دیگه ای هم گذاشت؟ اصلا همه رو نگاه میکنه؟ بعد این پوشه رو برمیگردونه یا همه مدارک رو نگه میداره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_1908 نمایش پست ها
    با سلام
    من 23 جون رفتم مصاحبه ساعت 1 وقت داشتم سر ساعت رفتیم تو همه چی خوب بود من اولین نفر ایرانی بودم که وارد سفارت شدم و از شانس من آخرین نفر اومدم بیرون. نزدیک ساعت یک و نیم رفتیم داخل من تا 4 موندم. تا اونجایی که من یادمه همه ایرانیای دانشجو کلیرنس خوردیم بجز دو مورد که یکیشون برای لیسانس مجدد طراحی صنعتی میرفت و درجا گرفت. 2 تا عمران ترانسپورتیشن و پزشکی و خودم (که لیسانس و فوقم مکانیک بود ولی دکترا عمران محیط زیست(منابع آبی) ) کلیرنس خوردیم افسر انگشت نگاری هم که زن میانسال بود خیلی باحال بود و با شوخیاش همون یذره استرسمم از بین برد.
    سوالا هم روتین بود: چرا این دانشگاه ؟ به چه زمینه ای علاقه داری و چرا ؟ تز ارشدت چی بود و... توجه داشته باشید کیف و موبایل نمیتونید ببرید. برای آیندگان هتل اتب بولوار خیلی هتل خوب و تر و تمیزیه راضیم ازش
    سلام
    من همون لیسانس طراحی صنعتی هستم که حامد عزیز گفتن
    دوستان تا الان همه چیز رو گفتن رو این حساب من چیزی رو تکرار نمیکنم
    فقط تا اونجا که میتونید به زور هر چی مدرک دارید بدید بهش
    به نظر من اول میخواست من رو ریجکت کنه یا خوشبینانه کلیر (چون پاسم رو گذاشته بود پست گیشه ، البته نمیدونم این رویه اونها هست یا نه)
    و سوال خاصی هم نپرسید، تا اینکه من شروع کردم گفتم این مدرک رو دارم ، اون مدرک رو دارم که یا قبول میکرد ببینه یا میگفت نمیخواد و چیزی که فکر میکنم نجاتم داد ریز نمرات دانشگاهیم بود که همه نمرات به غیر از یکیش A بود که بعد از دیدن اون تازه شروع کرد از من سوال های متداول رو پرسیدن و همون زمان هم که دیدن ریزنمراتم رو تموم کرد پاسپورتم رو از پشت گیشه برداشت
    و البته بخاطر شرایط رشته من حتی نپرسید که چرا برای لیسانس میری با اینحال من یه توضیح دادم

در نهایت از همه دوستان در این سایت و هايزنبرك گرامی که با راهنمایی هاشون ما رو کمک میکنند ممنونم
    و امیدوارم که دوستانی که وارد مرحله کلیرنس شدن هر چه زودتر کلیر بشن و برن برای پیکاپ ویزا
    ببخشید که یک مقدار دیر اومدم برای نوشتن تجربیاتم (البته اگر چیزی به یادم اومد باز برمیگردم، این تاخیر شاید باعث شده باشه چیزی رو فراموش کرده باشم)
    امیدوارم همه موفق باشید

فعلا دوستان

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Planning

سلام
    من امروز نوبت ویزا داشتم..کلا 2 دقیقه طول کشید که میخای بری کدوم دانشگاه..چی بخونی؟ برمیگردی ایران؟ کار میکنی الان؟ و چرا برمیگردی ایران؟ منم گفتم بدلیل رابطه نزدیک با خانواده ام..
    به من گفتن پاسپورتت 5 تا 7 روز دیگه میاد پست باید بری بگیری....میخاستم ببینم من باید تا یه هفته هتلم رو تمدید کنم یا اینکه می تونم برم سفارت ایران و درخواست وکالت کنم که کسی بگیره و بیاره تهران

کسی تجربه مشابه داشته؟ ممنوووون

Junior Member

سلام
    منم 24 جون، سه شنبه وقت سفارت داشتم و خدارو شکر درجا مالتیپل گرفتم و پنجشنبه پاسمو تحویل گرفتم.
    رشتم جزو رشته های غیرحساسه (گرافیک) و کلا بچه هایی که واسه آرت میرن اصلا نباید استرس داشته باشن
    طبق معمول هم از ساعت 11ونیم 12 دم سفارت بودیم و از ساعت 1 راه دادن تو و تازه 3 اینا ایرانیا رو مصاحبه کردن
    همه کسایی که قبل من بودن کلیر خوردن به جز یه پسره که درجا ریجکت شد(دلیل اصلیش فارسی مصاحبه کردنش بود به نظر من) و یه خانم مسن که میرفت بچشو ببینه و درجا ویزاشو گرفت.
    سوالایی که میکرد کاملا فرمالیته بود
    سربازی مهم بود واسشون که من نرفته بودم و برگه وثیقه (ترجمه نشده) همرام بود و اونو دید
    BS هم اصلا نخواست از من فقط پرسید کی پولتو میده و من گفتم بابام ساپورتم میکنه.

کلا رشته های آرت اصلا نباید مشکلی داشته باشن و اصلا استرس نداره.
    هتل ایتاپ هم هتل خوب و تر و تمیزی بود من پیشنهاد میکنم.
    موفق باشین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)