صفحه 339 از 589 نخستنخست ... 239289329330331332333334335336337338339340341342343344345346347348349389439 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,381 تا 3,390 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Junior Member

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

من نمیدونم ایمیل آکادمیک شما از چه دانشگاهی هست اما مال ما که از فردوسی مشهد هست، چنین آپشنی رو داره، یک قسمتی به نام more actions داره که می تونید با کلیک کردن روی آن پیغام دلیوری و خوانده شدن مقاله تون رو دریافت کنید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط SayeRoshan نمایش پست ها
    سلام دوستان من امشب باید برای استادم CVارسال کنم
    از ایمیل آکادمیکم دارم استفاده می کنم دو تا ایمیل برای چک کردن ایمیلم فرستادم به میل یاهو و جی میل خودم هر دوتاش رفتش توی اسپم!
    خواستم ببینم راهی هست بدونم استاد ایمیل منو دریافت کرده؟ می دونم روی جی میل yesware نصب میشه برای ایمیل آکادمیک هیچ آپشنی نیستش؟

سلام دوستان
    به نظرتون در کنار ارسال یک ایمیل مختصر و مفید به استاد و اتچ کردن cv، آیا اشاره خیلی کوتاه به نکات مهم رزومه مثل سوابق کاری و تحقیقاتی، نمرات زبان (نمره بالا البته!) و ... در انتهای ایمیل میتونه کمک کنه که استاد بیشتر ترغیب بشه که cv رو باز کنه و بخونه؟ یا اصلاً چنین چیزی مرسوم نیست و توصیه نمیشه؟
    ممنونم از جوابتون
    .One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط Black_Horses نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به نظرتون در کنار ارسال یک ایمیل مختصر و مفید به استاد و اتچ کردن cv، آیا اشاره خیلی کوتاه به نکات مهم رزومه مثل سوابق کاری و تحقیقاتی، نمرات زبان (نمره بالا البته!) و ... در انتهای ایمیل میتونه کمک کنه که استاد بیشتر ترغیب بشه که cv رو باز کنه و بخونه؟ یا اصلاً چنین چیزی مرسوم نیست و توصیه نمیشه؟
    ممنونم از جوابتون
    اشارۀ خیلی مختصر اگر باشه، ایرادی نداره؛ به شرطی که اولاً متن ای میل طولانی و خسته کننده نشه و ثانیاً از اصل قضیه دور نشید.
    اصل قضیه اینه که باید مختصر و شفاف بگید که به کدام بخش کار استاد، علاقمند هستید و چرا. خیلی کوتاه و ماکزیمم در 2 پاراگراف.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام دوستان
    ممنونم از جوابتون
    سلام
    معمولا این اشارات کوتاه به یک پاراگراف بلند برای ما ایرانی ها ختم میشه. خصوصا با ان مواردی که شما شمارش کردید. سوابق کاری رو اگر واقعا مرتبطه و برای استاد ممکنه جذاب باشه بگید وگرنه که همو CV هست و میخونند. سوابق تحقیقاتی هم به همین صورت. نمرات بالا را بگید موثره. در کل زیاد طولانی نشه.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    معمولا این اشارات کوتاه به یک پاراگراف بلند برای ما ایرانی ها ختم میشه. خصوصا با ان مواردی که شما شمارش کردید. سوابق کاری رو اگر واقعا مرتبطه و برای استاد ممکنه جذاب باشه بگید وگرنه که همو CV هست و میخونند. سوابق تحقیقاتی هم به همین صورت. نمرات بالا را بگید موثره. در کل زیاد طولانی نشه.
    شادزی
    ممنون سایمون عزیز از جوابتون
    میدونم که ایمیل حتماً باید بسیار کوتاه ولی در عین حال رسا باشه. منظورم این بود که نکات مهم و جالب تر فقط به صورت تیتر وار (در حد 3-2 نکته اصلی، هر کدوم 5-4 کلمه) آخر ایمیل آورده بشوند...
    .One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

