کسی میدونه رشته هایی که گفتن سابقه کاری لازمه، چقدر سابقه کاری می خوان؟ و اگه حین تحصیلم بوده باشه مشکلی داره؟ و چطوری باید ثابت کنم؟ تو CV بنویسم کافیه یا باید نامه هم بگیرم؟
کسی میدونه رشته هایی که گفتن سابقه کاری لازمه، چقدر سابقه کاری می خوان؟ و اگه حین تحصیلم بوده باشه مشکلی داره؟ و چطوری باید ثابت کنم؟ تو CV بنویسم کافیه یا باید نامه هم بگیرم؟
در اینجا https://www.studera.nu/studera/1736.html
نوشته:
Sort the documents in the same order as stated in this list and send them in one envelope to the address stated on the cover sheet. Only send one set of documents. Avoid using staplers, paper clips, and documents printed on both sides.
حالا میخوام بدونم rec letter ها رو باید sealed کنیم؟ من یکی از دوستام پارسال اپلای کرد و قبول شد و گفت که rec let ها و lom و غیره رو روی هم گذاشته داخل یک پاکت از دانشگاه و فرستاده. و یکی یکی توی پاکت نذاشته.
اگه همه رو بذارید داخل پاکت دانشگاه و مهر و موم کنید مشکلی براتون پیش نمیاد
خیلی راحت می تونید توجیه کنید و بگید دانشگاه ما اینجوریه!!
نه فرق نمیکنه من یکی از استدام فوق بود. بعد هم برای ریکام لتر استاد نباید زیاد حساس باشه و باید در واقع به دانشجو حال بده حتی اگر ازش نمره هم کم گرفته باشی
the World is what we think it is. If we can change our thoughts, we can change the world. Tomlinson
آخه به نظرم عنوان proffessor خيلي سطحش بالاست؟ من منظورم از سئوال دوم اينه كه استاد نمره ما رو يادش نيست چجوري بفهميم برامون چي مي نويسه ؟ مهر و موم ميكنه ميده دستمون ديگه؟ اگه بد نوشته باشه چي؟
سعی کنید به استادی که اعتماد دارین بدین بنویسه متاسفانه اساتید ایرانی شده که نامردی می کنن و بدگویی که نه ولی کم لطفی می کنن!
می شه یک نفر به من یک Recomm خوب بده. من استادم گفته خودم بنویسم نمی دونم چی بنویسم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)