سلام ممنون میشم در رابطه با موضوع عکس راهنمایی کنید.م
سلام ممنون میشم در رابطه با موضوع عکس راهنمایی کنید.م
من فرم ds-260تکمیل کردم.در انتها گفته شد که مدارک شما به kcc فرستاده شده.اما سطر پایین تر یسری توضیحات در باره عکس بودش آیا باید عکسم بفرستم؟
سوال داشتم درمورد اكانت csc. گفته شد، فقط آنكارا اين اكانت رو لازم داره. حالا اگه ايروان رو واسه مصاحبه انتخاب كنيم، در صورت قبولي، پاسپورت و ويزا كجا فرستاده ميشه؟ آيا ميگن بيايم خود سفارت تحويل بگيريم يا نه جاي ديگه ميفرستن؟ همچنين كل كاراي مربوط به مصاحبه و گرفتن يا نگرفتن ويزا چند روز طول ميكشه؟
سلام. من مدرک phd دارم، یادم هم رفته که توی فرم ذکر کنم مدرک دیپلم رو. آیا مشکلی پیش میاد؟ الان هم مدرک اصل و ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی رو دارم اما دیپلم رو ندارم اونم حتما باید باشه ؟ یا همون پیش دانشگاهی کفایت میکنه؟ مرسی از راهنمایتون
سلام دوستان عزیز
به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم ، من مدرک کارشناسی ارشد از موسسه عالی بانکداری دارم (خودم هم کارمن بانکم) ، همه جا هم مدرکم را کارشناسی ارشد نوشته ام ، چه ثبت نام اولیه و چه در فرم 260 ، حالا که خواستم مدارکم را بدم برای ترجمه ، دارالترجمه میگه باید مدارک به تایید وزارت علوم برسه ، با وزارت علوم هم تماس گرفتم میگن اصلا این موسسه مستقله و ما نمیتونیم تاییدش کنیم ، حالا من بد بخت که تا حالا فکر میکردم فوق لیسانس دارم الان امروز فهمیدم که مدرکم فقط یه کاغذ پاره هست ،، جالب اینجاست که من در آزمون معادل دارندگان مدرک کارشناسی ارشد هم که توسط سازمان سنجش برگزار شده شرکت کردم و قبول هم شدم و توی گواهی که سازمان سنجش به من داده من اجازه ادامه تحصیل در مقطع دکترا را دارم ، حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)