ممنون سایمون عزیز از جوابتون
    میدونم که ایمیل حتماً باید بسیار کوتاه ولی در عین حال رسا باشه. منظورم این بود که نکات مهم و جالب تر فقط به صورت تیتر وار (در حد 3-2 نکته اصلی، هر کدوم 5-4 کلمه) آخر ایمیل آورده بشوند...
    As Simon said, it shouldnt be a long email. But dont forget to put something that motivate the professor to look at your resume (attachment or link) and reply your email. Select those that both related to that professor's interests and highlights of your resume
    good luck
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Junior Member

سلام دوستان
    یک سوال خیلی مهم داشتم
    ممنون میشم جوابمو بدین
    من به یه استاد تو Texas Austin ایمیل زدم و رزومه براش فرستادم. چون 2 تا مقاله خوب داشتم که مرتبط با اون بود خیلی استقبال کرد و گفت اپلای کن من اولویتم با توه.
    ولی مساله اینه که من تو رزومه معدل کارشناسیمو که خیلی پایینه(13) را نیاورده بودم و اگه اپلای کنم min require دانشگاه را رو ندارم. الانم میترسم به استاده بگم و بیخیالم بشه
    ممنونم میشم دوستان با تجربه کمکم کنن.

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط Persian16 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    یک سوال خیلی مهم داشتم
    ممنون میشم جوابمو بدین
    من به یه استاد تو Texas Austin ایمیل زدم و رزومه براش فرستادم. چون 2 تا مقاله خوب داشتم که مرتبط با اون بود خیلی استقبال کرد و گفت اپلای کن من اولویتم با توه.
    ولی مساله اینه که من تو رزومه معدل کارشناسیمو که خیلی پایینه(13) را نیاورده بودم و اگه اپلای کنم min require دانشگاه را رو ندارم. الانم میترسم به استاده بگم و بیخیالم بشه
    ممنونم میشم دوستان با تجربه کمکم کنن.
    دوست عزیز؛
    از واقعیت ها گریزی نیست!

استاد مربوطه چه الان مطلع بشه و چه بعداً، قدرتی نداره که نظر کمیتۀ پذیرش رو وتو کنه؛ مگر اینکه خودش عضو قدر و شاخص اون کمیته باشه و اون هم در شرایط خیلی خاص!
    شاید بهتر باشه که صادقانه به استاد بگید که داشته ها و نداشته هاتون چیه و ضمن بیان واقعیت ها، از علاقمندی هوشمندانه و هدفمند خودتون به الحاق به تیم تحقیقاتی استاد هم صحبت کنید.
    نهایتاً اجازه بدید که استاد بگه شرایط شما امیدوار کننده هست یا نه.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

سلام دوستان
    ممنونم از جوابتون
    سلام دوست عزیز
    ببینید این موضوع چیزیه که من هم خودم خیلی دربارش مطلب خوندم.
    تقریبا هرکس یه نظری داره و البته خیلی بستگی به استادی که براش اپلای می کنین داره.
    معمولا استادای آمریکا و دانشگاه های معتبر چون خیلی ایمیل دریافت می کنند وقت نمیکنن همشو بخونن و فقط نکات مهمو بررسی می کنن. ولی اسساتید دانشگاه های نه چندان معتبر تر بیشتر وقت دارنو ایمیلو میخونن. در کل چیزی که من خودم استفاده می کنم به این صورته:
    1- عنوان کاملا شفاف
    2- در حد 2 جمله کل مبحث را می رسونم .
    3- بعد از اون با 2-3 خط فاصله شروع میکنم در حد 6-7 خط توضیحات نوشتن.
    البته همانطور که گفتم این موضوع یکم سلیقه ای هم هست
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط gh8913381021 نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    یک سوال داشتم اینکه میل زدن به استادارو از کی باید شروع کنیم. من فعلا مشغول خوندن برای آزمون آیلتس هستم و میخوام تا آخر شهریور امتحان بدم.
    باید حتما نمره زبانو داشته باشیم موقع میل زدن؟
    ممنون.
    سلام
    معمولا استادا براش تافل و جی آر ای و ... مهم نیس و این از معضلات شما با admission committee اه. استاد بیشتر براش مقاله و معدل مهمه
    در کل اروپا که اصلا و آمریکا هم نه خیلی. بیشتر سعی کن به استاد بقبولونی که گزینه مناسبی برای lab او هستی
    موفق باشی